Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sada88
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
6osba nekem ment

-
Sada88
aktív tag
-
Winner_hun
félisten
Nero7-et nem tom rábírni az LS-re. Csak nem értem, hgoy miért
A menüben ott van, a cd is kész de a menüben mindig csak szürke
CD-nél és DVD-nél ugyan ezt csinálja
A lemez természetesen jól van a meghajtóban...
Leszedtem a 7-es nero-t, felraktam a hatosat, annál meg meg sem jelenik az LS funkció
-
GuCo.
tag
Nem, a Nero 7-et nem sikerült rábírnom arra, hogy felismerje az LS-t. Úgyhogy most a 6.6.0.15-öt használom. Most megírtam még 1 lemezt, az jó lett, nem csúszott el, de a kontrasztot még mindig nem tartom megfelelőnek, pedig láttam egy olyan mintát, ami szemléltette a patchelés és a 2x-es írás közötti különbséget, és szerintem a kontrasztnövelt jobb lett, mint a 2x írott, de ezt nálam valahogy nem látni. Te is 2x szoktad írni a lemezeket?
[Szerkesztve] -
kabibara27
tag
Sziasztok
Mennyire megbízható az Lg 4166 BB???
Most akarok venni egyet magamnak. -
GuCo.
tag
Nos, sikerült megírnom 1 LS CD-t, de nem voltam elégedett a kontraszttal, pedig feltettem a kontraszt növelő progit. Úgyhogy betettem még1x megírni, de szellemképes lett, kb. 1 mm-el ecsúszott minden. És nagyon csíkos lett. Igaz többnyire fekete alapra dolgoztam. Mi lehetett a probléma, ami miatt nem lett annyira kontrasztos?
-
GuCo.
tag
A kontrasztnövelő progit valaki küldje el légyszi, sürgős lenne. Vagy adjatok egy linket, mert sehol se találok használhatót.

Köszi. -
GuCo.
tag
Na, vettem én is egy Lightscribe írót, egy LG 4166B-t. De a Nero azt írja ki rá, hogy GSA-H20L. Ez normális? Attól még frissíthetem a 4166B-s 1.02-es firmware-vel, nem lesz vele gond? Ja, és 7-es Nerohoz eltudná valaki küldeni az LS plugint?
Kösz. -
-
ko1122
tag
Én meg millio LG drivet láttam már kifeküdni. Volt ami egy hetes korába már szervizérett volt, és az írási metódusával sem voltam elragadtatva, főleg nem a cds korszakban. Ez meg az én egyéni véleményem.
-
Winner_hun
félisten
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Én a 7-essel még nem tudtam megcsinálni, próbáld ki, ez, amit linkeltem sajna még nicns meg, talán este meglesz

-
válasz
Winner_hun
üzenetére
ISTEN Vagy!!!

Már csak annyi, hogy ez csak a 6.6.0.14.-el műkszik, vagy megy a 7.x.x.x.-el is???
Köszönöm
-
ko1122
tag
Csak annyi h nem egy megbizható kütyü. Ezt most nincs kedvem taglalni és bizonyitgatni. És kérem h az LG funok kíméljenek mert nem akarok vitábaszállni senkivel. Lényeg a lényeg, nekem más, jobb drive kellene. BenQ vagy valami más.
-
ko1122
tag
Milyen LS írót érdemes venni ami nem 20rongyba kerül? LG-t nem akarok venni, más , jobb alternatíva érdekelne. Melyik típus a jó?
-
Winner_hun
félisten
válasz
s7evcsenko
üzenetére
-
SENKI???????????

-
Hahóóóó????
Hogy tudom előcsalogatni a nero-ból a lightsribe opciót?????
HELP!!!!
Köszi
-
cheerke
csendes tag
Hi!
HP DVD-R LightScribe 10 db hengeres 2290 Ft!
[link] -
Bandus99
őstag
Hogyan dagasszuk ertelmetlen kerdesekkel a topicot cimu reszt lathatjuk.
-
DVS
tag
Gondzni szbad, de te hangsan gndolkodsz, kihalatszot mit gondklsz.

