Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MrChris #5028 üzenetére
E-500 Oly dupla kitem (14-45 f3,5-5,6 + 40-150 f3,5-4,5) van jelenleg. Elsősorban természetfotózni szeretek, amiben bogaraktól kezdve tájképig minden van. Makró közgyűrűim már vannak m42-höz.
Néha családi kötelességből portrézni is szoktam.
Szeretem, ha a háttérelmosás szép. Nem kell atom kicsi mélységélesség, csak ne úgy mosson, mint a mostani Zuiko kit lencsék - kockásan.
Egy 50-esre gondoltam én is, vagy esetleg még f2 58mm-es Helios-okat árulnak még viszonylag gyakran. Nem tudom, hogy ez mennyire jó vétel.
Emellé szeretnék majd egy szélesebbet, de ez még ráér, illetve egy fényerős telét, de még nem tapasztaltam ki, hogy mire is van szükségem. Az eddigi zoomokkal sosem figyeltem, hogy mekkora gyutávval fotózom, csak azt láttam, hogy kellene még fény...Na, annyira kell élesnek lennie, hogy 1920x1200-ra leméretezve tűéles legyen a kép teljesen nyitva is. Teljes felbontásban nem olyan fontos.
Árban a 20k a lélektani határ az 50-esre, de ha 5k-ért találok jót, akkor nagyon örülök, mert vehetek mellé szélesebbet meg telét, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szemüveges topik
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Lexus, Toyota topik
- ASUS routerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest