Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Bluetooth hangszórók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tudom,hogy olyat akarok ami nem könnyű.De most más alternatívát nem tudok elképzelni.
3-5 évig tanulhatok egyetemen(próbáltam,de tudásom elmaradt az évfolyamtársaméktól)ha el is végezném,nem olyan jól mint a többiek.Piacon papírom meglenne,de a magabiztosság és tudás nem annyira.Nem az én világom.
OKJ képzés,ami pénzbe kerülne(van már 3).Utána se biztos,hogy lenne munkám.Ha túl sok van azért nem vennének föl,ha meg kevés akkor pénzben nem adnának annyit.Vállakozás indítása itthon elképzelhetetlennek tartom,külföldön látok rá esélyt,de nem szándékozom jelenleg megint kimenni.Tőkéről nem beszélve vagy a kapcsolatokról,ami még szükséges lenne.
Szabadalom.Még gondolkozom rajta,de nem találtam fel semmit és nincs félmillió+fejlesztési költségem,hogy levédhessem és megalkossak bármit is.
MLM: Gondolkoztam rajta,részt is vettem,de jelenleg egyébb problémák miatt,nem lenne idális csinálnom.
Pénzt nyerni: Nem szoktam részt venni játékokon,így elég kicsi rá az esély és inkább tudással megdolgoznék a pénzért,mint hogy az ölembe hulljon(személyiségi szempontból).
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Politika
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
- Tökéletes egyensúlyban a OnePlus 13T
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Új Bontatlan Poco F7 Ultra 16/512GB Fekete színben. Dual sim
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Honor Magic7 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest