- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Melyik tápegységet vegyem?
- Folyami kavics ihlette az ASUS hordozható SSD házát
- Milyen monitort vegyek?
- Így építsd a billentyűzeted!
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
Úgy úgy
tboldi ...és ez még mindig működő taktika csak mondom.
Nem érzem, hogy szörnyen sok gond lett volna az Astraval amúgy. Volt egy futómű generál amivel én estem át a lóvon mondván legalább többet egyáltalán nem lesz futómű gondunk vele, volt egy SCV szelep ami megszívatott mert le levegősödött meg volt egy izzító relé na meg a porlasztók. Ezekre jött rá most egy repedt cooler cső, sokat futott használt dízel. Nem látok itt nagy meglepetéseket.
A csövet leszámítva olyan vajpuhán suhanta végig a hétvégét, hogy öröm volt hallgatni. A hangja durván szebb lett az új porlasztokkal. A fogyi meg már már boszorkányság, klímával pályán tolva neki vegyesben 4,5. (91 az átlag tempó kb 1400 km-re de ebben benne van a pályás veretés meg a főutas tötyörgés na meg a sorbanállások is...)
Na most volt időm mindent végig olvasni:
focvis Igen én is kezdem így érezni, kicseréljük most a coolerre rámenő csövet is meg az arról lejövőt. Itt nincs több cső @tasiadam, legalábbis nem a nyomás alatti oldalon, itt sem a cső viccelt meg egyébként most megnéztem rendesen a házelőtt... elporladt egy műanyag távtartó ezért a cső hozzáért szépen a hűtőhöz ami éles peremű is és forró is, innentől az öreg be-berepedezett cső sorsa meg is lett jósolva...
Petyyyyy ...aztán vannak itt egyesek (boldi?
) akik meghökkenek ha nem bízok a technikában és már keresem hol mi fog megszívatni.
De ezt leszámítva komolyan élvezet volt vele most menni (amennyire egy szimpla Astra az lehet) annyira kiegyensúlyozott volt mindentéren.
ArthurShelby Ne is mond, csörgetem a leállóban már érezhetően hitetlenkedett mizu de szerencsére hamar eljutottunk a "Te figyelj már, szerinted ha megkendácsolom elbírja vagy okozok járulékos kárt?
" kérdésig meg az új csövek áráig, ~30k cserélve a két cooler cső, nem egy szörnyű horror story szerencsére.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EA Sports WRC '23
- OLED TV topic
- Synology NAS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...