Nem tiltotta meg senki neked, hogy gondolkodj, de ha valóban gondolkodnál rájönnél: ennek semmi értelme.
A mechanik (fej) mozgáster korlátoott. Pontosa olan hosszi a pályálya, hog az irhtó részre tugjon írn. Szerinted érdeme szétszedn, reselni furni farani eg ilyn precizen beállítot rendszrt? Tegyuk fel ez megis sikerüln, akko mit is nernénk vele?
Azt hgy egetnenk a muanyago? Sajno zt sem egetné meg. A normal irás soran ugyans ezen a polikaronát hordozon keesztul heviti fel a szervs festeket, mer a lasernyalab pon oda fokusalodik.
Magyarázd el miért is volna jó ez nekünk (neked)?
[Szerkesztve] -
Ciao All!
Hogy is kell ezt a firmware-t telepíteni???
És valaki mondja meg nekem, hogy hogy tudom előcsalogatni a
Nero 7-ből a lightsribe opciót!!!!
Hiába teszem be a megfelelő lemezt, az író semmi hajlandóságot
nem mutat arra, hogy feliratozza!
Mi a titka a dolognak???
Köszi -
DVS
tag
Ha hallgatnál, bölcs maradnál.
Ekkora hülyeséget mint ez a felvetés, még nem olvastam (máshol sem).
Szerintem fogalmad sincs a CD/DVD írás fizikájáról, az írók felépítéséről, és a magyar nyelv szépségéről sem: szerezned kellene vmi prog töredéket amivel képes vagy mozgatni a motor és írsz rá progot,hog belülrel is égessen
Szedd össze magad, próbálj szépen írni, és ha már több hozzászóló is jelzi hogy a felvetés nonszensz, akkor hidd el.
[Szerkesztve] -
Sada88
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
jó,de ha képes lenne oda pozicionálni akkor már csak szerezned kellene vmi prog töredéket amivel képes vagy mozgatni a motor és írsz rá progot,hog belülrel is égessen
)) kíváncsi vagyok milyen eredeménye lenne a müanyagon
-
DVS
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Csomagold ki a zip -ből
Futtasd
Válaszd az ''apply'' gombot (a reset visszaállítja az alapállapotot)
és kész
Ha ezekután cimkézel lassabban de kontrasztosabban éget.
Ennyi.
Küld el lécci a firmware -t e mailban. köszi
-
DVS
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nálam a linkre kattintva ez van:
403 FORBIDDEN - INCORRECT OR MISSING REFERRER FOR REQUESTED FILE
????? -
Winner_hun
félisten
Ez legyen a legkisebb gondom, mert win telepítésre ott van a jóóóó öreg LG DVD olvasóm. az visz mindent mint az állat, kivéve az RW DVD-ket. De keresek hozzá majd firmwaret, aztán lesz ami lesz. Igazábólé a scribeoláson van a lényeg, ha mint írtad, hgoy szép akkor minden ok
-
Winner_hun
félisten
Hali mindenki.
Mevan az íróm, nemsokára kész a tömörítés, aztán beszerelem. Elkezdtem készülődni
zóval a DVSáltal linkelt kontrasztnövelő fájl elindítottam, majd nero-val társítottam és ezt kaptam:![[kép] [kép]](http://winner-hun.uw.hu/Prohardver/nero.png)
Ennyi? Vagy kell még vmit csinálni? nero7 amúgy -
_OrLiX_
csendes tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hello!
Rossz tapasztalatok az LG 4166B DVD íróval kapcsolatban csak egy, nekem.
Rendszert telepítettem, de mindig azzal jött nekem a file-ok másolásának, hogy rossz, nem tudja másolni, stb, megakadt állandóan a telepítés.
Majd szereztem egy LG DVD-ROM-ot és elsőre sikerült.
Amugy XP alatt mindent jól másol, jól ír, szépes sribe-ol, csak XP-t nem telepít. Biztos benne van a régi firmware-ben, hogy csak eredetit telepítsen
Még jó, hogy itt az uj FW.
-
tr00p3r
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
van egy zsír új eladó, ma hozom el, 1 év gar, ha érdekel!!!

-
Sada88
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
ez mivel jobb mint az előző? meg a kontrasztnővelő progi müködni fog még vele?

-
Szasza81
csendes tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszönjük a linket

Szerintem nem csak én vártam az új firmwaret.
Kíváncsian várom a tapasztalatokat
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
1.02-es Firmware LG GSA-4166B-hez: [link]
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Lehet baja?
-
Winner_hun
félisten
Hello
Jövő7en veszek LG 4166B DVD írót, a kérdésem az lenne, hgoy van-e rá újabb firmware vagy hol tok ennek utánanézni? mondjuk nem lenne rossz a régi meghajtóimat is frissíteni egy firmwareval
Van rossz tapasztalatod az íróval kapcsolatban? Vagy nyugodtan vegyem meg? Előre is kösz -
N.Balázs
csendes tag
Most megnéztem a kb. másfél hónapja írt tokban tartott TDK CD-met, de nekem nincs rajta semmi fehér por.
-
DVS
tag
Valaki említette, hogy fehéres por vált ki a lemezén. Másfél hete nem vettem elő hengerben tartott nyomtatott LS tesztlemezemet és tényleg: egyenletes fehéres finom por szerű anyag borította azt.
-
Szapora
csendes tag
Nero 6.6.1.4. az jó!

Próbálgatam a nero 7-et is, de szerintem is tele van felesleges cuccokkal (legalábbis számomra azok!)! Bőven elég a 6-os széria tudása. Nem volt még példa rá, hogy ne tudtam volna valamit megírni vele. Igaz, a LS-ot még lemez hiányában nem próbáltam, de majd igyekszem!
[Szerkesztve] -
DVS
tag
A SureThing az egyik megoldás a másik a nero 6.6.1.4
Nem tudom mi az amit a 7 -es olyan jól tud, hogy mindenki (na jó: sokan) azt erőltetik.
Csak a szopás van vele. Ha olyan fasza, akkor miért fejlesztették a 6 -os vonalat is ahelyett hogy megszűntették volna?
Használjátok csak bátran a hatos verziót.
-
N.Balázs
csendes tag
Nero7-tel nekem se ment viszont utánna a SureThinggel se. Nero6-tal viszont tökéletesen működik.
[Szerkesztve] -
TomiFiu
tag
Nekem is problémám van a Nero-val!
Felraktam a LightScribe vezérlőt és a nero7-esben meg is jelent az ikon is meg a fájl menüben a hivatkozás, amire ha ráklikkelek akkor be is jön a cover designer aztán meg is terveztem egy borítót, de a coverdesigner-ben a LightSribe print gomb szürke és hiába klikkelek rá nem megy ''nyomtatás''.
A LightScribe.com ról leszedtem az ő progiukat (15napos próba verzió) és azzal meg vígan meg tudta írni!
Mi lehet a gond a Nero-nál?
[Szerkesztve] -
Nektek müxik LG 4166B íróval + Nero7-el a LightScribe?
Mert nekem felvan rakva a lightscribe driver, meg a nero7, és a burning rom fájl menüjében ahol a ''lightscribe lemez készítése'' feliratnak kellene lennie, ott ''Lemez borító nyomtatás'' van.
Vagy csak akkor jön elő, ha lightscribe lemezt teszek be? -
Bandus99
őstag
válasz
UnConnecteD
üzenetére
-
DVS
tag
Nos akkor nem igazán kell duplán nyomtatnod ugyanoda, de azért tényleg bosszantó a jelenség.

Nálam még soha nem fordult ez elő. (LG 4166B)
Okai szerintem ezek lehetnek: Firmware gond, koszos a lemez pozicionálást lehetővé tévő körgyűrű, elpiszkolódott a lemezt befogó mechanizmus (megforog a CD/DVD), a poziciót érzékelő optika piszkos vagy hibás. -
éN79
addikt
Oké! Pár oldallal ezelött is értekeztünk már erről a témáról, csak miután úgy próbáltam csinálni mindent, mint ahogy ott le volt írva (vigyáztam a pozicionálási részre) és mégse jött össze, gondoltam hátha van valami tipp.
Max egyszeresen írok mindent, azt olyan lesz amilyen.
-
éN79
addikt
Az vajon mi a pincéért lehet, hogy a samsung LS íróm (tudom hogy nem szeretitek, de nekem ez van) nem tud ugyanarra a lemezre 2x egymásután ugyanoda írni, mármint hogy ne csusztassa el a képet. (ha valaki azt írja, hogy sz@r, akkor elfogadom, csak éppen a problémám nem lesz megoldva, esetleg még a kukát javasolhatjátok...)
A ShureThing-et használom, első írás után kidobja a lemezt, visszaküldöm a tálcát, aztán újrakattint a nyomtatásra, és mégis elcsúszik a kép, akár több centivel is.
Valami tipp? -
DVS
tag
Tényleg nem megy az ls_elc update az új Nero féle API 1.4.67.1 -al.

A megoldás:
1., Elindítod a jelenlegi API 1.4.67.1 telepítését, ekkor kiválasztod a Remove (levétel) opciót.
2., Feltelepíted a LightScribe.com -on található legújabbat 1.4.62.1 -et.
3., Lefuttatod az ls_elc update -t és bekapcsolod (apply)
Kipróbáltam így műkszik. Úgylátszik a Nero külön fejleszti az ő LS API -ját és az nem kompatibilis az update -tal.
Itt vannak a linkek:
API 1.4.67.1 [link] Nero
API 1.4.62.1 [link]HP
ls_elc_update[link]Saját oldalam
[Szerkesztve] -
Lamair
aktív tag
na van itt egy kis gond felraktam az LSELC-t tökjóvolt minden, mostmeg telepítettem egy ujyabb Lightscribe progit a nero oldaláról, és nemműködik a frankó lselc helpmee
-
klepto
addikt
válasz
bitfarkas
üzenetére
Üdv!
Kaptam árajánlatot pár LS dvd íróra, hát lementem hídba...
Az LG 12.500.-Ft lenne, a HP 19.500.-, a BenQ 22.750.-Ft. Az LG valszeg oem, a másik kettő dobozos termék. Ezek alapján az LG a legésszerűbb választás. Az LG mennyivel gyengébb írási és műszaki minőségre, mint a közel dupla annyiba kerülő BenQ
-
bitfarkas
őstag
Ez érdekes, mert kifejezetten ram-ot is kezelő LS írót kerestem, és az LG-k sem tudták, ha jól emlékszem. Így aztán kapóra jött az ujsághirdetés, amiben megláttam a HP-t.
Most utánanéztem és most találtam egy LG-t, LG GSA-4166B, ez kb azonos paraméterekkel bír.
[Szerkesztve] -
Bandus99
őstag
Azt magyarazza el nekem valaki pl az Alien oldalan
[link]
Az akciosok kozott szereplo dolog hogy is van akkor?
NEC ND-4551A
Labelflash (LightScribe)
Multi DVD Író
-R/RW/DL 16X/8X/6X
+R/RW/DL 16X/8X/8X
DVD-RAM 5X !!
Vagy en tudok vmit rosszul, vagy Alien nem ert hozza. Sajnalom azt aki ezen hirdetes alapjan vasarol egy irot es utana tuszkolja bele az LS lemezt azt nem megy vele semmire. -
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nero7-et nem tom rábírni az LS-re. Csak nem értem, hgoy miért
A menüben ott van, a cd is kész de a menüben mindig csak szürke

Csak azért, mert évek óta van LG DVD olvasóm és CD íróm de egyiküknek sincs semmi baja, nagyon megbízhatóak

csak kíváncsiság