Hirdetés
- Jobb biztonságot és energiahatékonyságot kínál a Bluetooth 6.1
- Módosította az előző generációs Dimensity csúcslapkáját a MediaTek
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Computex 2025: közeleg az NVIDIA Computex előadása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
RapaNui1
aktív tag
válasz
balint82 #77648 üzenetére
Igen vettem pár szettet. Az utolsó pillanatban úgy alakult, hogy bejött egy jól fizető munka, ami miatt megengedhettem magamnak ezt a luxust, de kizárólag eladási szándékkal vettem meg őket, aztán majd meglátjuk. A kontaktjaim is úgy vannak mint én ha épp dolgoznak valami nagyobb projekten akkor nincs idejük erre. Már én is letettem róla mert azt hittem reggel 8-kor kezdődik aztán megnéztem és láttam hogy nem, majd este miután hazaértem és ránéztem a fórumra akkor láttam hogy közben már ezerrel mennek a rendelések, szóval bekapcsolódtam és elköltöttem egy kis pénzt, de ez is pusztán a véletlennek köszönhető nem volt tudatos és tervezett az utolsó pillanatig képlékeny volt a dolog és hezitáltam rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest