- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPad topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
#95561216 #21932 üzenetére
angolom bőven elég jó ahhoz ami a munkámhoz ill az élethez kell(kivéve üzleti angol). közgáz diplomám van de nem érdekelt annyira, 10 éve végeztem. gépésztechnikumom vam meg cnc programozó technikusim ill gépkezelőim. ilyen területen dolgozok. egy F1 beszállító cégnél. előrelépési és fejlődési lehetőségem még van a szakmában, és szeretem is.
németből is van nyelvvizsgám meg angolból is, de a németet nem nagyon használom így mindig elfelejtődik. relatíve gyorsan fel tudom hozni a kreatív német könyvekkel csak valszeg pár évet anyanyelvi környezetben kéne élnem hogy megmaradjon.ha únióból kilépne anglia mi ki lennénk rúgva?
vagy miért kéne más nyelvet tanulnom? négerek indiaiak brazilok stb ugyanúgy itt vannak pedig nem úniósok
pénzkeresési képességem úgy növelhetném legjobban ha megcsípnék vmi programozói állást 35 fontért
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robogó, kismotor
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- További aktív témák...
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest