Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
Új hozzászólás Aktív témák
-
1010
őstag
megjöttem lehet kérdezni

ja a cd ket jobban irja mnt a dvd-t mert más az anyaga
és amugy cd re lett kitallvaasus író az egy nagy szar abbol a fajtábol
én is vissza vittem és egy samut hoztam helyette és nem csak 2ember problemje ezaz is tény hogy 2x kel átirni a lemezt
és az óra mellet a longer timre kelle tenni mert akkor nem annyira csikosak a dvd-k -
rien
senior tag
Itt a scan például két lemezről. Ennyi maradt a gravírozásból
Ez a két lemez iszonyat jól nézett ki, anno több ismerősöm ezt a két lemezt látva / elájulva vett ilyen írót, tényleg nagyon penge
volt.
Csak nálam van ilyen hiba? Légyszi valaki mondjon valamit...
Most vennék lemezt, de ha ennyi a várható élettartam akkor inkább sima lemezt veszek. -
kelly7
aktív tag
válasz
djbahool
üzenetére
Molyoltam kicsit a nero 8-al,és valóban nem olyan bonyolult,viszont van egy nagy problémám.Képet,és szöveget akartam egyszerre kinyomtatni,viszont csak a szöveget nyomta rá.Azt viszont tökéletesen,de a képből semmit sem.Megpróbáltam utánna csak a képet ráégetni,viszont kb tíz másodpercel az indítás után azt írta ki hogy kész,és kiadta a lemezt.Megpróbáltam másképpen is ekkor elkezdte írni kb 13 perc múlva kész is volt a nagy semmi.Mi lehet a baj?Ötlet?
-
kelly7
aktív tag
Most vettem ilyen lightscribes dvd írót.Kérdésem az lenne,hogy van-e valami olyan könnyen használható program,amivel egyszerűen lehet feliratozni,és saját képet berakni.Nero 8 van a gépen,most tettem fel tudom,hogy tud ez is feliratozni meg képet berakni bár sima jpg képre azt írja hogy nem támogatott formátum meg elég macerás is.
-
rien
senior tag
Nagyon szomorú vagyok. A kb. egy éve készített lemezek, teljesen elmaszatolódtak
Nem nyúkált hozzá senki, sima dvd tokban voltak. Iszonyat rondák lettek, ha nem lenne tokban és nem tudnám minek kéne a tokban lenni, nem lehetne felismerni mi lett rá lightscribe-ozvan. Ez normális, ez a várható életkor vagy csak én vagyok ilyen "szerencsés"
Verbatim lemezekről van szó az író pedig egy lg gsa 4166b volt. -
Roderic
tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Asus DRW-1612BL-es Dvd-irót.(Lightscribos)
Nem tudom hogy csak én fogtam ki hibás példányt vagy valaki más is.Mert ugyanis olyan szar (pedig a Márka miatt vettem de mind1) hogy 2 hét mulva olyan szar hangja van hogy megőrülök.És a ráadás hogy ha beteszek egy DVD nem is olvas hanem egyből kiadja. Bármit csinálok.
-
lesaux
veterán
Ez érdekes. Elvileg most CD-re rajzol mintát. Néma csendben. 47%-nál tart, van hátra 11 perc, a folyamatjelző pedig szépen kékül. Viszont egy deka hangot nem ad ki. Asszem, lesz egy poháralátétem.
-
lesaux
veterán
Hát, meglightscribe-oltam (
) életem első DVD-jét (Verbatim, 1.2-es verzió), és nem estem hanyatt a kontraszttól. Szerintem itt az első hsz-ben pl. sokkal szebbek a képek. Meg a PH tesztjében is.
A Lightscribe Control Panelen enhancedre volt állítva a minőség, igaz, később, egy restart után már nem volt ott az ikonja a jobb alsó sarokban. De most akkor enhancedben írta meg vajon, vagy az ikonnak élnie kell írás közben?Szerk.: Ja, remélem, lehet előbb lightscribe-olni, aztán írni rá, mert még üres, csak az LS miatt bontottam ki. Van ennek sorrendje?
-
lesaux
veterán
A nyomatok elsőre meglehetősen világosak voltak, de többszöri átírás után sötétebbek lesznek. A pozicionálás miatt elvileg nem kell aggódni, a rétegek tökéletes fedésbe kerülnek. Forrás: PH-cikk
Most akkor mi az igazság? Nem kötözködésből kérdezem, még csak ma vettem meg a lightscribe-os írómat, de én se bánnám, ha nem rontaná el a lemezeket.
-
mennyivel drágábbak ezek a lemezek a "normálisnál"?
-
1010
őstag
valaki olvassa ezt a topikot egyáltalán??
az uj samsung íróval és
a sure thing el akartam egy lemrzt csinálni de azt irja requied updates your ls drive.....update eltem de akkor sem hajlandó a lemzt megcsinálni
mindig felugrik ez az abalk és akár igen akár nem a válasz kiköpi a lemezt és nem tudok semmit csinálni
pedig a legujabb ls driver van fentelötte már 3 lemezt cimkéztwem gond nélkül amugy
-
1010
őstag
ugy döntött az asus írom nem ismeri fel többet a light sribe dvd-ket
beteszem és olvassa percekig aztán annyi
mikor cimkézni akarok akkor pedig az irja hogy nme light scribe lemez
hozzá teszem ebböl a fajtábol már itam vagy 5öt
ugyanbbol a csomagbol
mi csináljak? -
1010
őstag
nekem egy olyan asus író van ami itt a ph-n is volt tesztelve
eddig csak néhány lemezt irtam
de kicsit lassunak tartom
amugy nekem a tdk dvd is csikos
de hogy szines lesz azt nem vágom
a lemez szines 5féle szin ami igazábol 4mert a piros és narancs majdnem egyezik
de még mindig olcsobb mint forralni a tintát
és ez elegánsabb -
JohnnyX
őstag
[link]
Címkeverseny!
-
macy
addikt
Hali.
Függ a képminőség a dvd lemez típusától? Eddig csak Verbatimot karcoltam de nagyon látszanak rajta a koncentrikus körök. -
AtHoS
nagyúr
Bocs, hogy így beugrok ide egy kis idézett párbeszéddel, de hátha más tud adni némi infót:
- ''LS_Update_1.8.13.1_.exe
Ez csak update az általad írt programhoz vagy updatelt verziója?''
- 'Elég érdekes az elnevezése, de ez a full telepítő. Lehet az előző verziót előtte el kell távolítani mielőtt telepíti az ember. Nekem most elég friss a rendszer így simán települt. Igaz a Tűzfal egyből beugrott, hogy Spyware is felkerült a telepítés következtében Valami iWatchNow. Ráadásul miután rákattintottam, kérdezés nélkül telepítette is a meghajtót (az iwatchnow-al egyetemben). Ez nálam rossz pont!
Szerk.: Most esett le, hogy mit is kérdeztél. Valamikor réges régen az LS kezelőszoftver (ami ahhoz kellett, hogy egyáltalán a programok kezelni tudják a meghajtók ilyetén képességét) és az LS kontraszt befolyásolására szolgáló program 2 különböző dolog volt. Ahogy telt-múlt az idő ez a 2 dolog egybekovácsolódott, tehát már nem kell külön telepíteni az utóbb említett programot. A contrastnövelést a tálcaikonról el lehet már érni:
''To continue enjoying the higher contrast settings, please download the most recent version of the LightScribe System Software, and activate the enhanced contrast settings by clicking on the new Lightscribe system tray icon in the lower right corner of your screen.'' ''
- ''Egyébként szükséges nekem ez a program a Nero 7 premium mellé? Abban van LS motor, ez pedig olyan mintha mellette futna. Nem akad össze? Van egy univerzális meghajtóprogram amit a Nero is feltelepít és abból dolgozik és ez a program pedig azt frissíti és egészíti ki további opciókkal?''
Nos a második kérdésre kérésedre már ebben a Topicban válaszolnék, így a hozzáértők is hozzá tudnak szólni.
Régebben nem volt benne.
Most a NERO csomagban helyet kapott-e a lightscribe motor vagy sem, nem tudom, de ha több 10 megás DirectX-et bele tudnak pakolni a telepítőcsomagba, akkor ezt sem tartom kizártnak. Ha pedig helyet kapott, akkor nagy valószínűséggel azt frissíti. -
Márton
nagyúr
Azt meg sem említettem, hogy már csak elvétve találok 1.0-s lemezt, helyette vannak az 1.2-esek, amik ugyan gyorsabban íródnak, de nekem kivétel nélkül (TDK, Verbatim..) halványabbak.. Van akinél nem?
-
Márton
nagyúr
Lassan 2 éve vettem a Benq LS írómat, mely még mindig végzi a dolgát, olyan 3-400 gravíron lehet túl, viszont amit még mindig csak ígérget a gyártó, az a színes felület.
Már 2005-ben is olyan infók voltak, hogy pár hónap és kaphatók lesznek a lemezek. Ehhez képest mi a helyzet ma? Igen elvétve kaphatók szines, de monokróm CD-k. Hát ez lesújtó. Nem erre számítottam. Már erősen gondolkodom a nyomtatós megoldáson, azóta legalább az biztos többet fejlődött. Esetleg van valami hír, hogy mondjuk idén?... Végre..?
Egyefene kezdetben megelégszem a monokrómmal is!
-
JohnnyX
őstag
Sokaig nem voltam, de most feltoltottem legujabb LS cimkemet, ha tetszik, szavazzatok ra!
[link] -
paramparya
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Jogos

Bár annyira nem vészes kitalálni, és a két http:// -ből az elején az egyik felesleges
Tehát a link normálisan: [link]

-
ngdr88
tag
hello! lenne 1 kérdésem: lehetséges-e hogy az én LG GSA H10N íróm egy esetleges firmware frissítés után képes legyen lightscibe-ra??
-
Kicsirics77
veterán
válasz
paramparya
üzenetére
ha működne a link sokkal többre menne mindenki
-
paramparya
őstag
Hát ez mi?

[link]
Szétnéztem, de ilyen íróról nem nagyon találtam sokat, max. lengyen, és hasonló keleti webshopokban láttam...
Pedig van ide majd' 7k értékű bónom, és nem lemezre akarom ellőni... -
PonPon
senior tag
Sziasztok van egy Samsung Writemaster SH-S162 íróm probáltam többször átirni a képet hogy eröteljesebb legyen és 3ból 3szor más helyre rakta

SureThing probaverizójával...
mi lehet? ez nem véletlen szerintem -
Vindicator
csendes tag
Hali!
Az Lg h42-es nem graviroz olyan rosszul
-
Arre
csendes tag
ÖÖÖ,sztem kicsit elcsúszott ez a hsz,de ha van valaki aki tud válaszolni,azt is szívesen várom.
-
Arre
csendes tag
Helloka!Nagyon jók lettek a cdid,engem cseppet sem zavar h monocrome.
Viszont...Lenne pár kérdésem,mert én is most akaraok ilyen írót venni,(hasonló okokból mint te).
szóval.
1.milyen softver fogja ezt kezelni (mert amit néztem ASUS-t,ahhoz nem volt driver,meg semmilyen program)
2.az LS lemezek csak ilyen sárgás alapúak vannak
vagy van sima krómalapú is,és ha igen az drágább?
Előre is köszöntem -
AlyArkhon
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
ezen apró progarmok listája viszont engem is meg szerintem haverokat is érdekelné ..
Szal ha tudsz ilyen progikat konkrétan , meg hogy hogy műkszik , please ird le ..
-
AlyArkhon
őstag
válasz
Cimi+Csabi
üzenetére
Thx , már sikerült gravirozni , csak a kép élességével nem voltunk megelégedve , bár igaz ami igaz , fogtunk egy tudomisén mekkora fantasy képet , és azt huztuk rá ..
Gondolom azert célravezetőbb modszer ha valami méretre igazitott képet tolunk rá
-
AlyArkhon
őstag
válasz
szállitó
üzenetére
Nem tudsz vagy valaki nem tud dvd-ket szerezni olcsón ??
Meg kéne egy olyan progi , amivel monokrómba át tudjuk szerkeszteni a képeket , mielőtt rágravíroznánk a dvd-re .. Ugy selytem , hogy ha monokrómba át van alakítva , akkor sokkal szebb és élesebb is lesz a kép ..
-
AlyArkhon
őstag
Up ..

-
AlyArkhon
őstag
válasz
szállitó
üzenetére
Sziasztok ..
Haverom vett egy írót ( zsyr Új LG író ) , tipusát miost nem tudom , de a lényeg hogy nem tud vele irni , nem tudja bakapcsolni a lightscribe funkciót , hogy kell ezt elinditani vag elérni ??
Neronál érdekelne ez , havernak nero 7 -es van fent , Windows Xp Extended Editionon ..
Előre is thx to all
-
kymco
veterán
Azért az elszomorított, hogy az ingyenes sure thing próbaverzióssá lett...

-
dr. rozmark
tag
Csak nekem tűnik úgy, hogy az LS technológia nem igazán akar elterjedni? Több mint egy éve kaptam karácsonyra egy írót, s azóta nem hogy könnyebb, de sokszor nehezebb - s egyátalán nem olcsóbb - írható médiához jutni...

-
szállitó
senior tag
kell egy iroprogi mondjuk néro 6 os bol a végefelé vagy egy hetes ha dobozosat vettél kaptál hozzá aztán [link] rol frissited a lightscribet van esetleg egy kontrasztnövelö progi leszeded telepited aztán bekapcsolod betszed a lemezt irsz rajzolsz vagy ráhuzol egy boritot vagy képet vagy akármit aztán elinditod beállitod hogy a legjobb minöségben rajzoljon és kész.
-
Scorpi
csendes tag
Halihó Mindenkinek!
Nagyon fontos lenne a kérdésem:
Mit kell beállítani és hol ahhoz, hogy a legtökéletesebb LightScribe képet tudjam ráírni a Verbatim DVD+R típusú lemezemre az LG GSA-H42L típusú DVD írómmal ?
Kb 4 -5 napja vettem meg az írót, szép képet csinál, de nekem kicsit homályosnak és mattnak tűnik azokhoz a képekhez képest, amiket neten képeken itt-ott látok.
Állítottam már a felírandó kép kontrasztján a Nero-ban, átkonvertáltam már a képet fekete-fehérbe, hogy jobban elkülöníthesse a színeket az író, de mégsem vagyok teljesen elégedett. Remélem, hogy csak azért nem sikerült még jobbat csinálnom vele, mert kicsit friss nekem a téma.
Vároma válaszaitokat ! -
Gabró
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani lightscribeos DVD írót? (az se baj, hogyha külső)
max. netto 30 ezer forintos értékhatárig.
Köszönöm -
cheerke
csendes tag
Akit érdekel:

Omega DVD-R 10/henger LightScribe
1699.-
Philips CD-R 52x színes Lightscribe 10 db
2299.-
Verbatim DVD+R 10/henger LightScribe
1877.-
Kingston DataTraveler
1 Gb
2990.-
[link]

üdv: cheerke
[Szerkesztve] -
szállitó
senior tag
válasz
somebody1211
üzenetére
a 4167 nem LS!
-
Laca19 (a)
aktív tag
válasz
somebody1211
üzenetére
A legegyszerűbb módja, ha megnézed a tálcán a címkéket.
Ha LS-os, akkor tutira fel van tüntetve.
Amúgy 99.99%-ra vagyok biztos benne, hogy a 4167-es NEM LS-os.
Emlékezetem szerint a ''416x'' szériából csak a 4166-os LS-os.
Az újabb típusoknál pedig ''L''-el jelölik általában a végén.
[Szerkesztve] -
somebody1211
csendes tag
Hello!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy azt hol tudom megnézni, hogy az írom Lightscribe kompatibilis-e? Mert nem egy mai írom van (LG GSA-4167B), de a Lightscribe technológia után adták ki jóval. Előre is köszi a segítséget!
Csáu!
[Szerkesztve] -
karma85
csendes tag
Sziasztok!
Ezt pár hónapja csináltam, egy utazás emlékére a fótóknak meg az azkoból készített videóknak: http://www.lightscribe.hu/labels/lab_3335_20073_621.jpg
ha tetszik szavazzatok rá: http://www.lightscribe.hu/label.php (karma)
üdv:b -
Nortid
aktív tag
Hi!
Kissé furcsán fog hangzani a kérdés, de sztem félre vok informálva:
ilyen gravírozható lemezt ált. dvd+r-ként lehet kapni. Mi a különbség a - és a + os között?
-
(Kolombusz)
veterán
Mikorra várható az LS1.2, amivel már szinesen is lehet égetni?
-
zsoi
senior tag
Ami lightscribe lemez (TDK). Mitől függ hogy színesen is ''írható rá'' kép vagy csak monon?
Van erre vlmi utalás a lemezen? (és az írón?) -
krixkrax
tag
válasz
szállitó
üzenetére
A doboz szerint win2000 ok, CPU minimum Pentium III 700Mhz kell, tobbi kriterium teljesul.
Azon lehet vitatkozni, h a 800-as Celeron teljesiti-e ezt a kovetelmenyt ([link]) de nem ertem miert ne lenne eleg. Illetve mennyire lehet meg komolyan venni azt a minimum kovetelmenyt, hogy 20GB szabad HDD kell a DVD ironak (doboz felirata szerint). -
szállitó
senior tag
válasz
krixkrax
üzenetére
op rendszer a hiba szerintem bár nem biztos de xp és sp2 kell...esetleg ram ... a dobozos iron( LG H20L ) fel van tüntetve a minimum konfig mivel nekem behalt ez és a doboz is visszament a forgalmazohoz a H22L amit meg most használok oem igy sajnos nem tudok biztosat...
[Szerkesztve] -
krixkrax
tag
LG GSA-H20L-em van. A talcan ott a LS logo. LSS, Simple Labeler telepitve, minden Nero, Roxio stb kiirtva, diagnosztika program szerint softwareileg minden rendben (reg kulcsok is) viszont drive-ot nem lat. Elotte mar tobb DVDt, CDt irtam ezzel a meghajtoval ebben a gepben.
Mi lehet a baj? Pl a 2000-ben vett Intel 815e chipsetes alaplapom 800-as Celeron procival? Tul regi hozza? (op rsz win2000)
[Szerkesztve] -
gabcsi01
csendes tag
A probléma ahogy már olvasgatam másoknál is jelentkezett, és sajnos nálam is fent áll a következő helyzet:
Hogy a Neroban nem jelenik meg a LightScribe menü.
Mi a megoldás hogy megjelenjen?
DVD író LG H22L
Nero 7.5.0.9
és ezek után lett telepítve
LS_Update_1.4.142.1_.exe
LsDiagnosticUtility_1.4.136.1.exe
lightScribeSimpleLabeler-1.4.128.1.exe
Az LS_UPDATE telepítése után egy ikon az asztalon mely egy html fájlt nyit meg,és a
program files\Common Files\LightScribe mappa jön létre.
De a Neroban nem jelenik meg LightScribe menü.
Újra kellenne telepíteni a Nerot, vagy miért nem jó?
Hogy a meghajtóban van-e lemez is számít?
LsDiagnosticUtility szerint miden OK.
Ha valaki segítene, hogy leírná pontosan mit kell tenni megköszöném!
[Szerkesztve] -
TaMat
csendes tag
A hozzáadott NERO-val tökéletesen működik!
Amúgy mindent amit felraktam a 6-hoz, feltettem a 7-eshez is, de azzal nem működött
. A lényeg h most jó!
vagamo-nak üzenem h csak írási sebességben van eltérés a 2 között ha jól tudom, én az 1814-et választottam, ami nagyon új, a meghajtóra 2007 Januar van írva a gyártáshoz
Meg ha valamit nem határértéken használsz az tovább él - ez mindenre igaz - Szóval ha egy író fel van készítve a 18x-os írásra tuti nem lesz baja h 16x-osan írsz. -
vagamo
őstag
Hali!
Melyiket ajánljátok (SATA):
ASUS DRW-1612BLT-t
ASUS DRW-1814BLT-t
vagy más tipp!!!
most 1 HP 840i-m van!
[Szerkesztve] -
kiszu
senior tag
Fel kell rakni a lightscribe drivert
Nem csak a dvd-íród driverét,hanem külön az ls -drivert.Addig nem fog megjelenni az ls lehetőség.
Nekem is ilyen íróm van amit te vettél. Jó választás volt.
Menj a lightscribe.hu-ra és regizz. Utána a letöltések közt megtalálod ezt a drivert is. -
TaMat
csendes tag
Üdvözletem!
Vettem egy ASUS 1814-et. Ahogy visszaolvasta, meghajtó beszerel, nero telepít, hozzá a letöltött 2 cucc...és...semmi...nem kínálja fel az LS-t a CoverDesigner, megnéztem a súgóját aszonta kattintsak rá és kész, szóval a nero támogatja (7-es). Tényleg végigolvastam a topikot meg mindent úgy csináltam ahogy olvastam, szóval nagyon láma vagyok, bocs
! Már 2x újratelepítettem a NER-ot, de semmi...Megköszönném ha segítene valaki és bocsi ha fárasztalak titeket tudatlan hozzászólásommal.
Ja és a Cover Designer-ben a Beállításoknál, azon belül a Lightscribe fülnél nem tudom beállítani az 'Alapértelmezett Lightscribe meghajtó'-t sem...
[Szerkesztve] -
szállitó
senior tag
A Pio 112L nem forgalmazzák

De itt az ÚJ LG H42L
ki mit tud róla? -
szállitó
senior tag
-
kiszu
senior tag
Kiváncsi vagyok a véleményetekre.
1x-mentem át rajta,surething progit és kontrasztnövelőt használtam,valamint színes Philips Lightscribe cd-t.
Ilyen lett:
http://kepfeltoltes.hu/070209/zold_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Így este asztalilámpa fénye mellett tudtam csak lefotózni.
[Szerkesztve] -
kiszu
senior tag
válasz
ibizefrenki
üzenetére
húúha. Ennél vannak sokkal olcsóbb, legális árak is. Előző heszemben is írtam.
Csak meg kell lennie a 8400 ft rendelésnek és akkor ingyen házhoz is szállitják. -
kiszu
senior tag
válasz
Confusion
üzenetére
Hali. Én ma vettem át a futártól (itmedia.sk) 10 db ilyen philips szines lightscribe cd-t)
Én is csináltam egy madonnát,de másik képpel.
Rendkívűl korrekt lett- Majd lefényképezem.
Egyre inkább tetszik ez a technológia,pedig van színes cd nyomtatóm is,de ez valahogy különleges.
Annó nem hittem benne. -
Confusion
csendes tag
válasz
ibizefrenki
üzenetére
Szia Ibizefrenki!
Nagyon köszönöm az elismerést !
Kicsit kell vele mókolni, de megéri. Van akinek nem tetszik hogy linkelgetünk saját kreálmányainkat, de szerintem ez építő jelleggel hat mindannyiunkra. Legalábbis rám igen, mert nemrég vettem az írót és sokat segített mások írása, képe. Hiszen egy autóról is hiába beszélünk elméletben, ha nem láthatjuk mit sem ér.
S hogy jó minőség-e az enyém, nem tudom, de leírom, hogy miket használtam hozzá:
- LG GSA-E10L külső író
- ELCU_1.4.142.1
- LS_Update_1.4.142.1
- Sure Thing 4.3
- Photoshop 7.0
- Nero 7.5.9.0
és van egy úgynevezett ''lshostinstall.exe'' amit telepítettem, de fogalmam sincs mit csinál és mire jó. Ha valaki fel tud homályosítani róla, megköszönöm
Egyébként köszi a tanácsot, már regisztrálok is és megpróbálom feltenni a képeket...
Hali!
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Suzuki topik
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Battlefield 6
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ez a két lemez iszonyat jól nézett ki, anno több ismerősöm ezt a két lemezt látva / elájulva vett ilyen írót, tényleg nagyon penge
volt.

Amúgy mindent amit felraktam a 6-hoz, feltettem a 7-eshez is, de azzal nem működött
Meg ha valamit nem határértéken használsz az tovább él - ez mindenre igaz - Szóval ha egy író fel van készítve a 18x-os írásra tuti nem lesz baja h 16x-osan írsz.