Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
1010
őstag
huhuuu
megérkeztek a színes DVD-k
ugyanaz mint a színes cd kínálatlehet a következő újitás a színes grafika lesz
a lemzre nem csak 1x lehet írni
többször átírhatod a grafikátigy lesz sötétebb
akkor lesz csíkos vagyis rossz ha a leggyorsabb írást választod vagyis a legroszabb mínőségben
jó minőségben, lassan 3x átírva már tökéletes
-
dci106
csendes tag
Hali!
Gyors segítségre lenne sükségem. Adott egy ASUS 2014 L1T író, és egy Nero Essential.
Feltelepítés után megkarcol egy DVD-t. Kikapcsolom. a gépet. Másnap ismét akarok egyet írni, de nincs a Nero menüjében meg a lighscribe. Mi a túróért tűnik el, illetve HOGY tudom Visszavarázsolni?????
PLS help!!! -
edgR
őstag
hello
adott egy asus drw 1814blt dvd iro, egy verbatim ls cd-r lemez, nameg a surething 4se ls edition prog. hogy a turoban fogom en elovarazsolni a file-print alatt a "use ls" pipat, ha csak normal nyomtatasi beallitasokat tudok eszkozolni? kell hozza vmi kieg? a varazslojaban sem tudtam kivalasztani, hogy en most ls lemezre szeretnek rajzoltatni..
kosz mindent elore is. -
Daemon09
őstag
válasz
kavicssli
üzenetére
Surething jó. A lemez miatt világos. Én próbáltam jópár márkát és a philips nem a legjobb, arra mindig világosabbat csinál. Tdk-t vagy verbatim-ot vegyél legközelebb, azokhoz nem szoktam állítani semmit és ugy is szép sötét. Nemtudom, hogy hol lehet állítani, de biztos hogy be lehet, mert philipsnél én is állítottam.
-
kavicssli
addikt
most nézem hogy van ami csak fekete fehéren dolgozik? :S Remélem az enyém színesbe is tud nyomtatni:..

-
kavicssli
addikt
Ma boldog tulaja lettem egy ilyen cuccnak barátnőm lepett meg vele és 10 db DVD vel.... Most olvasgatok és töltögetek aztán meglássuk
mi sül ki belőle! Esetleg valami tapasztalat ezzel az íróval kapcsolatba?! -
dezz
nagyúr
válasz
gardener
üzenetére
Ha itthon (v. akár európában) vetted, akkor alapból egyiket sem. LightScribe-ot FW hekkel sem, mert ahhoz egy kis plusz panel is kell az íróba. A Labelflash viszont csak a FW-en múlik. Csakhogy nem minden Pio típusnál oldható meg az LF-et támogató FW beégetése. Ha jól tudom, 112-ig megoldott, az újabbakhoz nincs hackelt FW letöltő, ami lehetővé tenné az eltérő altípusok közötti FW átvitelt.
-
dezz
nagyúr
válasz
Daemon09
üzenetére
Én eddig csak LabelFlash-os Pioneert láttam, eredetiben azt is csak távolkeleti website-on. Viszont szerencsés esetben firmware hackeléssel az itt kapható változatok is felruházhatók ezzel a képességgel. Újabban itt a fórumon említett valaki LightScribe-os változatot is, de még nem találkoztam vele.
-
-
gardener
senior tag
Jól értelmezem,hogy a Lightscribe mód használatához,
csak Lightscribe-s DVD-R-t lehdt használni?
(és ráadásul az 3x annyiba kerül)
-
EkSYS
senior tag
Sziasztok !
Tudna valaki segiteni egy apro lajtszkrajbos kerdesben? -->
LG GSA12L meghajto az alap isntall lemezet nem installaltam fel mert csak sorba lehet a programokat es osszekoszol nekem indent (powerdvd stb.)
a lajtszkrajb viszont nem megy. fent volt a nero 7, most a 8. a cover designer reszben nem latjak. az lg install cd-n bar van egy ls_hsi.msi file a lightscribe DIR-ben de azt ha inditani akarom akkor "update_shell_command" es kirak. es nem megy a light scribeeleg orjito.
kerme akinek volt ilyen tapasztalata v tud segiteni iron!
kosz
b -
stop
aktív tag
honnan tudnék szoftver letölteni amivel tudok ls-t írni/nyomtatni?
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Notimban van lightscribe-os dvd író de még nem próbáltam ki! Nero7-el lehet vele képet csinálni a cd tetejére? -
azelenka
csendes tag
Vettem egy LG 55L DVD írót tudja a Lightscribe nyomtatást is. Csak írásnál kommunikációs hibát ír nem tudjátok mi a baj?
-
DJ.Gróf
aktív tag
Vista 32 bit alat nem mükszik a nero nem is ír. Hogy tudom ezt orvosolni? thx

-
Xerxész
őstag
Sziasztok!
A Nero 8-asban hol található a LightScribe menüfunkció? Illetve hol lehet aktiválni?
Köszi a segítséget!
-
DJ.Gróf
aktív tag
Sziasztok! Vettem egy asus blk írót. Az el LS írásom tökéletes lett. Ki akartam próbálni,hogy kétszer ráírom,hogy szebb legyen. Csíkos lett az egész. Kövtkező szimpla írás már alapból csíkos lett. Ez mitől lehet? Már most rosz az író? vagy pontatlan? Tdk cd-t használtam.
-
Daemon09
őstag
válasz
szkorhetz
üzenetére
Háát, ez télleg elég sz@r.
Próbáltad ujrarakni a progiját, meg a firmware-t? Nem állítottál el semmit a progiban? De szerintem az iróval van a gond... Nekem van 2 asus-om, meg volt 1 samu-m és egyik sem csinált ilyet. Én visszavinném a boltba, ahol vettem, és kicseréltetném másikra. Szerintem ne vegyél lg-t, nem jók. -
szkorhetz
őstag
rakok föl képet nem tudom mennyire látható mondju véleményt róla ha kell másik kép még rakok.
http://kepfeltoltes.hu/view/080123/DSC00156_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
második lemezem, az első is nagyon szar volt
lg h42l-em van
legújabb lightscribe driver.
verbatim lemez -
-
szkorhetz
őstag
köszi tudtam szerezni végül lemezt
az normális hogy a nem midnen kör ugyanolyan színű?
minth akarcolva lenne, egy kör és a melette lévő teljesen eltérő színerősséget ad
ez normális? -
Sziasztok!
ASUS DRW-2014 L1T és Samsung SHS-203N-BEBn íróim vannak, és egyiket se ismeri föl se a Nero se a LightScribe engine hogy képesek lightscribe-ot írni.
Másik gépben működnek. Mi lehet a baj? -
-
szkorhetz
őstag
ha vann itt pécsi akor tudja hogy hol lehet lightscribe lemezt kapni?
dvd kéne de nincs sehol csak cd
voltam: ew mm, tesco
meg pár kisebb számtech bolt. -
M.W.H
aktív tag
hogyan lehet gyorsitani a nyomtatást? nem tudja valaki? ja sziasztok!
-
kerlac
őstag
Nem tudom olvassa még vajon valaki a fórumot, de nemrég vettem egy Asus LS írót és szeretném kipróbálni, csakhogy nem megy. Mind a NERO, mind a Surthing program esetén azt írja ki, hogy kommunikációs hiba, nem lehet LS-t készíteni, indítsam újra a gépet... persze az nem segít. valakinek esetleg ötlete??
normál dvd-t szépen ír (igaz egy újraírhatót már bedarált...)
-
Equitem
tag
Üdv mindenkinek!!!
Van nekem egy Asus LS írom és egy 7es Nero Essentials progi... Mondom, kipróbálom, mit tud ez a gravírozás dolog; szereztem jó kis Verbatim LS lemezeket, nagyban elkezdek nyomtatni rá egy borítót, legjobb minőségen; kész is vok vele kb. 3 perc alatt.... És a fekete leves: a lemezen csak egy halvány és vékony csík látszik a képből... Az üresen maradt felületen nyoma sincs a képnek... :S Látott már valaki ilyet? Ha igen, pls segítsen!!
Előre is thx. -
1010
őstag
válasz
kristoof92
üzenetére
lg-k jók

-
kelly7
aktív tag
válasz
kristoof92
üzenetére
Nekem H50L-van.Semmi baja igaz nem öreg,de előtte is csak LG íróim voltak,és soha nem volt baj velük.
-
kristoof92
tag
LG GSA-H42L?
Szerintetek jó a LS képessége?
-
1010
őstag
nagy humbuk ez az egész
-
rien
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszi!
Ebben reménykedtem, hogy csak nálam van ilyen gond, mert azóta ez az író már nincs, dvd-t nem volt hajlandó írni többet, minden mást csinált. Én nagyon nem értek hozzá, hogy mit, hogyan csinál; mi-mit befolyásol de remélem gyári hibás volt. Azóta kaptam ajándékba egy szintén gravírozó lg-t
csak újabbat...akkor gravírozgatok tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új - Eladó!
- 4x2TB WD RED Nas Merevlemez
- Samsung 990 PRO 4TB (MZ-V9P4T0BW) PCIe 4.0 NVMe M.2 - Garancia: 2028.12.03 -ig
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ha már beírtál valamit fogalmazdd meg rendesen... 

sorry mindenkinek a láma kérdésért! 
mi sül ki belőle! Esetleg valami tapasztalat ezzel az íróval kapcsolatba?!