- Ígéretet tett a Microsoft, az EU szabályai szerint játszik
- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
válasz
kisza25 #269797 üzenetére
Ha szabad eg alatt all az auto, akkor hasznos azert, nekem az udvaron meg melohelyen is ra tud fagyni a cucc eleg alaposan, a jegoldo spraynel es kis kaparaszasnal meg sokkal kenyelmesebb beulni az autoba es megnyomni egy gombot, olvadasig meg a futott ulesben varni.
eGolfban van, szerintem hasznos funkcio. Hyundaiban is tudnam ertekelni, abban viszont kormanyfutes van, azt meg asszony tudna ertekelni, mert nagyon fazos kezuDe sztem is nagyon jo dolog.
Amugy ahhoz kepest, hogy a varos kozepen vagyunk Bp-n, szomszednak az M4 ugy lefagyott egyszer most a telen, hogy a kederbol nem birta kihuzni az ablakot a vezetooldalon. Anyosrol kis kuzdes utan ki tudta nyitni, beinditotta, futes ment 15 perce, amikor megerkeztem es adtam neki jegoldot, onnan meg 10 perc volt, mig ki is nyilt az ajto. Nem tudom hogy fagyott be ennyire, csak -4-5 fok volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eladó Woom Up 5 szuperkönnyű elektromos mountain bike
- Artemisz ART-230L-EL "A" Minősített Laptopszéf
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest