- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Táp ventilátor csere
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Home server / házi szerver építése
- Egér probléma
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Miért tűntek el a buta tévék?
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imy
veterán
Sziasztok!
Egy régebbi notebookba(IDE) szeretnék lightscribe-os DVD írót, de az a problémám, hogy a városban minden számtech kereskedésben azt mondták, hogy nem tudnak szerezni, még nem láttak notebookhoz lightscribeos írót.
Külső író meg 13e Ft fölött kezdődik, illetve macerásabb (külső táp, +hely, stb...)Tudnátok segíteni valamit, mert lemezt vettem, de még író kellene.

-
RZS
tag
tehat:
elso telepites.
feltettem az XPt, aztan a drivereket, nero, lightscribe-dolgok...stb. lazan mukodott a lightscribe.
masodik telepites.
eltelt par honap es ujraraktam az XPt. ugyanabba a konfigba, ugyanarrol az adathordozokrol ugyanazokat a drivereket es programokat ugyanabban a sorrendben. merthatugye, ha 1x jol mukodott, minek varialjak. es akkor nem ment a lightscribe
. rament par napom a sz@rakodasra, hogy mi a f"sz lehet a problema, de semmi. vegul kinomban feltettem a legujabb Nforce drivert es minden jo lett!
miert van ez?
tud vki magyarazatot erre? -
-
RZS
tag
sziasztok!
ebben a konfigban mar mukodott a neroval a lightscribe.
de....ujraraktam a vindozt es a nero :
"nyomtatasi folyamat sikertelen.
egy belso hiba jelentkezett."
szoveggel nem csinal semmit.... mindent felraktam mar ami kellhet..
hol ronthattam el?
-
Daemon09
őstag
Kihalt a topic? Senki sem scribe-ol? Én ma is csináltam egyet.
Szpisti : Nero 9 az ami fogja ennyire a gépet.

-
Szpisti
addikt
Srácok!
Létezik, hogy Lightscibe írása (nyomtatása) közben (Nero9) olyannyira fogja valami a gépet, hogy nem nagyon tudok szinte semmit se csinálni a gépemmel? Pedig nem fos gépem van...
A Feladatkezelő-ben nem mutat sehol se prociterhelést, de a vinyót se pörgeti semmi...
Mi lehet? -
mhorvat
senior tag
*** A helyzet annyiban módosult, hogy a Nero külön tervezőjével sikerült megégetni egy grafikát, jópofa. :-) De a SureThing továbbra sem jó.

-
mhorvat
senior tag
Sziasztok!
LightScribe használóktól kérnék egy kis segítséget. Betettem a gépembe egy NEC AD-7201S LightScribe-os DVD írót. Felraktam hozzá a legfrissebb FW-t (1.09), rendben is van. Aztán felraktam a LightSribe.com oldaláról letöltött LS szoftvert. Aztán elindítottam a Nero-t (8.3.6.0), írás előtt kérdezte is, hogy mit rajzoljon rá, készítettem egy design-t, leokéztam. A DVD-t sikeresen megírta, de nem kezdte el rajzolni a mintát (nem is mondta, hogy fordítsam meg), pedig mikor kijött, átfordítva betettem a lemezt. Aztán kipróbáltam a SureThing 5-ös verzióját, terveztem ott is egyet, aztán fordítva betéve a lemezt printet nyomtam neki. A program semmit nem csinál. A Nero-ban a Fájl menüpontban nincs olyan, hogy LightScribe.
Felraktam a LS.com-ról letöltött hibakereső utilitit, nem talált semmi hibát, okézta az írót is.
Személy szerint kifogytam az ötletekből, tudna valaki valamit mondani? Elfelejtettem valamit?

Szerk: Verbatim mínuszos és TDK pluszos LS lemezekkel is próbáltam.
-
Daemon09
őstag
Szia!
Én csak a Verbatim dvd-t ajánlom, nekem az jött be legjobban. Philipsek nagyon rosszak, halvány lesz rajt a minta, meg romlik a minőség egy idő után. TDK szintugy nem jött be nekem. Viszont a szines Ridics és philips cd-k nem rosszak.
Tudok neked rendelni dvd-t, de csak jövő hét után jön meg.
SureThing nevü progit ajánlom hozzá. -
Riana
csendes tag
Hali!
Segítsetek nekem légyszi!ilyen típusú lightscribes íróhoz (Optiarc DWD RW AD-71915)milyen lightscribes dvdt javasoltok?
neten olvastam hogy már van többféle lemez ebből is meg színes is...
Nem tudom melyik lehet a jó
Lány létemre nem igazodok ki ennyi bigyó között, viszont karácsonyra szeretném meglepni egy ismerősömet ilyen képes dvdvel. Csak nem tudom milyen dvdt vegyek az írómhoz.Valamint milyen program kell hozzá amivel meg lehet rajzolni a képet ami rákerül a dvdre?
Aki otthon van ebben az segítsen már pls akár priviben vagy msnen
Valamint aki tud megbízható helyről dvdt(simát is meg lightscribe-set is) az is írjon, mert nemrég olvastam a fórumon, hogy manapság már mindegy mi van ráírva vmi kódot kell ellenőrizni....?.?
Nagyon köszi!
-
wegener
tag
Sziasztok!
Egy ideje Lightscribe-ozok. Azt vettem észre, hogy a dvd-k mindig homályosabbak, kevésbé kontrasztosak. Okát nem tudtam kideríteni, viszont most olvastam, hogy többször meg lehet írni egymás után ugyanazt a lemezt. Ezt automatikusan belövi az író (vagy a program), avagy nekem kell beállítani valamit?
HP DVD840-em van, hozzá Shurething CD labeler 4 SE
-
sulep
senior tag
Sziasztok!
Van egy Samsung SH-S223 lightscribe íróm. Ennél hogy tudom használni ezt a funkciót? Van egy Nero 8-am de annál sehol nem találom ezt a funkciót. Hol keressem? Milyen menüpont alatt?
-
dci106
csendes tag
Hali!
Ezt tavasszal írtam, de látom, még aktuális:
Adott egy Asus 2014 L1T író, és egy Nero 7 Premium feltelepítve.
Ilyenkor alapból még nem látod a Neroban a LS menüpontot.Először a www.lightscribe.hu oldalról a letöltések menüpont alatt /regisztráció ingyenes, de kell hozzá/ letöltöttem s feltelepítettema ls_update 1.4.142.1 exe fájlt.
Gép újraindít. Ilyenkor a Nerobn megjelenik a LS menüpont. De kommunikációs hibát jelez a dvd íróval.Ekkor a www.lightscribe.com oldalról letöltöttem s feltelepítettem a Download menüpont alól /regisztráció nem kell hozzá/ a LIGHTSCRIBE SYSTEM SOFTWARE alatt lévő LS_UPDATE 1.12.37.1 exe fájlt. Gép újraindít, s én láttam a csodát lightscribe működik!!
Legalábbis remélem, hogy újratelepítés után ilyen egyszerű lesz, mert én két napot sz...ívtam vele, mire összejött, mert senki nem írta le értelmesen, mit honnét kell letölteni.
De valóban, miért jó ez, hogy egy magyar s egy külföldi oldalról kell összehozni a frankót?????
-
tiop
tag
Üdv mindenkinek.
Az lenne az én nagy kérdésem,hogy vettem egy AD-7201S (with LightScribe) irót,a rendszer felismeri:írja és lejátssza a dvd-ket de sem a Nero sem pedig a LightScribe Diagnostic Utility nem ismeri fel a hardvert.LS_Update_1.14.25.1_.exe telepitettem????
Elöre is köszi a segitséget. -
UserX
addikt
A link helyesen
:
HIBA -
UserX
addikt
Sziasztok!
Az ASUS DRW-2014L1 íróm az alábbi elcsúszással írja a képet a lemezre (A piros terület jelenti magát a képet:
HIBA
Eddig hibátlanul működött, most csak egy képpel próbálkoztam, de a Memorex és a Verba CD-t is lerontotta. Memorexet korábban nem használtam, a Verbát eddig hibátlanul gravírozta.
Mint korábban is, az íróhoz adott NERO 7-et használtam, úgy hogy a Light Scribe Control Panel aktív volt.
Várom a javaslataitokat! -
sptkyle
senior tag
Hehh... meghalt ez a jo kis fórum? Ma már senkit nem érdekel a lightscribe? Vagy csak mert nyár van? Upp ide.... Had pörögjön a fórum. Szívesen olvasgatok

-
sptkyle
senior tag
válasz
BullZeye
üzenetére
A nagyjábóli lényeget el tudod olvasni a #1099-es hozzászólásban. A külömbség a kettő között.

LabelFlash:Végülis annyi, hogy bármilyen 1x írható lemez ADAT oldalára tud gravírozni.(kell neki persze egy minimum hely,ahol nincs adat írva.) , illetve LabelFlash DVD-k cimke oldalára tud képet.
Lightscribe: Csak Lightscribe-os lemezek cimke oldalára tud képet.
ITT pedig láthatsz képet ahol a két technológiával karcolt lemez egymás mellett van.
-
iday
aktív tag
Hali.
Van egy LG H20L irom. (lightscribe)
Volt fent nero8, most 7-es van.
Lingtscribe system sw fent van de nem akarja felismerni az irot.
Nero infotool is aztmondja hogy nem LS irom van.
Frimaware az utolso 1.02.
Régebben pedig müködött. Most nem akar. -
BullZeye
veterán
csak nem fért már bele modba ez
nah szóval googlezés után, LabelFlash, és nem LightScribe, kettő között mi a különbség? Ha volt már a kérdés kövezzetek meg és tegyétek egy linkbe
AD-7201A (with LightScribe)
AD-7203A (with Labelflash)
AD-7201S (with LightScribe)
AD-7203S (with Labelflash) ez az enyém a cimke szerint -
BullZeye
veterán
Nah ma hallottam elsőnek erről a LightScribe dologról, ez olyan amihez kell késöbb venni festéket, vagy inkább a véső-kalapács örökéletü dologhoz hasonlítható?
NEC AD-5200S-0B ha minden igaz ilyen DVD íróm van, és akitől vettem azt mondta hogy azért jó mert ez már tudja a LightScribe-ot nah ekkor hallottam először róla

S/N:81HPL53L (semmit nem dob rá ki a google) és nem találtam róla utalást sehol, hogy tudná ezt a funkciót...
ötlet?
mod.: most hogy még1x átnéztem a DVD írót van rajta egy ilyen is:
AD-7203S -ez nagyobb betükkel és a cimke bal oldalán helyezkedik el....gondolom ez lesz akkor az eredeti, most googlezom hogy mit tud :\ csak nem férne bele mod időbe -
gyurma_85
csendes tag
Sziasztok! NEC AD-7191S FW:1.01 íróm van! 12 lemezből 3-mat hiányosan fejezett be a lightscribe! A lemez egy bizonyos területére nem gravíroz semmit! Verbatim lemezt használok! Találkozott már valaki ezzel a hibával? Elősször azt hittem, hogy az volt a gond, hogy rögtön írás után készítettem a cimkét, ezért elősször a cimkét készítettem, de így is előjött a hiba! Legutóbbi lemez képének már több mint az 50%-a hiányzik... Előre is köszönöm a válaszokat!
Szerk: Nero CoverDesigner 3.1.1.1-et használok
-
kutga
félisten
Közben kicsúsztam a MOD ídőből...
Más fórumokon is olvastam, hogy a forrás képfájl minősége is jelentősen befolyásolja a végleges lemez kinézetet.
Feltöltök egy képet, amit a DVD-re raktam, ha vkinek van hasznos tanácsa, hogy hogyan lenne célszerű módosítani megköszönném!
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Miután megvettem az írómat, és nagy nehezen be is tudtam izzítani rajt a lightscribe-ot (szokásos kommunikációs hiba, meg kellett egy FW frissítés) az érdekelne, hogy a tapasztalatok alapján hogyan érhető el a legjobb minőség?
Phillips DVD lemezt használok, az első nyomat kicsit halnány lett. SureThing Labelert használok ami igyenes, BEST QUALITYn, viszont az ENCHANCED CONTRAST LABELER UNITot (ELCU), amit a lightscribe-hoz telepítettem nem használtam, másodszorra kipróbálom azzal is.
Alapvetően arra lennék kíváncsi, hogy mennyivel lesz jobb a minőség ha nem egyszer, hanem többször nyomom át a lemezeket?
A segítséget előre is köszönöm!
-
Gh057
csendes tag
válasz
Wendelke
üzenetére
Sajnos ez nem megoldható, mivel az LS írókban van egy kis pocízionáló, ami a sima írókban nem található, tehát ha a frissítés sikerülne is, biztosan nem tudnád megrajzoltatni a DVDket vele, de az eltérő verziójú író firmware-ének használata nem is ajánlott, meg ha minden igaz a frissítő szólni is fog, de ez nem biztos. Összegezve a válasz a kérdésedre: sajnos nem.
-
Wendelke
senior tag
Sziasztok!
Percekkel ez elött szembesültem azzal, hogy "ilyen" is van, amikor a húgom nyomtatható felületű (tintasugaras) cd lemez helyett, ezt a LIGHTSCRIBLE lemezt hozta.
Na mindjárt utánna is néztem a neten, illetve az írómat is megvizuáltam, ezért is kérdeznék okosat!
LG DVDRAM GSA-H42N tip. íróm van, az LG honlapján a GSA-H42L jelű tudja a lightscrible funkciót, ezt firmware frissítésel lehet esetleg javítani, vagy hardveres a dolog?
Előre is ksözönöm.
-
Xerxész
őstag
Valaki nem tudja, hogy csak a Nero írószoftverek képesek kezelni a LigtScribe technológiát? Az ingyenes írószoftverek közül nincs olyan, amelyik tud LightScribe lemezt írni?
-
elektro
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a tapasztalatok alapján milyen Ls írót érdemes venni, melyik produkálja a legszebb képet, a legkevesebb hibával?
-
Gh057
csendes tag
Olvastam olyat is, hogy a képet amit rá akarok íratni, photoshopba növeljem meg a kontrasztját, és ha monitoron csőnya is, a lemezen jó lesz. Ezt megéri-e végrehajtani, illetve az eredmény ugyanez lesz-e, ha magában a nero cover designer-ben állítom a kontrasztot sötétebbre? A kiegészítő kontrasztnövelőt én bekapcsoltam, illetva nero-ba a beállításoknál 1200dpi-t állítsak be, vagy automatikust? Az utolsó kérdés meg az, hogyha kétszer írunk a lemezre, ugye a pozícionálás miatt láthatók a sávok. Na de neroban van olyan, hogy ne egy, hanem kettő irat legyen, és ha nem adja ki a tálcát, akkor elvileg a pozícionálásból fakadó csíkozódás elméletileg eltűnhet ezáltal nem? Bocs, hogy ilyen sok a kérdés, de inkább megkérdezem egy tapasztaltabb személytől, minthogy csomó DVD-t "elrondítsak", igaz, hogy lement a lemezek ára, de azért most sem olcsó a simához képest...
-
Gh057
csendes tag
Volt egy kis időm, és jobban elmélyedtem a topikban, ráment egy kis idő, de úgy látom megérte: tehát a sávosodás azért jön elő a másodszori írás után, mert a pozícionálás az ha még nem is láthatóan, de picit mellécsúszott, és ezért alakulnak ki a sötétebb-világosabb csíkok a fekete kontrasztosabb részeknél? Mert ha így van akkor talán jobban járok az egyszeri írásnál és a kontrasztnövelő használatával, így igaz nem lesz annyira fekete a képe mint 2x-es írás után, de legalább nem sávozódik.
Nah akkor a szakértőbbeket kérdezném, hogy ez lenne az oka a dolognak?
-
Gh057
csendes tag
Van egy ASUS 2014L1T íróm, és amiket képeket készít, eléggé sávosak, sajna látszódnak a koncentrikus körök... Nero 7.8-cal csináltam, a LS Control Panel legújabbja is fennt van. SureThingnél is ugyanez a helyzet. Új Wint tegnap raktam, és azután is maradt a hiba. Előtte 1814BLT volt, de mivel kipurcant ezt a 2014-et kaptam. Esetleg az lehet, hogy idővel eltűnik a probléma, ahogy több lemezt készítettem? Bár szerintem elsőre is tökéletesnek kellett lennie. Ezt a topikot olvasgattam, de konkrét választ nem találtam a hibára, remélem tud valaki segíteni. Előre is köszönöm a segítséget!

-
Źşë'
addikt
ez a progi amit en hasznaltam ez ugy mukodik h ugye van a korong arra teszel egy hatteret amit utana te tudsz rajta huzkodni-igazitani (a kozepen eleg nagy korben nem lesz kep, de ezt uis mutatja a progi), ha esetleg tul nagy a kep akkor elotte atmeretezed szerkeszted, es maris jo lesz. Majd ezek utan tudsz ratenni meg szovegeket...
-
gotyie
csendes tag
Szia!De hogyha modjuk a fényképeimböl,betallozok egyet,akkor tuti nem fér rá az egész./vagy lemarad a fejem fele,de az egész kép tuti nincs benne/Vagy a szélén körbe üresen marad.Itt nem lehet beállitani a geometriát mint a pl.dvd boritóknál?Segitsen valaki!!!! Köszi elöre is.

-
szállitó
senior tag
válasz
e_david
üzenetére
a 6 os néro késöbbi azt hiszem 6.0.15 töl már kezeli
nem kell mellé telepite semmit de a lightscribet lehet frissiteni a és vannak egyébb progik például kontrasztnövelö, írásnál ha vásárolsz lemezt az 1.2 es verzioszámúakat keresd az 1.0 régi és lassabban is írodik nehezebben is kezeli némelyik író. -
e_david
tag
Hali!
Kaptam egy Samsung SH-S203P lightscribeos dvd írót, ami OEM.
Az lenne a kérdés, hogy melyik nero-val működik a lightscribe (és hogy kell-e mellé egyéb programot telepíteni)?
A választ előre is köszi.Már látom feljebb a választ. Bocs a felesleges hozzászólásért, még reggel van

-
gotyie
csendes tag
Sziasztok!Valaki tudná,hogy mi a geometria a dvd lemeznél?mert a kép nem igazán fél rá./cdcoversröl/Köszi

-
Tyrel
őstag
Sziasztok, lenne egy nagy gondom...
Kb. 2 hete vettem egy Samsung SH-203P Lightscribe-os DVD írót, és most próbáltam először gravírozni vele.
Nero 8.2-vel próbáltam meg a dolgot, amihez letöltöttem a Nero legújabb Lightscribe beépülőjét, amely rögtön egy újabb Lightscribe driver félét szedetett le velem a Lightwscribe saját weboldaláról.
Miután mindezzel megvoltam, a Nero szerkesztőjébe betettem egy képet, és azokat a nagyon vékony határokat amiket alapból beállított rajzolási felületnek, kihúztam néhány tized milliméterrel kisebbre mint amennyi a maximum volt, mindkét irányban.
Ez után már nem jelzett semmi problémát így el is indítottam a gravírozást, ám kicsit meglepődtem, hogy mindössze 2 percet írt befejezési időnek... Annyi is lett, és csak arra a kis keskeny sávra gravírozott amekkorára alapból állítva volt Neroban (amit én széthúztam).Kérdés mi a baj, mit csináltam rosszul, mi mással próbáljam meg, vagy hogyan?
Nem hiszem hogy a meghajtó lenne ezért felelős... -
jakewyler
senior tag
Hali,
Akarok egy dvd-t gravírozni(lightscribe), philips dvd-t vettem hozzá, de nem gravíroz...
Amikor indítanám a gravírozást, kiírja, hogy ez nem gravírozható dvd stb stb, pedig az...Már frissítettem a firmware -t, de az se segített...Több progit is próbáltam, egyik nem gravíroz...Valakinek valami ötlet ?
Kicsit elkeserítő, rögtön első dvd rossz
-
Mr. XXL
tag
Szerbusztok,
Olyan problémám van, hogy most egymás után 2 lemezt is rontott az író (ez volt az első 2 próbám), egyiket a Surething, másikat a nero cover nem tudta befejezni.
Mindkettő kb 5 hátralévő percnél adta fel (a nero folyton 4:53-tól számolt vissza 4:39-ig, majd visszaugrott 4:53-ra; ezt játszotta vagy 5 percig, majd kidobta, hogy hiba van.)
Ezekután az író még ment (volna), de kiszedni a lemezt nem lehetett.
Ez mitől lehet?
Beszkenneljem / fotózzam a lemezeket, hogy miket alkotott? Verbatim (india) média.
Az író pedig NEC 7191SThx,
XXL -
dci106
csendes tag
T. kerlac!
Adott egy Asus 2014 L1T író, és egy Nero 7 Premium feltelepítve.
Ilyenkor alapból még nem látod a Neroban a LS menüpontot.Először a www.lightscribe.hu oldalról a letöltések menüpont alatt /regisztráció ingyenes, de kell hozzá/ letöltöttem s feltelepítettema ls_update 1.4.142.1 exe fájlt.
Gép újraindít. Ilyenkor a Nerobn megjelenik a LS menüpont. De kommunikációs hibát jelez a dvd íróval.Ekkor a www.lightscribe.com oldalról letöltöttem s feltelepítettem a Download menüpont alól /regisztráció nem kell hozzá/ a LIGHTSCRIBE SYSTEM SOFTWARE alatt lévő LS_UPDATE 1.12.37.1 exe fájlt. Gép újraindít, s én láttam a csodát lightscribe működik!!
Legalábbis remélem, hogy újratelepítés után ilyen egyszerű lesz, mert én két napot sz...ívtam vele, mire összejött, mert senki nem írta le értelmesen, mit honnét kell letölteni.
De valóban, miért jó ez, hogy egy magyar s egy külföldi oldalról kell összehozni a frankót?????
-
sptkyle
senior tag
Hát kinézetre ugyanaz a gravír stílus volt.De majd csinálok róla képet.Azért gondoltam,hogy LS.Nem matrica volt az tuti.Azt meg nemtudom hogy néz ki a nyomtatott dvd.De mondom ugyan olyan volt mint az LS lemezem amit csináltam,csak full színes.Furcsállottam is,mert nem igen tudom elképzelni,hogy hogy lehet,hogy a lézer színeket csinál egy lemezre...Dehát nem értek a kémiához,meg az LS-hoz sem,ezért gondoltam megkérdezem...

-
sptkyle
senior tag
Sziasztok.Lenne egy elég noob kérdésem.Adott egy gép,egy LS író.A forumnak hála mostmár a NERO-ban is megvan az LS funkcio.És philips nyersanyag.Gyorsba ki is próbáltam.Szép lett.De egyszer járt a kezemben egy olyan LS-al firkált lemez,ami teljesen színes volt.Mert ugye a mostani lemezem az alapszínben,és annak árnyalataiban játszik.És a kérdés,hogy a színes LS,az csak nyersanyag kérdése?Vagy az hogy készülhetett?Mert amugy teljesen ugy nézett ki,mint az amit én csináltam,csak megvoltak a színek....Választ előre is köszönöm szépen...

-
dci106
csendes tag
válasz
Daemon09
üzenetére
Hali!
Megvan a megoldás! Először a 142-es verziójú ls update. De így azt írta ki, kommunikációs hiba. Utána letölt a 37-es számú update a külföldi oldalról/NEMTOM MÉ' NEM LEHET EGY OLDALRA KIRAKNI MINDEN SZÜKSÉGESET:::EZ A TÁMOGATÁS??/ s láss csodát, működik!!!
Ha kell valakinek, a pontos verziószámokat bepötyögöm s az oldalcímeket.
De miért ne lehet ezt valaholértelmesen ilyen lámáknak, mint én, leírni lépésről lépésre???
2 napom ment rá az 5 perces munkára.
Azért köszi a választ! -) -
Daemon09
őstag
Helló!
Uninstall az egész és utána megint teddfel, amit a lightscribe.hu-ról letöltöttél, meg a firmware-t. (Az utóbbi nem fontos szvsz, de nem árt, ha felteszed.)
Ha kaptál nero-t az íróhoz, akkor azt tedd fel. Próbáld meg surething-el, azzal menni fog, nekem is ilyen íróm van és azzal csinálom én is. -
dci106
csendes tag
Azóta annyi történt, hogy letöltöttem a lightscribe.ho oldalról a 1.4.142.1 veriót. A Neroban már megjlent a lightscibe fül, de ha rákattintok, azt írja ki, hogy : kommunikációs hiba, indítsam úra a pc-t. Már háromszor tettem, de mindig ugyanaz.. PLS help!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Táp ventilátor csere
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4415
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

!

. rament par napom a sz@rakodasra, hogy mi a f"sz lehet a problema, de semmi. vegul kinomban feltettem a legujabb Nforce drivert es minden jo lett!