Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Micro Four Thirds
- 256 GB-os csomagban jönnek a G.Skill legújabb tuningmemóriái
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
S@H +%"=(!"=% - Benny Hill show:
Nyuszi+tavaszi VIP polybagre rendelni akartam egyet. Bedobtam egy Triceratops készletet (az most nálunk nagyon megy), a maradékot meg hozzáraktam szokásosan PaB-ból, hogy meglegyen a limit. (A felét annak ami ki volt válogatva, amúgy több alkatrész is lett volna).Utolsó este 23 órakor odaültem, hogy leadom, előjött az idióta PaB szűrő-access denied hibájuk 4-5x, így sikerült odáig eljutni szumma laza 30-40 perc kitiltással a teljes lego.com-ról, hogy 23:55 körül adtam le a rendelést. Benne minden, készlet, PaB, nyuszi, zacsi.
A fizetés már átcsúszott 0 órán, de ott volt a rohadt megrendelésben a polybag. Mire visszajött a paypal ablak és megjött a visszaigazoló email (szokásos inkább szar mint viccesen rossz képekkel) már nem volt benne a polybag.Írtam nekik egy mail, húsvét lévén. Egy semmitmondó válasz jött, hogy:
1. Weboldal hibára sablon cucc: cache/cookie törlés, ki-bejelentkezés. Fél oldalon keresztül írtam le nekik, hogy SEMMI nem működik, nem böngésző- és eszközfüggő (vmi IP tiltás lehet mert ilyenkor minden eszközről elérhetetlen a lego.com arról az IP-ről)
2. Polybag-re az jött, hogy nem része a PaB a promóciónak azért nem adta a kosárhoz. De b+ benne volt. A nyúl most is a rendelés része pedig gwp. Érdekes módon az került ki aminek a határideje lejárt.
3. Rendelés törölni nem tudnak.Ennyire totál fogalmatlan bandát meg rendszert... és hiába készségesek telefonon ha minden szarhoz az kell, amellett meg nem megy át két megrendelés normálisan. Vagy türelmesen várom a rendszer javulását 3-4 napig, nem szólok minden szaros hibára és/vagy hétvége van, nincs telefonos elérés... de aztán jön a 2-3-4-5. hiba is, kitartóan, akár többféle, amíg végül sikerül együttállással kihozni, hogy nem sikerül a rendelés.
A default írásbeli megoldásuk pedig gyk. mindenre GVH/fogyvédelmi kategória. (Nincs, lóf*sz, eltűnt utólag, nem szólunk, nem indoklunk, 1 hónap múlva törlünk megrendelést, stb...)
Most tényleg ne vásároljon az ember? Vagy minden ilyen és minden hiba után telefon a fogalmatlanokkal és megpróbálni megmagyarázni ami nem igazán megy át?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Zyxel NAS326
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest