- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Forrmell.enn
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
-
PROHARDVER!
Autós topik
-
radi8tor
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Június 9. (hétfő) 15:00 kezdéssel autóstalálkozó a nyári rezidencián.
Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
válasz
proof88 #121014 üzenetére
Amikor vettem a kocsit, akkor még nem volt tudomásom a voltetorve-ről, így csak autodna-n kértem le (nem írt semmi káreseményt). Tudom, hogy volt kicsit törve az autó, mert fényezve van az egyik sárvédő és a fényszóró is cserélve volt, de komolyabb, törésből származó hibák nem jöttek elő, nincsenek nyomai. Magyar autó újkorától kezdve, így lehet, hogy tudna plusz infóval szolgáltatni az oldal. Játszom a gondolattal, hogy lekérem, de igazából utólag nincs nagy jelentősége már, az 5-9k-t meg sajnálom erre.
Más autónál az autodna jó szolgálatott tett. Volt egy Belgiumból származó kocsi, amit itthon nagyon szépen kipofoztak, de a lekérdezéssel hozzájutottam a korábbi biztosítós képekhez is és eléggé elment tőle a kedvem...
Na majd ha éles lesz az új rendszer kíváncsi vagyok milyen infókkal tud szolgálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hívószám-hamisítás
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Xbox Series X|S
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged