- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HP notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Azonnali processzoros kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPad topik
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
Melezor #78680 üzenetére
Biztosan épp javulnak a repedező karok.
LEGO Pick a Brick price increases have made army building that much trickierStore-ban a dobozos árak és a minifigeg is drágultak, ill. PaB-on a torzókról írnak.
Mondjuk én tök más elemeket is látok megint többféle ID-val többféle olcsóbb/drágább áron, szóval sztem kb. folyamatosan drágul ez-az.(Sajnos a külön elem beszerzés ilyen. Én is gyártom a listát BL+PaB, csak pár spec. alkatrész volt benne 1.5 hónapja, kb. 3x3k, azt néztem inkább, hogy hogy lesz meg a rendelés/megéri-e ilyen keveset rendelni. Azóta kb. 6x10k-nál járok. Épp csak ami jó lenne, ha lenne itthon... közben meg kijön belőle egy akciós modular.
)
Fura egyébként pár BL bolt, nem tudom hova tenni mikor mondjuk 400Ft az elvárt avg lot úgy, hogy a fele alkatrész amit kosárba raktam abból a maxot hoznám el a boltból, tehát ha akarnék se tudok 100-150Ft-os lot árak fölé menni. A maradékkal meg 400-ra felhúzni az átlagot...
ott is van ahol nem aprózom. Kisebb alkatrészből bekerül mondjuk 100db... de még az is sokszor csak 4-500Ft értékig megy el ilyen darabszámmal. Nem tudom ipari mennyiségben hányan viszik ezeket, ha nagy darabszámmal, a fentiek szerint nem 10-20k-s, hanem bőven (párszor) 50k+ rendelésekkel is esélytelen vásárolnom ilyen helyen.
Úgy, hogy nagy részéből nincs is elég mennyiség a boltban és eleve viszonylag kicsi a kapható elemtípus is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest