Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gaming notebook topik
- Autós kamerák
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Webkamera topic
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
dnelb
veterán
1000. hozzászólás

-
éN79
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszönöm!

Én voltam a felületes, csak a BENQ és a 125 firnyák fogott meg, azt már nem néztem, hogy CD volt a szépséges áldozat.
-
PrinczA
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Mi a különbség a 2 író közt (árán kívül):
LG GSA-4166B
LG GSA-H20L
?
A depon ezeket találtam: [link]
[Szerkesztve] -
PrinczA
őstag
Most dontottem el, hogy ilyen irot veszek!
Hol tudom megvenni a legolcsobban alegjobbat?
1általán mi a legjobb? -
sanyez
csendes tag
A cd és az író is LS-es, tehát elvileg mennie kellene. Nem a Nero-val próbálkozom most már hanem amit azin az oldalon találtam progikat (Droppix Label Maker Deluxe,SureThing CD Labeler 4 SE)Mindegyikkel meg tudom szerkeszteni a képet, tudok előnézetet is nézni de mikor rányomok h PRINT, akkot csak vmi anonim nyomtatót ajánl fel és ha oda rányomok akkor csak elmenti pdf formátumba, ezt csin a második progi. A Droppix meg egyszerűen lefagy. Szal nem tom mi van. Teljesen össze vagyok zavarodva. Ha vki már írt LS-t akkor az ajánljon egy progit ami rendesen működik is.

-
-
sanyez
csendes tag
Kell vmi különleges csatlekozás az íróba, vagy elég az fesz és a adatcsati(az a vastag sz*r)
Mert nekem nem akar csin semmit, csak a nyomtatót(ami nincs)ajánlja fel.
Szal ha vki tud segíteni PLÍZ.
-
sanyez
csendes tag
Sziaszotk!
Segítségre lenne szügségem. Lightscribe et szeretnék írni a cd-re. Neroval próbálkozom, de ott mikor megnyitom a ''cover designer-t'' akkor ott csak borítókat lehet tervezni, cd re nem tudok semmit sem tenni(nero7 ultra edition) Ha esetleg tudnátok ebben segíteni nagyon megköszönném, mert nagyon sürgős lenne. Ja leszeddtem a ''cd labarel-t'' is de ott csak a borítót tudom csak megtervezni, megírni nem tudom. Előre is nagyon köszönöm a segítségeket! -
stabilo57
csendes tag
figyelj ne szorakoz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
szállitó
senior tag
BENQ CD röl van valakinek tapasztalata?
-
ssolitude
őstag
Volt szerencsém a 16X-os Philips +R-t kipróbálni. Elég lehangoló. Másnál is?
-
Márton
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nekem Benq-val is volt egy széria (talán Verbatim), amivel kissé csikos lett a nyomat.
Azóta nem találkoztam ilyennel. -
ssolitude
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Akkor a HP miért nem csíkos? (illetve csak egy kicsit)
[Szerkesztve] -
ssolitude
őstag
Philips 16X DVD-R, hát nem egy álom.Akkor már inkább a HP.
![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.eof.hu/files/69_1152861419.jpg)
[link] -
ssolitude
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
A szivarozó kalapos manyusra gondolsz? Clint EastwoodMost hogy mondod tényleg van két láthatóan haloványabb sáv, míg az eredetin nincs. Nem is vettem észre.
Egyébként itt az eredeti kép:![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.eof.hu/files/97_1152609138.jpg)
Konkrétan ezeket a lemezeket az íróval együtt vettem, boltban, de már találtam más forrást. -
Márton
nagyúr
Arra figyeltem fel, hogy a gyorsan írható, 1.2-es verziójú LS lemezek nem olyan kontrasztosak mint a ''hagyományosak''.. Legalábbis Verbatiméknál.
Akkor inkább marad a 45 perces írás, mint a halovány 30 perces.
Már a lemez felületén is más árnyalatú az a barnás réteg.
Tudtok erről valami bővebbet? PPeter? -
ssolitude
őstag
LG H20L LightScribe:
![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.eof.hu/files/65_1152567003.jpg)
[link]
Droppix-al kétszer Best minőségben. Szürkeárnyalatos képek, de kontraszt nem lett bántva.
Ja és a kérdéses HP lemezre(írni még nem írtam rá). A héten jön Philips CD és Verbatim DVD, majd firkálok valamit rá.Eddig egyébként nem rossz ez a HP, mondjuk nem túl olcsó(340HUF) -
szállitó
senior tag
válasz
RoboGoD.hu
üzenetére
LG LIFE'S GOOD

[Szerkesztve] -
RoboGoD.hu
csendes tag
Mindenkinek ajánlani tudom az LG GSA-4166BB/HL20 LSC szerkezetet. Tesztelni volt (bal)szerencsém egyéb oldaláról. Mégpedig vásárlás után úgy földhöz csaptam, hogy az előlap sarka is sérült, és az egyik hátsó sarkán is elhajlott a lemez. Pattogott az aszfalton. Épp csak be lehetett tuszkolni a házba. Mindezek ellenére tökéletesen működik. (Mondjuk a gari ugrott.) A kontrasztnövelővel best módban 37 perc alatt karcolt fel egy komplett fotókból álló képet. Droppix Label Maker Deluxe-szal.

-
szállitó
senior tag
-
szállitó
senior tag
EZ EGY JO OLDAL MINDENKINEK AJÁNLOM
[link] -
szállitó
senior tag
válasz
ssolitude
üzenetére
kb két honapja van meg dobozos feketét vettem itt [link]
akkor még 1500el hosszabb volt,addak hozzá két kábelt, jumpert, csavart, nerot 6.6.0.19et, nekem eddig nem volt gondom az LG kell ez a 3. irom (dvd) az elsö kb 5000lemezt irt olvasott mire elfáradt (olvasási problémák voltak) a lemezeket érzésem szerint jol kezeli jo az irás és az olvasás ami nem tetszik benne hogy az ajtaja ''kinai modon zárodik'' ez a gondom a 4167el is ) és szerintem zajos illetve hangos (a német teszt is ezért huzta le ez igaz rá), az auto firmware frissitö okés lemeztipusok közül van amit nem szeret de ezek a nagyonolcso vagy silány tipusok de ezt is megirja a H20L al kb 30 lemezt LS eletem meg a Imation és a Verbatim 1.2es kiváloan sikerült a Philips el szenvedtem de láthato problémák is voltak a lemezzel légbuborék a hologrammrésznél . nem dicsérem mert szerintem mindennek van jo és rossz oldalla nekem megfelel üzembiztos és ha 5000lemezt ''elmegy ez is '' nem leszek csalodott megérte a pénzét. -
AtHoS
nagyúr
válasz
szállitó
üzenetére
Pár oldalon kerestem volna teszteket az LG H20L-ről, de sajnos nem találtam sehol sem.
Azt mondjuk nem értem, hogy miért
Beakarok újítani egy LG drive-ba és ezt tudják nekem hozni, pedig egy 4167b is elég lenne. Mondjuk különösebben nem probléma, de azért utánanéznék, hogy milyen is a H20L, de eddig nemigazán találtam róla tesztet
Remélem olvas olyan minőségben, mint egy 4165b (ezt tudtam tesztelni). Annyit sikerült kiderítenem, hogy ha minden igaz, akkor valamilyen Panasonic chip a lelke. Nem tudom, hogy a 416x-es sorozatban milyen chip dolgozik, így ez sem kiindulási alap. -
Márton
nagyúr
válasz
ssolitude
üzenetére
Hát ez elég halovány.
Én a helyedben még növelném a kép kontrasztját írás előtt.
Nálam is a gravírozás az első, mert ha valamiért elcseszi, nem lesz olyan amilyet szerettem volna.. ...akkor még írhatok az adat oldalra saját adatokat, biztonsági mentést, stb. Viszont ha az adattal kezdem, videóval, amit valakinek csináltam, és a gravírt elcseszem, akkor lehet van egy feles lemezem.
Más: skribálok Benq CD-ket, csak szöveget és 2 dolog tünt fel:
- ez is ugyanúgy 20-30 perc mint a dvd, attól függően mennyire a szélére írok.
- közel sem olyan szép, mint amire számítottam. -
ssolitude
őstag
Droppixnál kötöttem ki, elég biztató a működése eddig(1.7) [link]. Kb ugyanazok a funkciók vannak, mint Nero-ban, néhány dologgal kiegészítve.LightScribe-ot kiválóan támogatja.
Feltettem a SureThing új kontrasztnövelőjét:
eredeti kép:![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.eof.hu/files/54_1152114567.jpg)
Ligtscribe, egyszer gravírozva, HP DVD+R 8x:![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.eof.hu/files/90_1152114663.jpg)
-
ssolitude
őstag
Letelt a MOD-idő:
itt az új kontrasztnövelő update: [link] -
szállitó
senior tag
válasz
ssolitude
üzenetére
nero 6.6.0.19 ezt adják hozzá én nero 6.6.1.4 el használom de a nero 7 is tökéletes megoldás hozzá, az iro telepitöjében van plusz LS es progi ami ha más nerot használsz fel tudod tenni hozzá(azthiszem) legalábbis az enyimen volt de nem kellet U.I érdemes dobozos hardwaret venni mert pl egy ironál 1000ft a külömbség de minden van hozzá és az élmény hogy nem ömlesztettet kapsz felemelö

-
ssolitude
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Thx. A probléma súlyosbodott kissé. Az eszköz LG GSA H20L, de semmilyen lightscribe támogatású szoftver nem látja. Próbálkozom.
Szerk.: SureThing-et ismerem még a nyomtatós korszakból. Tényleg jó. Sajnos ő sem látja.
Droppix LabelMaker-el próbálkoztam még. Az se.
[Szerkesztve] -
ssolitude
őstag
Milyen szoftvert használtok LightScribe gravírozáshoz?Nero-t hanyagolnám, ha lehet.
-
lazydog
addikt
Ki gondolta volna, hogy tényleg ennyire fokozódik a nemzetközi helyzet?!

-
Sada88
aktív tag
nem kell fikázni 4166ot nekem az van és már megpörkölt 10doboz philips LS dvd-t és eddig még nem rontott és szép is
bár lehet,hogy cska én vok a szerencsés és jó szériát kaptam ki
-
Winner_hun
félisten
[link]
Különben sem kell mindig a gép előtt lenni
Új hozzászólás Aktív témák
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.eof.hu/files/94_1153933932.jpg)
![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.eof.hu/files/61_1153935333.jpg)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)