Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• tboy93

nagyúr

7gen Accord 2.0

Igy 1.5 es 15.000km tapasztalata alapjan számomra:

- hiányzik a BT
    - klíma érezhető a teljesítményen ha be van kapcsolva
    - városban dugozaskor faraszto, érezhetően nem erre lett hangolva az autó
    - a sedan csomagter nyilasa kicsi, az utaster es csomagter kozotti atjaro meg kisebb
    - a tompitott fényszóró nem egy nagy szám
    - a gyari alkatrészek nem kifejezetten olcsók

+ kényelmes az ülés, elől elegendő a hely, kormány minden irányban állítható
    + preciz valto
    + szamonra eppen megfelelo kemenysegu futomu, nagyon szeretem, mert eleg kenyelmes, de kanyarokban hasonlot tudok vele menni, mint anno az eibach-os civicemmel
    + a formájába szerelmes vagyok (másnak meg csak egy szürke sedan :D)
    + en tokre elegedett vagyok a 2.0 szivo teljesitmenyevel, amig nincs rottyra pakolva az autó. Onnantol a keves nyulmokus miatt mar nem olyan furge.

Objektiven, nem valo mindenkinek ez az auto, egyreszt a viszonylag magas fogyasztása miatt (9-10liter nalam, de en ezzel szamoltam), masreszt az alkatreszek es maga az auto is drága a kortarsaihoz merve. Tovabba en szeretem a japan autok belteret, mas meg behany a puritan belsotol. Az sem valo mindenkinek, hogy a teljesítmény csucs 6.000-nel van, ezzel bizony dolgozni kell es hasznalni a valtot. Szerintem amugy zseni ez a honda valto is, dugozason kivul imadok vele menni.

Új hozzászólás Aktív témák