Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sigsig
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki segíteni hogy a Magic Remote-al hogy lehet behozni a szervíz menüt? Chansort-al akarom szerkeszteni a listát.
Köszi -
sigsig
csendes tag
válasz petya2012 #38064 üzenetére
Szia!
Benne van a Prémiumban, de kell hozzá aktív HBO előfizetés és az mellé kapod a kódokat ( 4 vagy 5 eszközre lehet egyszerre aktiválni)
Nekem anyósom adta, jól működik, képminősége azért nem egy 1080p
És ne számíts szuper filmkínálatra...van rajta viszonylag sok film de többnyire régiek. -
sigsig
csendes tag
LG Frissítés
Sziasztok, tudja valaki mi van a frissítésben ami most jött le?
LG LA 660-hoz és ha jól láttam 600 mega körüli. -
sigsig
csendes tag
Köszi a segítséget mindenkinek a HDD témában!
-
sigsig
csendes tag
válasz menyoronc #33548 üzenetére
Ok, de ez 2.0 és 3.0 is egyszerre, szóval fasza, de lehet hogy a 2.0-t használja a TV
Más aki ilyet használ?LG LA660s készüléket használja valaki 3.0-s, 1 TB külső HDD-vel? Akarok egyet venni csak nem tudom hogy kezelné-e rendesen....
Másik: ez a DLNA kapcsolat lekorlátozódik a C: meghajtóra, Dokumentumok könyvtárba? Sehol se találom hogy máshonnan is be lehetne olvastatni a filmeket, stb.
Próbáltam 10-15 Gb-os .mkv-kat lejátszatni, de mikor beraktam, még csak nem is látta.[ Szerkesztve ]
-
sigsig
csendes tag
Sziasztok!
Lenne két kérdésem:LG LA660s készüléket használja valaki 3.0-s, 1 TB külső HDD-vel? Akarok egyet venni csak nem tudom hogy kezelné-e rendesen....
Másik: ez a DLNA kapcsolat lekorlátozódik a C: meghajtóra, Dokumentumok könyvtárba? Sehol se találom hogy máshonnan is be lehetne olvastatni a filmeket, stb.
Próbáltam 10-15 Gb-os .mkv-kat lejátszatni, de mikor beraktam, még csak nem is látta.
Kösz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.