Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amazon Fire TV stick/box
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonio
senior tag
Sziasztok,
Már egy másik topikban feltettem a kérdést hogy milyen tv ajánlotok.
szülőknek lesz
- 200 e Ft környéke
- 42ˇesetleg 47"
- az alacsony fogyasztás végett LED
- 3D nem fontos*
- USB kezelje a főbb videó formátumokat
- egyszerű kezelésidőközben olvasgattam a témában és rájöttem hogy ebben a kategóriában szinte csak 3D s tv-k vannak, viszont ha így nézem úgy gondolom fórumok/tesztek leírása alapján hogy szülőknek LED-hez a passzív 3D kell, így maradt az LG
- LG 42LM620S ára tudása révén tényleg egy best buy(?)
- LG 42LM660S ez kicsit borsosabb de többet tud
- LG 47LM615S ez már 47-es de kevesebb szolgáltatás stb
[link]azon filózok hogy ha reálisan gondolkozom a sima 620S is óriási lépés a jelenlegi f@stalicska 70-80 akárhány cm-es orion CRT után. És igazából nem tud annyival többet 660S, 620S nél amennyivel drágább? ráadásul nem is értem 660S miért nem kezeli DTS-t és fejhallgató kimenet sincs rajta
szerintetek?
még egy kérdés: van valahol olyan oldal ahol normálisan össze lehet hasonlítani típusokat?
mert még az LG saját oldalán se lehet. Ma delelőt találtam egy outlet oldalon egy tavalyi típust 47 colos elég jó típus ~317 e Ft helyett ~200 E Ft, de nem tudtam épkézláb módon összehasonlítani, mert össze vissza hiányoztak az adatok. Most estére már el is vitték vagy legalább is nem volt fent az oldalon.amúgy várható még árcsökkenés az elkövetkező hetekben?
milyen típusra figyeljek?Samsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.