Hirdetés
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hideyoshi
tag
Akkor valami nem kóser az íróddal. Én 10 lemezt készítettem, egyik sem csúszott el. 2x írtam, mindkettőt Best beállítással. LG H20-al.
-
kymco
veterán
sehol bármivel is csinálod soha nem lessz igazán kontrasztos
sztem ez a hőszublimációs eljárásból adódig
ergó ne várj fotó minőséget tőle
jah és ne akarj ua lemezre kétszer skribálni mert sztem soha nem kerül ugyanoda a kép
most meg lett 1 szellemképes lemezed
Én háromszor is megírtam próbából, de a standard a 2. Eddig mind sikerült

-
Zoli2
aktív tag
Nekem a Philips LS CD-t kereken 20 percig csinálta.
-
Winner_hun
félisten
-
Garf.
tag
Én eddig Verbatim cd és dvd és Imation dvdvel próbáltam.
Az Imation sokkal sötétebb lesz de nekem a Verbatim jobban teszik, ja és azt gyorsabban meg is csinálja 1.2 ver. a legjobban 28 perc nem 36perc!!! -
Zoli2
aktív tag
Philips LS CD és kipróbálom a Philips LS DVD-t.
Ahogy olvasgattam a topicot... hogy melyiken hol van hordozóréteg, nekem a dvd-nél, mintha a lemez ''címke'' felületén lenne és nem a két félkorong között.
[Szerkesztve] -
Garf.
tag
Szal műxik rendesen?
Aha mükszik. THX

-
Winner_hun
félisten
-
Garf.
tag
Igen elég annyi. 1x normal és 1x best és nekem úgy elég kontrakszos lesz.
Milyen típusú lemezre írsz? -
Zoli2
aktív tag
Arre figyeltem, hogy ne legyen összefogdosva a közepe, de mégis elcsúszott.
Ha dvd-t írok majd, akkor mit kell majd tennem, hogy kontrasztosabb legyen?
az ''ELCU_UPDate_1.4.89.1'' fájlt már telepítettem. Elég ennyi? -
Garf.
tag
jah és ne akarj ua lemezre kétszer skribálni mert sztem soha nem kerül ugyanoda a kép
Annak ugyan oda kell esnie mm pontosan a 3xra is.
Nekem már többször meg csinálta jól. És ha nem fogdosod össze a lemez közepét akkor általában jó lesz!!!
-
Kicsirics77
veterán
-
Zoli2
aktív tag
Hi All!
Philips LS CD lemezre égettem képet, de nem elég kontrasztos. Másodszor is megpróbáltam de 1,2-2 mm-t elcsúszott.
LG H20L az íróm, Surething 4.3-as progival, best minőségben és LS_Update_1.4.84.1 van fent.
Hol a hiba? -
csaszi72
senior tag
http://itmedia.sk/iteminfo.php?item=dvdpr-verbatim08normaljc_lightscribe&lang=hu¤cy=HUF
itt sok-sok lemez -
kymco
veterán
Nem hülyeség, mert tényleg nem hajlandó rájuk rajzolni, ha már írtam rá adatot. De amit sikerült kideríteni, hogy a lemezek a szarok, nem mindegyik, csak némely guriga, de abból sem az összes. 70db-ot vettem belőlük és eddig kb. 5-6 csíkos, 3-ra már előtte írtam, így nem rajzol, kb. 12db amire nem írtam, de nem rajzol mégsem. Vettem gyorsba 4 TDK-t és azokat hibátlanul megcsinálta, úgy hogy előtte adatot is írtam rá. Szerintem belenyúltam egy hibás lemez szériába. Legközelebb, csak boltban fogok ilyen lemezt venni, mondjuk nem reklamáltam az eladónál, bontatlan volt mindegyik guriga, a felbontás után már nem látom sok értelmét...
Szerintem ez nem is volt igazi Verbatim.... nekem ez a márka bevált! Szerintem hamis a baba.
-
Sada88
aktív tag
Nem hülyeség, mert tényleg nem hajlandó rájuk rajzolni, ha már írtam rá adatot. De amit sikerült kideríteni, hogy a lemezek a szarok, nem mindegyik, csak némely guriga, de abból sem az összes. 70db-ot vettem belőlük és eddig kb. 5-6 csíkos, 3-ra már előtte írtam, így nem rajzol, kb. 12db amire nem írtam, de nem rajzol mégsem. Vettem gyorsba 4 TDK-t és azokat hibátlanul megcsinálta, úgy hogy előtte adatot is írtam rá. Szerintem belenyúltam egy hibás lemez szériába. Legközelebb, csak boltban fogok ilyen lemezt venni, mondjuk nem reklamáltam az eladónál, bontatlan volt mindegyik guriga, a felbontás után már nem látom sok értelmét...
hát jah én se veszek nagytételt oylanból amit még nem használta
elsőre veszek 10et azt ha mind jó akkor jöhet 50en
ha azok is jók akkor több
én még emléxek anno nagyon rég vettem 25ös Sony CDket hengerbe és mind elrohadt mondjuk olyan jó5-6évesek mostanra ,de elvannak rohadva ilyen foltokba
szóval akkori sonykról cska ennyit pl
-
Kicsirics77
veterán
hát ez az átka az olcsó és bizonytalan forrásból származó alapanyagnak
hála istennek én még nem fogtam ki ilyen szériát de ami késk az lassan jön -
Lala6
addikt
sztem ez hülyeség
honnan tudná,hogy már írtál valamit az adatoldalra?:S
valami nagy gixxer lehet akkro az íróval vagy a progival amivel rajzoltatsz vagy a kábelezés lehet rossz ,de sztem vidd vissza gariba azt ha a cserélt is ilyet produkál akkor másban lesz a hiba
mondjuk a verba koronngok nem tom milyenek nekem eddig csak philipsek voltak azok kifogástalanok
-
Winner_hun
félisten
sztem ez hülyeség
valami nagy gixxer lehet akkro az íróval vagy a progival amivel rajzoltatsz vagy a kábelezés lehet rossz ,de sztem vidd vissza gariba azt ha a cserélt is ilyet produkál akkor másban lesz a hiba
mondjuk a verba koronngok nem tom milyenek nekem eddig csak philipsek voltak azok kifogástalanok
Verbatim CD-re írtam, az jó. DVD-t meg Philipset néztem csak. BenQ DVD milyen lehet? kb 150píz/db

-
Sada88
aktív tag
Na szóval vettem egy Benq1655-ös írót én is. 2db TDK lemezt rajzoltam vele, azt minden gond nélkül megcsinálta. Utánna vettem Verbatim lemezt, na itt már voltak gondok. Néha megrajzolja, néha nem, néha érdekeset csinál(képeken látszik). Van olyan, hogy nem tudja beolvasni a lemezt, csak villog a led órákig és semmi... Tegnap vagy 10 lemezt megcsinált egymás után, ma megint kezdte a beolvasási hülyeségeket. Amit még nem tudok mire vélni, a TDK lemezekre elősször az adatokat írtam fel, utánna rajzoltam, ez a Verbatim lemezeknél nem megy, ha már írtam valamit a CD-re nem hajlandó megrajzolni...
Itt vannak a képek amiken látszik az ''érdekes'' hiba.
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Fordult már elő valakinél ilyen rajzolási bibi és beolvasási hiba?sztem ez hülyeség
-
Winner_hun
félisten
Na szóval vettem egy Benq1655-ös írót én is. 2db TDK lemezt rajzoltam vele, azt minden gond nélkül megcsinálta. Utánna vettem Verbatim lemezt, na itt már voltak gondok. Néha megrajzolja, néha nem, néha érdekeset csinál(képeken látszik). Van olyan, hogy nem tudja beolvasni a lemezt, csak villog a led órákig és semmi... Tegnap vagy 10 lemezt megcsinált egymás után, ma megint kezdte a beolvasási hülyeségeket. Amit még nem tudok mire vélni, a TDK lemezekre elősször az adatokat írtam fel, utánna rajzoltam, ez a Verbatim lemezeknél nem megy, ha már írtam valamit a CD-re nem hajlandó megrajzolni...
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Fordult már elő valakinél ilyen rajzolási bibi és beolvasási hiba?
Azigen. nekem is ilyen íróm van, eddig kifogástalanul működött
-
Lala6
addikt
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Fordult már elő valakinél ilyen rajzolási bibi és beolvasási hiba? -
Winner_hun
félisten
Nagyon jó író, csak ajánlani tom

-
alitak
senior tag
Mostanság van egy kis pénzem, úgyhogy egy BenQ DW1655 írót tervezek venni. Valakinek tapasztalata ezzel a típussal?
Más: környéken nem találok sehol lightsrcibe-os DVD lemezt, még azon a raktáron sincs, ahonnan az írót fogom hozatni. Kérdés, hogy komárom környékén hol lehet venni? -
Sada88
aktív tag
Igen, LightScribe-es lemez, mondom gyári philips.
De akkor nem szabvány a Ligtscribe lemez ha nem ismeri fel vagy máris firmwaret kellene frissíteni? Nem értem ezt a dolgot próbálkozzak más márkájú lemezekkel esetleg?
Nem tudom milyen dolog az, hogy válogat az író, van 1 pioneer(dvr-107d) íróm is (ez se ír minden féle lemezt.hát sztem piszkos lett a belső sávja ami olyan angyon szines az alapján pozicionál
vagy mindnél ezt csinálja? mert ha igen akkor vissza gariba
-
Kampone
tag
draga a nyersanyag...de szep
-
Csabesz_45
csendes tag
Igen, LightScribe-es lemez, mondom gyári philips.
De akkor nem szabvány a Ligtscribe lemez ha nem ismeri fel vagy máris firmwaret kellene frissíteni? Nem értem ezt a dolgot próbálkozzak más márkájú lemezekkel esetleg?
Nem tudom milyen dolog az, hogy válogat az író, van 1 pioneer(dvr-107d) íróm is (ez se ír minden féle lemezt. -
Szab02
aktív tag
Hali, ha valaki tudna segíteni a következő problémában az írjon már vmit vissza.
Vettem egy Samsung LightScribe írót de a gravírozást nem tudom működtetni, ezt írja ki:
LightScribe disc information in the middle of disc could not be rad. Please ensure that the disc is a lightscribe disc and properly oriented. Clean thedisc per the LightScribe documentation.
Dobozos volt így adtak hozzá gyári softwaret és meg is jelenik a neroba a lightscribe menü pont, a nreo covert soha nem használtam eddig lehet ,hogy abba rontottam el vmit. A lemez az philips (dvd-r 1-8X), rajta van a lightscribe-es a logo is.
Kösz a segítséget!!!!LightScribe-os a lemez? Az egyszerű dvd-t nem fogja gravírozni...
Vagy az is lehet a gond,hogy pont azt a típusú LightScribe-os lemezt nem tudja kezelni. -
kymco
veterán
-
Csabesz_45
csendes tag
Hali, ha valaki tudna segíteni a következő problémában az írjon már vmit vissza.
Vettem egy Samsung LightScribe írót de a gravírozást nem tudom működtetni, ezt írja ki:
LightScribe disc information in the middle of disc could not be rad. Please ensure that the disc is a lightscribe disc and properly oriented. Clean thedisc per the LightScribe documentation.
Dobozos volt így adtak hozzá gyári softwaret és meg is jelenik a neroba a lightscribe menü pont, a nreo covert soha nem használtam eddig lehet ,hogy abba rontottam el vmit. A lemez az philips (dvd-r 1-8X), rajta van a lightscribe-es a logo is.
Kösz a segítséget!!!! -
Sada88
aktív tag
CD és DVD másolásnál (audió és film) a 7-es NERO-val időnként újra bootol a gépem (10-ből egyszer kb). Meg az utóbbi CD másolásaimnál ismeretlen hibával hazavágott 6 CD-ből 2-őt. Érdekes, hogy a melóhelyen is egy jóval korábbi verziójú nem LS LG DVD író (még csak nem is DL-es) szinén hazavágott ugyanezzel az ismeretlen hibával egy pár cd-t.
nem tom nekem még ilyet az LG-m sose tett de nem hiszem,hoyg újratudna bootolni a dvd író miatt://
-
bitfarkas
őstag
-
kymco
veterán
CD és DVD másolásnál (audió és film) a 7-es NERO-val időnként újra bootol a gépem (10-ből egyszer kb). Meg az utóbbi CD másolásaimnál ismeretlen hibával hazavágott 6 CD-ből 2-őt. Érdekes, hogy a melóhelyen is egy jóval korábbi verziójú nem LS LG DVD író (még csak nem is DL-es) szinén hazavágott ugyanezzel az ismeretlen hibával egy pár cd-t.
-
Garf.
tag
-
kymco
veterán
Szaisztok.
Kérnék egy kis segítséget. LabelFlas-es íróm van,de nekem jobban tetszik a LightScribe. Melyik tipust vegyem meg?Miért tetszik jobban? Nekem van Benq1625 és LG GSA 4166 is. Mindkettő szépen ír. Az LG olcsóbb és mindenevő. Van egy kis HW gondom az LG-vel, de egyáltalán nem biztos, hogy az égető a ludas benne...
-
jakewyler
senior tag
-
jakewyler
senior tag
-
bitfarkas
őstag
-
torrente74
tag
Szaisztok.
Kérnék egy kis segítséget. LabelFlas-es íróm van,de nekem jobban tetszik a LightScribe. Melyik tipust vegyem meg? -
erdoke
titán
-
erdoke
titán
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Van egy Benq DW1655 DVD-íróm, ehhez feltettem a legújabb firmwaret (BCHB), a Nero 6.6.1.4-es verzióját, a LightSchribe szoftverből pedig az 1.4.89.1-est. A gondom a következő:
[link]
és
[link]
vagyis úgy tűnik, hogy a Nero ugyan felismeri az írót, de a LightScribe funkciót nem igazán támogatja.
Kérdésem, találkozott-e valaki hasonló problémával, illetve melyik 6-os vagy 7-es Nero feltelepítése oldhatná meg a problémát?
A segítségeteket előre is köszönöm!
kentaur
[Szerkesztve]Valami a Neroddal lehet, mert a kedvedért feltoltam ezt a LS drivert, és nálam nagyon akar LS címkét készíteni a 1655-tel. Minden más tutira ugyanaz mint nálad.

-
Winner_hun
félisten
-
Kicsirics77
veterán
-
jakewyler
senior tag
-
Garf.
tag
Adat CD írásakor is jelentkezik ilyen probléma? Mármint íráshiba
Ha igen vissza kell vinni garbaJobban csak dvdt írtam vele de ott még nem volt gond vele nem állt meg egyszer sem.
Csak a címkézésnél áll meg! Akkor probáljam szerinted ki cseréltetni? -
kentaur
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Van egy Benq DW1655 DVD-íróm, ehhez feltettem a legújabb firmwaret (BCHB), a Nero 6.6.1.4-es verzióját, a LightSchribe szoftverből pedig az 1.4.89.1-est. A gondom a következő:
[link]
és
[link]
vagyis úgy tűnik, hogy a Nero ugyan felismeri az írót, de a LightScribe funkciót nem igazán támogatja.
Kérdésem, találkozott-e valaki hasonló problémával, illetve melyik 6-os vagy 7-es Nero feltelepítése oldhatná meg a problémát?
A segítségeteket előre is köszönöm!
kentaur
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
-
bitfarkas
őstag
-
Garf.
tag
Firmware frissítés?
Még nincs hozzá frissítés!!! Én nem találtam!!!

-
Winner_hun
félisten
Sziasztok!
Van egy LG GSA-H20L Lightscribe-os DVD író és az lenne vele a problémám, hogy mikor a lightscribe-os lemezre írom a címkét, akkor megáll írás közben, és elrontja a lemezt. Már próbáltam már több lemezzel (4 DVD-vel, 4 CD-vel) is de mindnél meg állt írás közben és elrontotta a lemezt. Szerintetek, mi lehet a probléma? SureThing CD Labeler 4 SE és 1.4.84.1 lightscribe driver és újra telepített XP-vel is, és a hiba akkor is meg volt.Firmware frissítés?
-
jakewyler
senior tag
és a HP 840I nem jó?mert az még megvehető áron van

-
Garf.
tag
Sziasztok!
Van egy LG GSA-H20L Lightscribe-os DVD író és az lenne vele a problémám, hogy mikor a lightscribe-os lemezre írom a címkét, akkor megáll írás közben, és elrontja a lemezt. Már próbáltam már több lemezzel (4 DVD-vel, 4 CD-vel) is de mindnél meg állt írás közben és elrontotta a lemezt. Szerintetek, mi lehet a probléma? SureThing CD Labeler 4 SE és 1.4.84.1 lightscribe driver és újra telepített XP-vel is, és a hiba akkor is meg volt. -
Kicsirics77
veterán
-
jakewyler
senior tag
sziasztok
LG GSA-2166D,erről mi a véleményetek?
-
RoyalFlush
őstag
Van egy eladó LS íróm, ha kell valakinek :[link]

Milyen DVD-írót vegyek:
DVDRW NEC ND-4551 DVD+/-RW fekete + Labelflash 13 800 Ft
DVDRW LG GSA-H20L DVD+/-RW fekete (Dual Layer, Lightscribe) 12 108 Ft
vagy más?
-
Winner_hun
félisten
Van egy eladó LS íróm, ha kell valakinek :[link]

-
Sada88
aktív tag
nekem jobban tetszik a LF, bar a lemez SOKKAL dragabb hozza

jah jó csunya kék:S
-
UnConnecteD
senior tag
-
Winner_hun
félisten
-
TibiVan
tag
HY
Engem a LabelFlash érdekelne szebb minta a LightScribe ?
Mert két iro közül kell választanom LG H20L vagy Nec 4571 DVD? -
Winner_hun
félisten
Igen, valami ilyesmit én is észrevettem, pár nap pihenő után nem lesz semmi baja, mármint akkor nem fog elmaszatolódni.
-
Darla
tag
Emberek nektek nem szokott maszatolódni a lemez??? Én valamelyik nap vettem észre, hogy tiszta ujjlenyomatos volt a diszk amit fél órával előtte írtam. Tehát maga az ábra elmaszatolódott. Tapasztaltatok már ilyet?? Mit lehet tenni ez ellen? Hagyjam száradni a cd-t vagy mi???

-
dnelb
veterán
ezt írtad: Na,működik a LightScribe a Nero 6.6.1.4.-el
én meg ezt olvastam: Nem működik a LightScribe a Nero 6.6.1.4.-el
szal sry
Semmi gond!Gondoltam én hogy elnézted

-
Winner_hun
félisten
-
dnelb
veterán
És azzal sem megy? Fel is raktad?
Sztem félreértettél.Fent volt a Nero 7,azzal nem ment a LightScribe,fel tettem a 6.6.1.4-et,és azzal már megy!!

-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
-
dnelb
veterán
Na,működik a LightScribe a Nero 6.6.1.4.-el!Bár a Nero 7 StartSmart-ja után ez kicsit szegényesnek tűnik....

-
Márton
nagyúr
-
Sada88
aktív tag
-
pogi1
tag
Ha nem megy a Nero itt egy link:http://www.droppix.com/produit.php?produit=10
ez a cimkéző alapból tudja a LightScribet és egyszerű kezelni.A progi sajna nem free

-
frajoc
csendes tag
Mért csak a néro 6-os sorozaton megy a glavírozás? Tudna nekem valaki válaszolni hogy a 7.0.8.2-n mért nem megy?
-
Sada88
aktív tag
Sziasztok!
Mivel teljesen végigolvastam a fórumot sikerült szépen megcsinálnom egy pár LightScribe lemezt.
Egy kérdésem volna csak: Imation 8x +R lemezt vettem, öt darab volt egy csomagban. A csomag külsejére rá volt írva, hogy: Korlátozott élettartam garancia!!! Ez most mit akar jelenteni? A glavírozás nem tart sokáig rajta, vagy amit ráírtam?
sztem csak az amcsi barátaink miatt ott mindig mindenért perelnek

amugy ígyis ugyis evlesz az adat róla az évek folyamán
-
HZO
csendes tag
Sziasztok üdvözlök mindenkit, nem reklámozni szeretnék csak segíteni, a BenQ1655-író ha kell valakinek márc.26 óta porosodik a Focus Computer Kft-nél és folyamatosan tartanak raktáron! Az ára is baráti, ha valakit érdekel nézzen utána!
-
Winner_hun
félisten
Király ez a BenQ 1655-s író
Surething és a kontrasztnövelő prog megteszi a hatását
-
rakan
csendes tag
Sziasztok!
Mivel teljesen végigolvastam a fórumot sikerült szépen megcsinálnom egy pár LightScribe lemezt.
Egy kérdésem volna csak: Imation 8x +R lemezt vettem, öt darab volt egy csomagban. A csomag külsejére rá volt írva, hogy: Korlátozott élettartam garancia!!! Ez most mit akar jelenteni? A glavírozás nem tart sokáig rajta, vagy amit ráírtam?
-
dnelb
veterán
Valaki megtudja mondani,hogy hogy lehet Nero7-el LightScribe-olni??

-
rtom666
csendes tag
Igen, Nero7-el írtam. Én is a pozicionálóra gyanakodtam, aztán megtörölgettem, valamivel jobb lett, de nem az igazi. Még tesztelgetem.

-
dnelb
veterán
Próbáltad már Nero 7-el??

-
dnelb
veterán
Nekem is ilyen íróm lesz!Holnap hozzák

-
Sada88
aktív tag
por? pozicionáló gyürü nem lett piszkos ?
-
rtom666
csendes tag
Hi!
Olyannal találkozott már valaki, hogy a dvd-n írás után kimarad körben egy kb. 1 centis sáv? Tesztelgettem az írót, és ötből csak egyszer nem hagyta ki ugyanazt a sávot. mikor ráírta, akkor pedig rosszul pozicionálta. AMúgy LG GSA H20L van meg Surething 4 SE.
És visszaolvastam
-
Winner_hun
félisten
BenQ 1655 rendelés: [link]
-
Winner_hun
félisten
Sry a láma kérdéseimért, amik sosem fogynak el, de hát mindig eszembe jut valami, amit nem tok és meg akarok tudni
Szóval az lenne, hgoy olvastam itt a ph-n valahol, hogy bizonyos DVD írókba másik gyártó firmware-jét bele lehet égetni. Namost egy LG-be GSA-4166B bele lehetne integrálni a HP 840i firmware-jét? Kérdezem azért, mert a bele elvileg ugyan az és a PH-s tesztben a HP volt a legjobb. Hátha csak a firmware miatt volt szar az LG. Vagy ez valószínűtlen?

-
Winner_hun
félisten
Sry a láma kérdéseimért, amik sosem fogynak el, de hát mindig eszembe jut valami, amit nem tok és meg akarok tudni
Szóval az lenne, hgoy olvastam itt a ph-n valahol, hogy bizonyos DVD írókba másik gyártó firmware-jét bele lehet égetni. Namost egy LG-be GSA-4166B bele lehetne integrálni a HP 840i firmware-jét? Kérdezem azért, mert a bele elvileg ugyan az és a PH-s tesztben a HP volt a legjobb. Hátha csak a firmware miatt volt szar az LG. Vagy ez valószínűtlen? -
Sada88
aktív tag
És az megéri nekem? Az a baj, hogy nem rendeltem még, euróm sincs, aztse tom honnan
Szerintem majd a fórumon körülnézek, azt se tom, mi lesz még az LG írómmal. Mert asszem ahonnan van ott nicsn benq. Ha visszakapom a kesst akkro hepi vagyok, ha nem, akkor csere és vagy jó lesz vagy eladom és úgy veszek benq-t.benQ az télleg profi de vhol 20k körül volt amikor én vettem az LGmet,az meg egy másik dolog,hoyg nehéz beszerezni,de azért semmi sem lehetetlen

-
Söri
tag
És az megéri nekem? Az a baj, hogy nem rendeltem még, euróm sincs, aztse tom honnan
Szerintem majd a fórumon körülnézek, azt se tom, mi lesz még az LG írómmal. Mert asszem ahonnan van ott nicsn benq. Ha visszakapom a kesst akkro hepi vagyok, ha nem, akkor csere és vagy jó lesz vagy eladom és úgy veszek benq-t.Hát hogy megéri neked azt nem tudom, de itthon sehol sem kapsz 1655-öst. nekem 5 napja jött meg és nagyon jó kis író.
A német tudásom nagyon halovány de még én is meg tudtam rendelni innen:
[link]
-
Winner_hun
félisten
Szerintem majd a fórumon körülnézek, azt se tom, mi lesz még az LG írómmal. Mert asszem ahonnan van ott nicsn benq. Ha visszakapom a kesst akkro hepi vagyok, ha nem, akkor csere és vagy jó lesz vagy eladom és úgy veszek benq-t. -
Söri
tag
Köszönöm a válaszokat, 1655-re kell vadásznom
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha az osztrákoktól rendelsz, akkor egy hét alatt elhozzák, és mindennel együtt 60euro körül van.
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
Köszönöm a válaszokat, 1655-re kell vadásznom
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
PPeter
addikt
Ok, akkor már csak egy kérdésem lenne: 1625 és 1655 között mi a különbség?

[Szerkesztve]A 1625 a régebbi, a 1620-as modellel kb. megegyező tudású, de LS képes író, a 1655-ös meg a 1650-es író LS változata.
-
mf_laca
csendes tag
Akor benq?
Csak biztosra akarok menni, olyan író kell, amivel valszeg a legkevesebb lesz a problémaSziasztok!
Nekem benq-m van és teljesen jó (ráadásul ez még a 1625-ös, vagyis a régebbi). Néha van egy kis csíkozódás, de egyáltalán nem veszélyes. A kontrasztnövelővel együtt szép képeket csinál. Eddig két polcnyi dvdt írtam meg vele, és egyiket sem rontotta el. Szóval én ajánlom a BenQ-t.
üdv -
Winner_hun
félisten
-
PPeter
addikt
Akor benq?
Csak biztosra akarok menni, olyan író kell, amivel valszeg a legkevesebb lesz a problémaÉn most LS íróból csak a BenQ 1625-öt vagy 1655-öt venném (illetve ezeknek más márkák alatt előferdülő változatait), mert ezekJÓ írók is, amellett, hogy LS-re is képesek.
-
Winner_hun
félisten
-
PPeter
addikt
Akkor a hp megbízhatóbb mint az lg vagy sem?
A HP vélhetően LG belet használ, szóval értelmetlen a kérdés.
-
Winner_hun
félisten
Akkor a hp megbízhatóbb mint az lg vagy sem?

-
Winner_hun
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- BESZÁMÍTÁS! 8TB WD GOLD WD8004FRYZ HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 870 QVO 8TB Sata 2.5 SSD
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- Lexar NM790 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - 1 év garancia - 7000-6200 MBs - Eladó!
- WD Black SN850 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

elsőre veszek 10et azt ha mind jó akkor jöhet 50en

Azigen. nekem is ilyen íróm van, eddig kifogástalanul működött

,vagy az Lg ha összegyűlik arra a pénzem

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)