Hirdetés
- Hatékony emulációt használ a Switch címek futtatására a Switch 2
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Videószerkesztés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Autós topik
-
ArthurShelby
addikt
(rögzített hozzászólás)
Ha jól látom feltörtem, mint a talajvíz, és szervezővé avanzsáltam (sosem volt még rögzített hozzászólásom
).
Nem én vagyok a társaság közepe (ha kell, szívesen átadom ezt a szervezői posztot), de a szavazás alapján a szerdai budaörsi helyszín nyert.Tehát a következő autóstali április 16-án szerdán 17:00-tól.
Valószínűleg itt csak a budapesti keménymag lesz jelen, de aki lemarad/nem tud jönni ne keseredjen el, lesz egy tali húsvét után is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Majd úgyis mondom, kár találgatni. Jelenleg a feldolgozás szakaszában vagyok.
Az akkutöltőn (12V) lóg a garázsban.
A 126p-hez all közelebb sok mindenben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11T Pro éjfélkor ébreszt probléma
- Hatékony emulációt használ a Switch címek futtatására a Switch 2
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Bestbuy játékok
- EA SPORTS FC™ Mobile Football
- Ukrajnai háború
- Luck Dragon: MárkaLánc
- További aktív témák...
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N5000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest