- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A Sony még nem döntötte el, hogy miképpen reagálnak az USA vámpolitikájára
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Valahol mintha már olvastam volna itt, de nem egészen értem a modelljelöléseket. Konkrétan hogy van amelyik 3, van amelyik 4 számmal rendelkezik. 6207-es most milyen kategóriát képvisel? Mit tud, miben jobb/rosszabb, mint pl. egy UH603V? (próbáltam egy közeli számú típust ideírni).
-
huncutka1029
addikt
válasz
bozso067 #82515 üzenetére
LM sorozatnál nem volt elérhető a hotel mode a gyári távval eredetileg. De egy frissítés után már működik.
Hotel mode ban tudod kimásolni a csatornákat.
Settings gomb hsszan nyomva míg a menü el nem tűnik
utána bepötyögöd a 1105 +OK
a felugró menüből a tv link loadert kiválasztod, és a send to usb opcióval -
bozso067
tag
válasz
frankstork #82510 üzenetére
A készülék - amint azt az eredeti hozzászólásban is írtam - 42LM660S. Az összefoglalóban ugyan le van írva a pendrájvra mentés, de ennél a típusnál is működik? Nem egyértelmű az összefoglalóban, hogy csak a 2014 utáni modellek esetén működik a dolog?
Ha nem működik ezen a típuson, akkor ugyanott vagyok, ahol elkezdtem. Mert ha törölni lehetne egy adott frekvenciát (nem lehet az LG szerint - ez a készülék nem tud törölni, csak hozzáadni), máris megoldódott volna a problémám. De ha a pendrájvra mentés sem megy, akkor marad a reset és rendezgethetem újra a csatornákat.
-
dargelot
senior tag
válasz
shteer #82513 üzenetére
Pedig sajnos nem megy. Újonnan vettem kb másfél éve, semmi kalabula nem volt eddig a tévével (LG 43 LF510V). 500 Gb-os HDD van rákötve. Rec gomb, ütemezett felvétel, teljesen mindegy. Létrehozza a fájlokat, mappákat, látom és írja is, hogy felvette. Input gomb --> kiválasztom a HDD-t, minden média fájl (lehet videó is, végeredmény ugyan az). Belemegyek ott van a HDD-n egy mappa LG_DVR_000000, abban 000000001REC és stb. mappák. Mindegyikre azt írja, hogy üres. Van még egy TMP és egy TS mappa is, üresek szintúgy.
Használati útmutatóban sem találtam rá megoldást. Minden tippet szívesen fogadok.Előre is köszönöm a segítséget.
-
dargelot
senior tag
Sziasztok. Az összefoglalóban olvastam, hogy a tv-n felvett videókat nem lehet lejátszani PC-n, de nekem a még a TV sem játssza le, az amelyik felvette. Illetve valami visszafejtéssel le lehet-e játszani számítógépen?
A felvett videót kiterjesztés nélkül teszi a HDD-re.Esetleg valami öltet, hogy TV-n vagy PC lejátsszam azt amit felvettem?
Előre is köszönöm. -
sixpak
nagyúr
Nekem az előző tévémehz (LA667S adtak 4 3D szemcsit, meg 2 dual play-t.
A jelenlegihez viszont csak kettőt, ezért vettem egy party pack
-et. -
xcsaba1975
tag
válasz
N.YCityBoy #82464 üzenetére
Destiny 2
-
bozso067
tag
válasz
frankstork #82495 üzenetére
Mi a menete a pendrájvra kimentésnek? Magic Remot van minkét készülékemhez.
-
cili.ke
csendes tag
Sziasztok!
Az 55UF950V LG tévémen nem működik megfelelően a csatornakezelő rendszer.
A hiba: csatornahangolás után 167 műsor van. A nézetteket átrakom a Kedvencek A-ba, a szűrőt is átkapcsolom A-ba, erre eltűnik 9 csatorna a választékból (a teljes csatornalistából is és a Kedvencekből is: 1, 3, 5, 7, 10, 31, 33, 47, 62). A távvezérlő gombjaival beírom a csatornaszámot, akkor bejön. Visszakapcsolom a szűrőt Összesre, ismét megtalálható az elveszett 9 csatorna.
Pécsi vagyok, UPC digitális előfizetésem van MediaCarddal.
A TV szerepel a UPC kompatibilitási listáján.
Ha eltávolítom a TV-ből a MediaCardot, a hiba ugyanúgy fennmarad.
A fenti 9 csatorna mindegyike a 338 MHz-es frekin van, és ezen a frekvencián más csatorna nem is szerepel.
UPC technikus is járt nálam, és rendben talált mindent (azért a CI kártyát kicserélte). Az LG szervizes is volt, alaplapot cserélt. Egyik csere sem hozott megoldást, a hiba fennáll.
Kérdezem, találkoztatok-e már ilyen problémával? Most úgy áll a helyzet, hogy mindkét "szervezet" állítja, a részéről rendben van minden. Pedig az egyik téved. -
-
fridaycs
tag
válasz
beneboy #82500 üzenetére
Én tegnap vettem használatba a Magic Remote AN-MR650-et UH40630V-cal, igaz T-HOME-os CISCO beltérivel.
Ami eddig hiányzik a távirányítóról (és emiatt elgondolkodtam, hogy nekem nem kell ilyen távirányító, ha nem tehetem az STB-t a fiókba):
- információ (i) gomb nincs rajta, vagy még nem találtam meg.
- nincs play - pause - forward - rec stb.. gomb
- értelemszerű (utólag) de a hangerő gomba nem STB-t vezérli, hanem a TV-ét (ez kezelhető azzal, hogy STB-n maxra teszem a hangot).És ami meglepett: az MR regisztrációja/társítás után a TV gyári távirányítója is vezérelte az STB-t. Itt esett le, hogy ez talán nem az MR "okossága", hanem a TV-é. És a TV távirányítóján az előbb hiányolt gombok megvannak.
Cserébe nincs STB menü és kikapcsoló gomb.
Szal most lett egy távirányítóval több...
-
meri
aktív tag
Sziasztok, én is belépek a klubba, megrendeltem egy 60UH850V-t (8507), akciósan beesett 1k € alá, éppenhogy. Jelenleg egy Pana plazma van itthon, de előtte egy LG 42LD650-em volt, nagyon szerettem, amíg a HDMI bemenete el nem romlott.
Egy kérdéem lenne: vett már valaki tartalék 3D szemüveget az UH-hoz? Van esetleg ajánlott, olcsóbb típus, vagy bármelyik "generic" olcsóság jó hozzá? Jó lenne legalább néggyel rendelkezni, annyian vagyunk a családban, ha 3D családi mozit néznénk.
-
beneboy
tag
Helló!
UPC-s területre költözök nemsokára 2 lg-vel.
1, 32lw5590 hálószobai tv lenne így műsorujság visszatekerés stb nem érdekel ide médiacardot használnék (itt ph-n van egy táblázat miszerint simán működik, hiába nincs a hivatalos listában a tv)
2, 49uh7707. Ennek a távirányítója ugye elvileg kezeli a horizon beltérit, így lnne az egy hetes visszanézés
stb, de ezekről itt a fórumokon több a panasz mint a jó vélemény. beltéri mennyire "könnyen" kezelhető a magic remot-tal? Minden funkció elérhető, nem akarok még egy távot. A media card is lehet elég lenne, csak ott meg 24 órás műsorújság zavar. Nálunk most tarral egyébként simán látok előre egy hetet.Tapasztalata van valakinek ezekkel a tv-kel ?
-
__Zs__
tag
válasz
__Zs__ #82371 üzenetére
Sziasztok!
Ezek szerint senkinek sincs érdemi tapasztalata a LOGITECH 920-007157 K400 Plus wireless billentyűzettel kapcsolatban; akár más TV-vel is, mint amit a hozzászólásban is írtam?
Ill. a mappa-törlési lehetőségről bármi?
Nem gond, ha nincs senkinek véleménye / tapasztala, de gondoltam teszek még egy próbát, hátha csak túl gyorsan kipörgött a hozzászólás.
Üdv': __Zs__
-
frankstork
aktív tag
-
NemProfi
tag
LF632V-re is jött valami. Most töltöm de baromi lassan jön lefelé.
Ez már webOS 3 lenne?
Vagy azt meg sem kapjuk? -
balintka
addikt
42LF652-re kaptam ma frissítést!
-
bozso067
tag
DIGI műholdon fogom az 42LM660S-sel a TV adásokat (CA modullal). Időről időre - mint minden szolgáltató - a DIGI is változtat a csatornakiosztáson. Egy rövid ideje három csatorna már új frekvencián érhető el, viszont a TV menüjében nem törölhetők az addig beprogramozott frekvenciák. Erre azért lenne szükség, mert az új frekvencián addig nem érhető el a csatornalista - pedig 100%-os a jelszint és jelminőség - ameddig a régit nem törlöm. Egy másik, újabb LG is van a háztartásban, azon van frekvenciatörlési lehetőség és azzal be is tudtam állítani az új frekvencián fogható műsorokat.
Van-e bármilyen lehetőség - az újra hangolást kivéve (erre magamtól is rájöttem), hogy az LM42660S-en egy adott frekvenciát töröljek a listából? Semmi kedvem újra rendezgetni a csatornákat.
A cinikus válaszadók kíméljenek -
csabi324
tag
Sziasztok.
Nem rég hallottam hogy nem gyártanak ezután 3D-s tv-ket.
Ez igaz? -
Shingen
addikt
válasz
N.YCityBoy #82464 üzenetére
De neked akkor mi van a Tv mögött?
0.5 m led csíkok/ usb táplálod/ ,ekkora ledek vannak 3050?????
Nem mind 1...................
-
v.tom
őstag
Sziasztok,
A sima TV-s topikban sok infót nem kaptam sajnos, ezért ide jövök. Egyre inkább hajlok arra, hogy a többi márkával szemben az éppen esedékes TV vásárláskor az LG-t részesítsem előnyben. A keret nem túl magas, 150-200e, de inkább a 150 felé tendál.
Eddig ezzel szemeztem nagyon, de gyakorlatilag 0 review vagy bármilyen információt találok róla a neten, és annyira gondolom nem új modell, hogy ennyire ne legyen még róla infó.
Ami fontos:
- Sharing megoldások, amivel otthoni megosztásokkal hálózatról elérem a helyi eszközök tartalmát (nem akarok olyan drága NAS-t venni, ami tud 4k-t streamelni, ezért inkább hálózati tárhelyről nyitnám meg a magas felbontású videókat). Láttam, hogy az LG weblapján letölthető a plex-hez hasonló Smart Share app, de kíváncsi lennék, hogy ezen kívül milyen opciók vannak még?
- Könnyű kezelhetőség (jó távirányító, a Magic Remote hasznosnak tűnik).
- WiFi Direct (bár gondolom ez már alap), vagy vezérelhetőség telefonnal
- Appok: YouTube, Spotify, Netflix, Plex, stb.Ami nem fontos:
- Milyen a talp
- Milyen színű a káva...
- Méret, amíg nem kisebb mint 100cm
- hogy 4k vagy fhd, igazából nem olyan lényeges szempont, bár nyilván a 4k időtálló.Ha van tippetek, hálás lennék érte, mert egyelőre csak 1-2 modell van, amit kiszúrtam, és érdekes, de nem tudok különbséget tenni közöttük.
Köszi!
v.tom -
rfjanika
tag
Melyik az az Lg tv ami felveszi a versenyt a samsung ks7000 típusával?
Játékra is lenne használva igy az input lag is fontos -
törölt tag
válasz
Kolosszus01 #82471 üzenetére
Még próbálj meg egy factory reset-et csinálni rajta, ha van a menüben ilyesmi. Vagy még ahol vetted, ott kérj hozzá támogatást. Sajnos nem egyszerű a noname dolgokkal.
-
Kolosszus01
tag
válasz
huncutka1029 #82470 üzenetére
Igen láttam,hogy nem igazán jó helyre irtam/kértem segitséget.
Sajnos ahogy irtam nem találok régebbi szoftvert igy ezért kértem segitséget,hátha tud valaki segiteni..
Guglizok 2 napja eredménytelenül..
-
huncutka1029
addikt
válasz
Kolosszus01 #82469 üzenetére
az azért feltűnt, hogy egy LG topicban vagy?
Max kiguglizhatjuk helyetted, amit keresel, de igazából sajna nem nagyon tudunk segíteni a Thomsonnal -
Kolosszus01
tag
Hy.
Ehez a tv-hez kellene nekem régebbi szoftver.
Sajnos lefrissitettem és azóta vibrál a kép.Thomson 32FU5555S
A hivatalos oldalon csak a leg újabb van fent,amit fel is tettem annak rendje módja szerint.
Viszont vissza szeretném tenni egy régebbi szoftvert,mert azzal hibamentesen működött.
Sajnos nem találok sehol 2 napja keresgélek de semmi.Most ez van fent: V8-mt25f01-lf1v402
Kérem segitsen valaki ha tud..
Előre is köszönöm.. -
SVLaller
senior tag
válasz
SVLaller #81560 üzenetére
Ma megoldódott a probléma, kicserélték a kijelzőt. Sokkal jobb lett, bár egy pici még mindig van ha nagyon keresem a hibát, vagy csak már beleégett a dolog a retinámba.
De persze itt is elmondták amit a telefonba hogy az edge led ekkora méretben ilyen, teljesen tökéletes sosem lesz.
-
Sátán44
addikt
(#82226) Extremex
Egy barátomnak ugyanez a hiba jött elő a TV-n (LG 55LA660S), de sajnos 3 hónapja lejárt a garanciája. Igaz esélytelen garanciális keretben megoldani? Mennyire költséges egy ilyen méretben a panel csere? -
Turbobacsi
senior tag
válasz
Kolosszus01 #82460 üzenetére
próbáltad másik filmmel? másik pendrive-al?
az szokott még probléma lenni hogy 2 hangsáv van a konténerben, ráadásul az egyik DTS: töröld ki az angol hangsávot -
-
Kolosszus01
tag
Hy all.
Segitséget szeretnék kérni.Vettem egy Thomson 32FU5555S LED-TV mit Smart TV
Elvileg le kellene játszania a HD-s filmeket.Viszont amikor pendriveről el szeretném inditani a filmet,fekete háttér és 3-4 másodperc múlva kilép vissza.
Ez a film lenne: Snowden.2016.READ.NFO.720p.BluRay.x264.HUN.ENG.DTS
NFO:
TiTLE...........: Snowden *
* GENRE...........: Biography, Drama, Thriller *
* RUNTiME.........: 2:14:49 (h:m:s) *
* SiZE............: 6.91 GB *
* iMDb.LiNK.......: http://www.imdb.com/title/tt3774114 *
* HUN.LiNk........: http://tinyurl.com/hq7atp5 *
* *
* ViDEO.RESOLUTiON: 1280 x 536 *
* ViDEO.CODEC.....: AVC High@L4.1 *
* ASPECT.RATiO....: 2.40:1 *
* BiTRATE.........: 5454 Kbps *
* FRAMERATE.......: 23.976 fps *
* SOURCE..........: BluRay.x264-SPARKS (THX!) *
* *
* AUDiO.1.........: Hun AC3 5.1 @ 384 Kbps 48 KHz *
* SOURCE..........: VIKFORAK (THX!) *
* *
* AUDiO.2.........: Eng DTS 5.1 @ 1509 Kbps 48 KHz *
* SOURCE..........: SPARKS (THX!) *
* *
* SUBTiTLES.......: Hun Forced, Eng Full (.srt) *Mi lehet a probléma?
Válaszokat előre is köszönöm. -
Garsza
veterán
Helló! Segítség kéne. Van munkahelyemen egy LG 55lh545-v típusú TV. A gyártó oldalán azt írják van rajta lan de sehol nem találom a csatlakozóját és a menüben sem látok erre utaló jeleket. Most akkor téved az oldal vagy én vagyok vak? Szeretném csatlakoztatni hálózatra. Fel tudnátok világosítani ez ügyben hogy is van ez?
-
coleen
aktív tag
Sziasztok,
Egy 43UJ701V-vel szemezgetek, mint gémingre használt monitor/TV.
Annyira új, hogy nem találtam még róla semmilyen részletes tesztet.
Tudtok esetleg valamit az input lagről és bevilágításról?Köszönöm,
Coleen -
törölt tag
válasz
farkas-j #82452 üzenetére
Nem hittem annak, csak rossz helyre címezted. Azt is tudtam régebb óta, hogy ilyen tévés dolgokkal foglalkozol
. Amúgy jó ötletnek tűnik, bár nem értek hozzá, és akár még üzlet is lehetne benne, ha a tévék lassú kikódolásából indulunk ki...., persze ha hülyeséget mondtam, akkor bocs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Politika
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest