-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
daniduke #6902 üzenetére
én mft-n használok, valszeg apsc-n kb. annyi lesz az eltérés, hogy jobban fog vinyettálni...
képminőség: nagyon vinyettál, széleken ken, nagyon CA-zik, kopott a képe, ellenfényt nem bírja, cserébe középen szép éles, és tud "swirly bokeh-t", szal játszani nagyon jó de semmi komolyat nem kell elvárni tőlemakróra viszont fura módon tűrhető, csak minden egyes darabnak más a közelpontja
építési minőség: full fém, az enyémben rengeteg a rekeszlamella és lekerekítettek, cserébe nagyon kell kímélni, nekem már kettő tönkrement, ha picit megfut a fókuszgyűrű pl. amikor csavarod fel az adapterre és próbálod enyhén rászorítani, akkor b*xhatod, többé nem lehet fókuszálni veleaz adapterrel vigyázni kell, mert nekem amit velük adtak rosszak voltak, külön kellett vegyek... ezeket lőttem vele: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Okos Otthon / Smart Home
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sorozatok
- Honda topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest