- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Valami baja van a tápomnak
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
dci106
csendes tag
T. kerlac!
Adott egy Asus 2014 L1T író, és egy Nero 7 Premium feltelepítve.
Ilyenkor alapból még nem látod a Neroban a LS menüpontot.Először a www.lightscribe.hu oldalról a letöltések menüpont alatt /regisztráció ingyenes, de kell hozzá/ letöltöttem s feltelepítettema ls_update 1.4.142.1 exe fájlt.
Gép újraindít. Ilyenkor a Nerobn megjelenik a LS menüpont. De kommunikációs hibát jelez a dvd íróval.Ekkor a www.lightscribe.com oldalról letöltöttem s feltelepítettem a Download menüpont alól /regisztráció nem kell hozzá/ a LIGHTSCRIBE SYSTEM SOFTWARE alatt lévő LS_UPDATE 1.12.37.1 exe fájlt. Gép újraindít, s én láttam a csodát lightscribe működik!!
Legalábbis remélem, hogy újratelepítés után ilyen egyszerű lesz, mert én két napot sz...ívtam vele, mire összejött, mert senki nem írta le értelmesen, mit honnét kell letölteni.
De valóban, miért jó ez, hogy egy magyar s egy külföldi oldalról kell összehozni a frankót?????
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung 850 EVO 1TB Sata3 SSD / Beszámítás OK!
- HDD BAZÁR - SATA, IDE - WD, Seagate, Hitachi, Quantum, Samsung
- 512 Gb samsung NVME Gen4 SSD 100%Jegelve kistvan26 nak
- Western Digital WD Red 3.5 3TB 64MB SATA3 (WD30EFRX) NAS HDD - több darab
- 4TB Gen4x4 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- iking.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 32GB/2TB használt, karcmentes 90% akku (108 ciklus)
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest