Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MichaelSD
őstag
Valaki próbált már Linux alatt LS lemezeket írni?
Linkek itt [link]
Sajnos nekem Debian alapú Linuxom van, ezek meg rpmek.... -
Faby
senior tag
válasz
szállitó
üzenetére
Pontosan nem tudom. Egyre bizonytalanabbul írt, nem csak a tesztek szerint romlott az írás minősége, hanem kényesebb asztali DVD játékosok sem szerették a vele írt lemezeket, ill LS lemezekkel is gondok voltak, a vége felé nem volt hajlandó gravírozni sem a Verba DVD-re, sem a Benq CDre. Lehet, hogy csak koszos lett mindkét fej, lehet, hogy más probléma volt, nem tudom, visszavittem az üzletbe, megnézték, és már írták is a cserepapírt, csak sajnos nem volt készleten LS író egy darab se (úgylátszik slágertermék.) Ma talán kapnak árut.
-
szállitó
senior tag
most látam hogy jönnek az új LS es irók pl LG H22L ezekben már 2X es LS van tehát ugyan az a minöség fele idö alatt...

[link]
[Szerkesztve] -
szállitó
senior tag
lazydog a benq t favorizálja már régota, szerintem nem lehet rossz. jomagam egy Hp beszerzésén gondolkodtam.de hajlom a benq felé ha nem kapnék...
bár én most egy kicsit várokmég mert a kintlévö tipusok már elég régiek szerintem hamarosan jön egy két ujjabb dvd iró és talán LS es is ...
mi volt a baja az LG nek? -
Faby
senior tag
Sziasztok!
Úgy fest, bedöglött az LG H20L íróm, cserélni fogják. Lesz lehetőségem mást is választani, ha nem kell az LG. Mit érdemes szerintetek? BenQ 1655 vagy újabb, vagy esetleg más típus? Mi mostanában az elérhető árú jó író? -
szállitó
senior tag
a 7 es verziokban pedig van külön ilyen ikon LS cimke nyomtatása de ott a adult verziora át lkell kapcsolni a grafikus menüt alul két fej és szemüveges lesz belöle ilyen hetest probaverziot bárhonnan letölthetsz csak arra ügyelj még használható legyen ne lejárt (savanyúúúú mint a tej)

-
sakto
őstag
néro verzio? és még mi??
-
sakto
őstag
sziasztok van egy LG LightScribe irom és az istennek se találom a néroba a LightScribe menüt ... hol keressem vagy honnan tudom leszedni a frissitést hozzá....agyvérzést kapok lassan!
-
Louies
aktív tag
már ha igy felvetödöt a téma! mi a kül. a LS és LF között. ?

-
lazydog
addikt
-
Louies
aktív tag
milyen lightscribes írót érdemes most venni?
bocs,h nem olvassom ela topicit de holnapra kellene tudnom és rengeteg dolgom van addig
lg vagy nec vagy valami más?????
privit irjatok léci.... -
Márton
nagyúr
Nekem 1.0-s lemezre 45 perc, de az eredménnyel is elégedett vagyok!

-
szállitó
senior tag
válasz
Senior tag
üzenetére
menyivel hosszabb igy a rajzolási idö ?
-
Márton
nagyúr
''This utility has been updated to support both CDs and DVDs, ''
Na, jókor..
Pár napja gravíroztam úgy 10 cd-t és mivel elég halovány lett az eredmény (HP lemez), 2x írtam meg. Mondanom sem kell, hogy kb. 3 lemeznél kicsit elcsúszott a nyomat 1-2mm-rel. Erre itt a utility.. -
westlake
félisten
van uj EXTENDED LABEL CONTRAST UTILITY..
[link]
1.4.113.1 -
Na sikerült megírnom az első Ls-os dvd-met.Philips dvd,Benq dw1655,Surething.
Képet egyelőre nem tudok mutatni,de a kép nagyon picit csíkos,sajna,de teljesen türhető.Arra tudnátok tanácsot mondani,hogy milyen dvd-t érdemes vennni és hogyan kellene megégetni illetve hányszor a legjobb? -
szállitó
senior tag
engem ez nem nagyon izgat mert általában szöveget és esetleg''serial'' nyomok rá hogy olvasható legyen késöbb is ne keljen filoznom hohy o vagy 0 i vagy l esetleg 1 mert hát macskakaparok...
valoban gyengébb a minöség látszik az a 6 perc amiivel hamarabb végez de olcso (200-220) tizes/darabos és a verba lemezben megbizom hogy 5 év mulva is látja majd a gép az adatot
Hp-t kiprobálnám de ott ahol vásárolok csak ez meg a szar phillips van abbol meg vettem de a fele rossz volt anyaghibás ugyhogy az soha többet nem... rw lemezekböl is volt egy idöben 6os 8as rw- rw +
de aztán leáltak rola nem tudom miért megint csak 4x es van ...
csak a boltba látok ott meg 2x anyiért...
[Szerkesztve] -
Morpheus!
csendes tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ok ezek megvannak. Egy Plextor PX-750A író, van hp lemezem. de a progihoz van egy linked?
-
Morpheus!
csendes tag
Hy all. Még uj vagyok ezen a téren, és jo lenne ha valaki elmondaná hogy mi is kell ide!
THX -
Kicsirics77
veterán
nincs valakinek fekete előlapja dw 1650-höz?
adok érte fehéret
-
cheerke
csendes tag
HP 840i 11999 Ft
LG E10L külső 14999 Ft
HP 840e külső 16999 Ft
HP DVD LightScribe 10es korong 2290 Ft
[link] 
LightScribe.hu
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
BlackWoOd
aktív tag
Azok a boltok nem tartoznak az ''olcsó helyek'' kategóriába.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tájékoztatásul viszont elmesélem, hogy a hardverpiac szekcióban vannak megbízható minőségű lemezt áruló, bevált, korrekt polgártársak (igen, ők az ''olcsó helyek'' kategória, amire a fenti kollega is utalni próbált). Ha gondolod, priviben ajánlok pár embert (csak hogy ne legyen ingyenreklám nekik, azért nem itt
). -
DMG
senior tag
válasz
torrente74
üzenetére
Hát igen ehhez nem kellett sok, hogy rájöjjek, a jó minőséget amúgy is meg kell fizetni. De nyílván nem fogom minden cuccomat LS korongra égetni, csak ha a jó izlés úgy kívánja.

-
westlake
félisten
válasz
torrente74
üzenetére
en 200-ert kapom..
-
DMG
senior tag
válasz
torrente74
üzenetére
Mostanában ritka holló, én tegnap 480-ért vettem 1.2-es DVD-t Kicsit húzós.
Viszont szerintem hibátlan.
Megnéztem ezt a ShurThing SE-t a Wizardok kimaradtak belőle a többi elvben benne van. -
BlackWoOd
aktív tag
Amit a lightscribe.com download section-ből le tudsz szedni SureThing 4 SE (special edition - butított változat, de sztem csak kevesebb előregyártott sablont tartalmaz, mert minden funkció ment, amit kerestem), az nem limites.
Ha letöltöd ugyanonnan, ugyanakkor a system driver update-et és a contrast toolt, akkor az biztos, hogy menni fog együtt. (1000%) -
DMG
senior tag
válasz
BlackWoOd
üzenetére
THX

lightscribe.com-ot néztem, de az 1.4.109.1 es verzióhoz csak 1.4.113.1-es kontraszt növelő van. Ezzel működhet? Mert úgy rémlik, hogy azonosnak kell lenie, vagy csak az alap driver nem lehet kisebb a kontszt verziónál?
SureThinget néztem, de az 15 napos, nem találtam ingyenes verziót belőle, pedig itt azt olvastam ingyenes. Az itt belinkeltek is mind Trial-ok voltak, szóval nekem a Nero tökéletesen megfelel pláne hogy licenszelt, és ha már az úgyis fent van, az írás miatt, akkor használom LS-re hacsak nem ad rá okot hogy váltsak.
Telepítésével sem voltak gondok, szóval jelenleg meg vagyok vele elégedve. -
BlackWoOd
aktív tag
Szerintem jobban járnál, ha töltenél a lightscribe.com-ról friss LS drivert és a hozzá való kontrasztnövelő toolt. Sokkal egyszerűbb megoldás, ha nincs egészen konkrét okod megtartani a korábbi verziót (a jelenlegi letölthető az 1.4.109.1).
A 6.6-os Nero-ban ugyanúgy működni fog az új driver is.
(Nero LS cimke készítés témában nem szakértek - a szintén letölthető SureThing 4 SE-t hasznosítom cimkézési célra - viszont megnéztem, működik az LS ikonja, meg feljön a dialógus is.)
A kontrasztnövelő util pedig valami beállításon matat csak, tehát nem jelenik meg új beállítási mód a cimkéző programban (gondolom valami ini fileban vagy registryben tárolt paramétereket állít át), nem is fut cimkézés közben (emlékeim szerint egyszer lefutott, beállította a dolgait és ennyi). -
DMG
senior tag
Üdvözletem!
Sikeresen végignyálaztam ezt az 1000 postot, na azért nem mind, úgy 500-tól. Tegnap volt szerencsém beszerezni egy BENQ 1655-ös írót, eddig egy LS-t írtam vele, azt kétszer, mert még nincs fent a kontraszt növelő, egész tűrhető lett. Nero 6.6 ot adtak hozzá ami egyből fel is frissítette a LS drivert 1.1.105.1-re és tökéletesen működik, kivéve, hogy úgy tudom, hogy a kontraszt növelő-nek megegyező verzió számmal kell rendelkeznie és ilyen verziót tegnep nem találtam. Van esetleg alakinek linkje?
Egy post elkerülte sokak figyelmét, legalábbis nem reagáltatok rá miszerint a FOCUS COMPUTER Kft-nél lehet venni BENQ írókat, nem kell külföldről rendelgetni, sőt a héten akciós 10990-ért lehet hozzájutni, igaz OEM, viszon adnak hozzá gyári Nero-t a kábel meg nem hiszem hogy sokaknak hiányozna otthonról.
Szóval ami segítség kéne, hogy ilyen verziójú kontraszt növelő-re lenne szükségem, meg igazából jó volna tudni hogy ez hogyan működik? Fogom feltelepítem és elketyeg a háttérben, vagy új opciókat ad a Nero-hoz?
Előre is Kösz a segítséget! -
Márton
nagyúr
Mikor jön már a színes lightscribe lemez?
Vajon jövő tavaszra már igen, egy éves csúszással az ígérthez képest?
Már bruttó 25e-ért kapni IP4200-at, ilyenkor elgondolkozok, milyen jó is lehet 1 perc alatt, szines lemezfelületet varázsolni
[Szerkesztve] -
szállitó
senior tag
válasz
torrente74
üzenetére
én lejebb irtam hogy a philips el gondok vannak lehet ezzel is tegnap irtam pl verba bol 5öt megirt szépen a 10 es hangerböl a 6. at már nem remélem azért a többi müxik majd...
-
Gemi_88
csendes tag
Milyen programot használtok ligthscribe-os íróhoz?
-
lazydog
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Már mindenki tud mindent.

-
Kicsirics77
veterán
haldoklik a topik
-
Pat
tag
natehát hozzáértők!?
BenQ DW 1655 akkor a legjobb választás 15'000 pénzig bezárólag?
és az baj lenne ha OEM cuccot vennék, vagy tökmindegy,
ugyse kapok hozzá semmit?!
köszi.. -
AtHoS
nagyúr
válasz
lazydog
üzenetére
Nem volt szándékomban félrevezetni, miért tenném.
Hátugye annyi maradt ki, hogy LabelFlashről beszéltem. De asszem ez lejött a tartalomból neked.
Elég lett volna annyit írni hozzá, hogy amit írtam az a labelflashre igaz. És az LS-el csak speckó lemez borítójára lehet rajzolni.
Kicsit benéztem, azt hittem a LF-ről érdeklődik
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- GL.iNet OFF topik
- Filmvilág
- Elektromos autók - motorok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

akkor nehéz dolga lesz ..... 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Viszont szerintem hibátlan.