Hirdetés
- Mini PC
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
Új hozzászólás Aktív témák
-
lazydog
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Én is inkább BENQ-t vennék (majdnem vettem is), pedig van LG-m is, és nem panaszkodom rá.
sea: Van egy áthidaló megoldásom a számodra, csak most és csak neked.
Vegyél két darab BENQ-t, DW-1655+DW-1670. Így lesz két jó ODD-d, amely minden igényed maximálisan kielégíti. 
-
Winner_hun
félisten
válasz
szállitó
üzenetére
Akkor talán már HP firmware-val. De az LG-ről túl sok rosszat hallottam és az LS íróval is rossz a tapasztalatom.
van 2 LG meghajtóm, egy CD-RW és egy DVD olvasó, azokkal semmi gond, régen még jó volt
az LG, de ez az LS író háááát szvsz szar
Én még mindig a BenQ-t venném, nagyon is meg vagyok vele elégedve
-
szállitó
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
ja és köszi a felvilágositást

-
szállitó
senior tag
ezt is tudom ajánlani jo link
[link] -
szállitó
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
külsöre nem hasonlit lehet hogy a belseje, ezek szerint, akkor meg ha HP LG akkor nyugodtan vegyen LG minek átirni a nevét 
-
szállitó
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
LG-HITACHI
-
szállitó
senior tag
én ajánlom a H20L ha dobozosat veszel adnak hozzá kábeleket ide stereo jumper csavarok és egy nerot 6.6.0.19 et amin van LightScribe hez ami kell nem azt mondom hogy ez jo, nekem jo, bevált ez a 3 LG irom 4163/4167/H20L ehez van automatikus firmware frissitö is a 4163 om al megirtam olvastam több mint 6000 lemezt mire az olvaso része elkezdett szarakodni de még mindig megy azt nemtudom hogy jonak fele e vagy nem
-
lazydog
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ez a beszéd! [link]
Már csak azt kéne kideríteni, hol tudja megvenni. -
lazydog
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Csak kicsit más, ezért említettem.
Inkább olyat ajánlj neki, amelyik kezeli a DVD-RAM-ot, tudja az LS-t. és mégsem LG! -
szállitó
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
4. volt a német teszt magzin tesztjén ( pl pioneer 111) a 10.
-
szállitó
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
irja a ramot de nem ugy kezeli mintha ... hanem ugy mintha RW lenne
-
szállitó
senior tag
a 4166 ot felejtsd el az volt az elsö példány az LG nél én H20L használok eddig nem volt vele gondom nerobol az utolso 6ost ajánlom 6.6.1.4 azthiszem lemezböl kerüld a philips et legalábbis amit én vettem a piacon az szar,a lemez anyagában voltak hibák légbuborék ahol a hologrammos körgyürü és már mindjárt szenvedett a gravirozásnál Imation jo de látszik néha hogy a lemezre felvitt réteg nem jo minségü pci fehér foltok... Verbatim bol van 16X os az már 1,2es verzio
-
sea
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
DVD Ramokat is kezel?
-
sea
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Értelek, köszi a segítséget. Holnapig eldöntöm mindenképp.
-
sea
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Azt hiszem ahhoz a havi 1-2 lemez megírásához elég lesz nekem az LG is ;)
-
sea
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Aha ok, köszi

Akkor gondolom azt érdemesebb megvenni. -
Sada88
aktív tag
áhá
szóval már van 1.2
majd veszek akkor olyat is bár még itt van 10darab philips régi féle 45perc alatt megírós
tudja valaki mikor lesz a színesítés LS téren? vagy csak urban legend,hogy lesz ilyen?:/ -
wolverin
csendes tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
köszi. dea gondom nem múlik, mert a kontrasztnövelő exe indításakor azt irja ki hogy nem talál egy QtCore 4dll fájlt és az ujratelepítés megoldja a gondot. De ez nem igaz, hazudik a dög. életem végéig telepíthetek mint nyuszi a Micimackó-bol akkor is ezt irja ki. küggyön má valaki egy ilyet. Vagy valami.

-
Winner_hun
félisten
Kontrasztnöveléshez itt van 2 prog, ami kell: [link]
-
wolverin
csendes tag
Na má az a helyzet hogy az én utam a következő volt: a nero7 Prém-be nem jelent meg a LS de a borítótervező beállitásában volt egy lájtszkrib fül, amiben az alapértelmezett meghajtó nem volt meghatározható. Leszedtem, és feltettem a nero6613 amibe láss csodát azzonnal megjelent. ehez telepíteni kellet az LS_HSI EXE -t és már müködött is.
Vagy mégegy leheteőség[link] telepíteni kell surthing 4se progit, majd van egy olyan hogy software update, és ha ez megvan az extenden label contrast utility contrasztnövelővel lehet a képminöséget javítani. de ezt most találtam én is, ésmég nem proszáltam ki Nekem az LS_HSI-vel műkszik -
Tatoo6
csendes tag
Hoy
Nah megoldódtak a gondok má csak egy kérdésem lenne
Hogy lehet a kontrasztot növelni? kell hozzá egy külön progi vagy vmi ilyesmi?
[Szerkesztve] -
Tatoo6
csendes tag
Hali!
Hatalmas problémám van felraktam a Sure thing labeler 4 se nevű progit amivel lehet lightscribe-ot írni meg is csinálom a képet és amior azt mondom hogy írja rá azt írja ki hogy nincs lightscribe-os meghajtó telepítve a gépen. És a nero se látja pedig ami a cd-jén volt vmi Lightscribe 1.4.89.1 (sztem driwer) azt felraktam és semmi
mondjatok má olyan oldalt ahonnan lehet leszerni hozzá driwert mert a www.lightscribe.com on és az lg honlapján se találtam semmi érdemlegest( ilyen íróm van) pls help 
csácsá -
Winner_hun
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
-
Tatoo6
csendes tag
Azt olvastam az előző irományokban, hogy a nero 7 csak a labelflash-t támogatja, ezek szerint a lightscribe-hoz kell egy külön progi?
-
Márton
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem igaz. Nézz utána!
Nekem fennt van a kontrasztnövelő utility, és 29 perc a full dvd gravír.
És kontrasztos! A lemez cimkéjén ott virit az 1.2-es verziófelirat. -
Dave™
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
az én 28 percem cd-re vonatkozott, dvd-t nagyon ritkán szoktam, és a jelek szerint valamit még is vonatkozik rá is, ugyanis pont olyan szép (talán még picit szebb is) most egy gravírozással, mint előtte kettővel.
-
Sada88
aktív tag
huh levagyok maradva na de majd visszaolvasok mi folyik itt

-
Tatoo6
csendes tag
Üdv
Szeretnék írni Nero 7 -el lightscribe-ot de a nero cover designer-be sehgol nincsen az az ikon ahol ezt lehetne írnimi lehet a gond? Telepítsem újra a Nero-t? -
Winner_hun
félisten
Naszóval itt a nagy keszekuszaságban:
Kontrasztnövelővel egy full DVD 40 perc.
Az nélkül kb 25
CD-re NEM használható a kontrasztnövelés, ott többször kell gravírozni. -
Dave™
nagyúr
Sziasztok! Vista Beta 2 alatt esetleg használ vki LS-t? Mert az LS szoftver nem nagyon aaródzik felmenni rá... Köszi!
-
Márton
nagyúr
Kéne írnom jópár (!) cd-t cimkézve.
A kontrasztnovelo progi felrakasa utan 28 perc egy dvd gravirozasa.
A cd-e rovidebb? Mert ha nem, nem vallalok be ennyi lemezt.
De ha csak 10 perc, akkor esetleg.. -
Winner_hun
félisten
válasz
wolverin
üzenetére
Továbbá mély alázattal szeretném megemlíteni, hogy a forumokban való keresgélés közepette észrevettem hogy egyesek elfelejtik hogy mindenki az alapoknál kezdi, mint én is. Ha azért van a fórum hogy a problémákra megoldást találjanak a felhasználók, és érdeklődnek, ne kezeljük le öket.
Bele kellett volna olvasni a topikba, hamár megvan a fórum
A linkek is ebből a topikból valóak. Sokszor (nagyon sokszor) le lettek ezek az infók írva
Amúgy szívesen
-
wolverin
csendes tag
Szeva. Na megvan az első nyomtatásom. A Nero 6.6.1.3 verzio feltelepítése után megjelent a Cover D-ben az ikon majd borítótervezés,és nyomtatás.Minden macera nélkül.
azomban Winner tanult kollega linkjeinek igazat adva vagy kétszer nyomtatok, vagy másik szerkeszőt használok. Mindazonáltal nem tudom,hogy mért csak a 6.-os verzionál kezdett el működni nekem. Továbbá mély alázattal szeretném megemlíteni, hogy a forumokban való keresgélés közepette észrevettem hogy egyesek elfelejtik hogy mindenki az alapoknál kezdi, mint én is. Ha azért van a fórum hogy a problémákra megoldást találjanak a felhasználók, és érdeklődnek, ne kezeljük le öket. Mégegyszer örök hála és köszönet. Uff én beszéltem -
lazydog
addikt
-
Tatoo6
csendes tag
Üdv!
A Nero 7 Ultra-val lehet Lightscribe-ot írni? -
-
wolverin
csendes tag
Hali. Végre egy forum ahol a LS írókkal foglalkoznak. Kérlek segítsetek, vagy erősítsetek meg:Van egy LG4166B írom, és egy Nero7 progim. Na a gond az hogy a kettő nem is találkozik a gépen. A tünetek az alábbiak: a LSh. exe telepítése után a Cover Di. megnyitom, és a beállítások menüben van egy Light Scribe fűl, ahol az alapértelmezett író ablakban nincs semmi, és nem is lehet berakni semmit. Olyan mintha nem ismerné fel az írót. Az LG-nél egy mokus azt mondta hogy az író csak a nero6.6.1.4 műkszik. Valami okosság
-
Hideyoshi
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszi. Most megvárom mit csinál az új.
Kicsit off: épp ma nézegettem a fórumokat, láttam a házad Mester
-
Hideyoshi
tag
válasz
bearchaser77
üzenetére
Ez a LG H20-as egy kalap bikaf*s. 13 lemez után beadta a kulcsot.
Még szerencse, hogy gariba azonnal cserélték. De mit tegyek, ha csak ezt a szutykot lehet itt kapni... 
-
lazydog
addikt
válasz
joci2000
üzenetére
A LightScribe csak a hozzávaló CD-n és DVD-n működik, csak a címke oldalon. A hozzávaló lemez olcsóbb, viszont kevésbé tartós, hosszabb ideig tart a rajzolás, gyengébb a minőség.
A LabelFlash csak DVD-n létezik. Speciális DVD címke és adat oldalára is lehet rajzolni, közönséges írható DVD esetén csak az adat oldalra lehet rajzolni, ha van legalább 500 MB szabad hely (ezt szokás disc@2-nak is nevezni). A speciális lemez drágább. és csak DVD-n használható.
Mindkettőhöz erre alkalmas DVD író is szükséges.
[Szerkesztve] -
joci2000
senior tag
üdv mindenkinek.
meg tudja mondani vki mi a különbség lightscribe és a labelflash között?
mod: esetleg csak 2 cég külön nevű ua célt szolgáló cucca?
meg arra is kiváncsi lennék, h. hogyan müxik ez a címkézés, azaz mind2 oldalra lehet rajzoltatni ha jól tudom. Milyen spéci dvd-k(disc, drive) kellenek hozzá? Esetleg milyen soft?
Azt tudom, h. ha a dvd nem adatréteg felére rajzolok, ahhoz spec dvd lemez kell. de mi a helyzet a másik oldallal? Mind1 milyen a dvd lemez, vagy ahhoz is spéci kell? és író szempontjából? Azt vágom, h. a nem adatréteg rajzoláshoz spéci író kell, ami tudja a technológiát, de az adatréteg rajzolásnál mi a helyzet? ahoz normál dvd író is elég?
előre is thx a helpet
[Szerkesztve] -
bearchaser77
csendes tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
ezt is számításba vettem már, minden a háttérben futó alkalmazást kikapcsoltam. én megakadtam vele. egy kérdésem még lenne, használja ezt a típust valaki olyan gépen amin avast van telepítve mint víruskereső?
-
Kicsirics77
veterán
válasz
bearchaser77
üzenetére
mek kellene nézni hogya lemez belső oldala ahol az zazonosító van nem-e koszos vagy halvaány ha ez sem segít akkor no ötlet
-
bearchaser77
csendes tag
sziasztok.
azt hiszem lenne egy ''kisebb'' gondom az ls írással. van egy lg GSA-H20L-es ls ''képes'' íróm. sajnos az írási képességét bizonyos lemez típusoknál nem hajlandó megmutatni, lásd hp lemezek. ha fel ismeri a lemezt, akkor meg elrontja az írást. ez már a második ilyen íróm, sokadik kábelem, meg volt rajta a firmware frissítés, mit lehet még csinálni? van valakinek ötlete?
zsolti
[Szerkesztve] -
Márton
nagyúr
Mikor jönnek már a szines lemezek ide?
Tavaszra igérték.. -
janos80
senior tag
egyebkent az miert van,hogy a lemez adat oldalara is rajzol?
udv
Janos -
janos80
senior tag
sziasztok
van itt valaki aki tudna neked segiteni LabelFlash ugyben? szoval az a problemam,hogy fogalmam sincs hogy mivel es hogyan csinaljam!
segitsegeteket elore is koszi
udv
Janos -
janos80
senior tag
sziasztok
milyen programot hasznaltok a rajzolashoz? nekem van egy nec nd-4571A irom,es a neroval az istenert nem akar rajzolni normal oldalra,hanem az adatoldalra rajzol
tud valaki valami jotanacsot adni,azon kivul.hogy dobjamki a ma vasarolt irot?
email:janos8@freemail.hu -
Hideyoshi
tag
válasz
krumplibogár
üzenetére
Merrefele leledzel úgy álatlában?

-
krumplibogár
csendes tag
Sziasztok!
Lehet hülye a kérdés: létezik olyan bolt ahol vállalnak lightscribe/labelflash készítést, csupán egy lemezt szeretnék így megcsinálni, emiatt meg nem akarok venni egy ilyen képességekkel megáldott meghajtót...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 100/100% 500GB SSHD - több db - 2,5"
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme 500GB
- AKCIÓ! 500GB HDD -K (WD) 16MB cache
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vegyél két darab BENQ-t, DW-1655+DW-1670. Így lesz két jó ODD-d, amely minden igényed maximálisan kielégíti. 
az LG, de ez az LS író háááát szvsz szar

<--- hasznos kütyü
Hogy lehet a kontrasztot növelni? kell hozzá egy külön progi vagy vmi ilyesmi?
![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/060629/Kill_Bill_LS_k_p_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)