Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- ZIDOO médialejátszók
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- Már nem okoz teljesítményvesztést az új NVIDIA App
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- OLED TV topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz RapaNui1 #49989 üzenetére
Ennek van egy ilyen kereslet-kínálat nézete és egy reálisabb, amikor azt nézzük, hogy mennyibe kerülhetett/kerülhetne. LehetNE-e azé is aki most nem tudja megvenni.
Ha itt borul az egyenlet azt az ember ugyanúgy érzékeli. Sőt, talán még jobban mert inkább az igazságérzetét billenti ki.Az pedig megint nem jó kiindulási alap, hogy ez van mindennel. Nem kell messzire menni, most épp látjuk elég sok terméknél, hogy ha hiány van valamiből és nem jut olyannak se, akinek szüksége van rá akkor az mennyire nagy gond. Értelemszerűen ezt elő lehet idézni mesterségesen is, kartell, stb, exkluzivitással meg minden mással is... ettől még általános, hogy inkább arra érdemes cél törekedni, hogy többeknek jusson.
Persze a Lego és a Ferrari nem ez a kategória. -
sb
veterán
válasz kbalage2 #49987 üzenetére
Épp akartam írni, hogy ha adnának hozzá egy kecskét tejesdobozzal a hátán akkor 60k lenne.
Bár csak én rugózok rajta, de visszatért a Pick a Brick. Még épp májusban, ahogy ígérték.
Szerencsére a kis GWP tegnap lejárt, így már ez se lesz extra ha most rendelek.Egyébként itt is van jó pár alkatrész amit kinéztem és fentebb ment az ára jelentősen az újraindítással. Pár azért maradt ami még mindig nem rossz.
-
czanga
őstag
válasz Ereshkigal #49993 üzenetére
Mákos tészta helyett műanyag. Nyamm.. Magas labda volt, az tuti.
-
RapaNui1
aktív tag
válasz maross #49986 üzenetére
Gyerekek nem mindegy aki akarja és tudja megveszi, akinek meg nem kell, vagy nincs rá keret nem veszi meg. Ez így működik mással is. Nekem sincs Ferrarim mert nem telik rá, de ha lenne rá keret biztosan állna egy a garázsban. Egyébként a Ferrarit sem érdekli hogy nekem telik-e rá vagy sem, van épp elég fizetőképes vásárlójuk. Szerintem így van ezzel a lego is.
-
czanga
őstag
Vasárnap késő este hazafele vidékről Budaörs fele jöttünk. Másnapra nem volt főznivaló, Auchan pont útba esett. Elfelejtettem, hogy LEGO akció van mert nem igazán akartam erre költeni mostanság de végülis mákom volt.
Plusz ezen a ponton sokat nem tehettem. 75320-as Hoth készletből vettem akciósan kettőt, és a meglepi ez volt:Nem is gondoltam, hogy árulják és ártábla se volt kint hozzá de lecsipogva 17.500-at mutatott, szóval nem hagyhattam ott.
-
kbalage2
aktív tag
válasz wolfcsibe84 #49985 üzenetére
A Ferrarinál meg 100 EUR egy évkönyv, de ha rákeresel van bőven drágább hasonló kiadvány. Nem azt mondom hogy olcsó ez a könyv, de ne felejtsük el hogy a LEGO gyűjtők világában ennyi pénzt akár egy szál minifiguráért is szokás kifizetni
Minden ami LEGO RC - racingbrick.com
-
válasz kbalage2 #49983 üzenetére
De így legalább már értjük miért ilyen drága a lego. 240 oldalas könyv 30k, a Daytona készletben van 820 oldalas színes leírás, az rögtön 100k-t elvisz belőle, a készlet maga meg 50k . Fél év múlva, akcióban, szupermarket kuponnal ingyen kijön
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
kbalage2
aktív tag
Csak hogy tiszta legyen - a limitált Ferrari könyv nem jár a szetthez, külön kell megvenni, csak itt a lego.com-on lesz elérhető 30k HUF-ért. A hivatalos megjelenési dátum holnap van, de ha a LEGO úgy intézi a dolgait ahogy szokta akkor éjfél előtt-után-körül már sanszos hogy élesedik a dolog, és tekintve hogy 5000 darab jut összesen mindenkinek ezért elég gyorsan el is fog fogyni.
-
válasz hami85 #49976 üzenetére
lmitalt sw poszternél se valt be a tripla arazas
mas: ma jott auchanos varazslosakk, kettot rendeltem, szigeteloszalaggal minden iranyban rabiztositva a legos dobozra, el ne mozduljanak egymastol...mindjart megprobalom ujrarendelni kockavarostol...
ui: koszi zszso[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
hami85
tag
válasz wolfcsibe84 #49977 üzenetére
Ha 50.000 Ftért adnák akkor is elkelne 1 óra alatt, szerintem ezt 90%-ban nepper fogja megvenni, aki tovább értékesíti majd külföldre... és ezt szerintem a LEGO is tudja.
-
kbalage2
aktív tag
válasz balint82 #49974 üzenetére
Itt láthatod a videó elején, limitált kiadás (5000 példány). Rengeteg info van benne a Ferrariról, az egész fejlesztési folyamatról stb.
#49975 wolfcsibe84 - egy közepes LEGO szett ára, nem hiszem hogy hasonló kiadványok nagyságrendekkel olcsóbban futnának a könyvpiacon.
-
ZsZso
Közösségépítő
Kockaváros akciók:
76399 LEGO® Harry Potter Roxforti rejtelmes koffer
15790 Ft | ÁK: 17762 Ft -tól | -11%76392 LEGO® Harry Potter Roxfort Varázslósakk
19999 Ft | ÁK: 24989 Ft -tól | -20%armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
hami85
tag
válasz wolfcsibe84 #49975 üzenetére
Ha jól olvastam 5000 példányban lesz gyártva. Szerintem 1 óra se lesz és nem lesz már SAH-ban, utána nézeget majd mindenki 2-3x áron ha meg akarja venni
-
kbalage2
aktív tag
válasz KisKacsa413 #49972 üzenetére
Valószínűleg úgy hogy régiónként van egy adott példányszám dedikálva. Ha a Ferrari könyv a cél akkor némileg megnyugathat a tudat hogy úgy fest Ausztrália/Új-Zéland és az a koránkelő régió úgy átalánosságban nem is kap belőle egyáltalán.
-
KisKacsa413
újonc
Ha a lego.com-on azt írják valamire, hogy 2022. június 01-én jön (a "magyar régió" kiválasztása mellett), akkor az azt jelenti, hogy nálunk itthon Magyarországról ma pontban éjféltől rendelhető?
És ha igen, akkor azt hogy oldják meg, hogy másik régiókban, ahol pl. az időeltolódás miatt előbb van éjfél, a limitált példányszámú cuccok ne fogyjanak el addigra, mire másik régiókra is rákerül a sor? -
kbalage2
aktív tag
válasz Dilikutya #49925 üzenetére
A Creator Expert mint téma megjelölés dobozon utoljára talán a Fiat 500-on szerepelt, az pedig nem tegnap jött ki. A lego.com-on kínjukban megtartották a kategóriát mert azóta se tudtak jobbat kitalálni a frissen feltalált 18+-os szettekre, de hivatalosan nem jött ki már szett ezzel a témával.
Tavaly belengették ezt az "Adults welcome" szöveget, de ez témának-kategóriának nagyon gáz ezért szerintem el is engedték mielőtt igazán elkezdték volna használni.
A vicces az hogy belső kódnévként pl a store-okban állítólag már évek óta használatos ez az Icons, de most lett így hivatalos és publikus is.
#49928 ayo - a fekete hátterű útmutatókkal már felhagytak egy ideje szerencsére, rájöttek hogy nem túl használható de legalább sok festéket is használ
#49964 Throme - az egységesített 18+ fekete hátteres doboz design szerintem nem változik, csak rábiggyesztik az új logót kb ennyi. Mármint azokra a szettekre amik mostanság téma nélkül jöttek ki, mint az autók, növények, Optimus stb.
-
Dilikutya
félisten
Fülest láttam, csak nem volt időm bemenni akkor, most meg pont ez nincs.
Amit friss Fülesben láttam, az Ninjago 2 figurával, az volt tavaly is, meg most van új Jurassic World pici motorcsónakszerűséggel és egy figurával.
Ilyen polybag-ből nekünk egy pici virágárus kocsi van, szintén nagylány, kislány, lehet annak is van ládája.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
sb
veterán
Igen, ezek eléggé hiányoznak permanens módon. Ahogy szerintem a vonat témához is hasonlóan hanyagolt az állomás és egyéb cuccok. Buszok feltűnnek nagy ritkán, de mi pl. azt sem vettünk még, 2-3 éve lazán követve csak a témákat. Így most ez is tetszik, de ugyanúgy felemás, a busz és a másik jármű igen, az állomás nem, de azt már tárgyaltuk is.
Sajnos az állatos vonalat, ha nem is haszonállat témában, de nem bírtuk kivárni. 2 marék kisállat nemrég került beszerzésre.
Én nem vagyok benne annyira a régebbi szettek historikus múltjában de mintha most változna a Lego hozzáállása is. Ezek az állatfigurák is hiánycikkek és ritkaságok voltak amennyire látom, most ehhez képest eléggé elárasztják a piacot. (És akkor még ott az emlegetett Duplo. Kerestem a kisebb gyerkőcnek és elég drágán, de ami a lényeg, csak miniszettekben találtam ilyeneket jellemzően. 1-4 állat max. Az is időben teljesen elosztva, nem egy időben voltak kaphatóak a készletek.
Oké, ahogy nézem a mostani MSRP-n 30-50k között megálló nagyobb Duplo állatos szetteket, elég mélyen zsebbe kell nyúlni, de 10-15-20, eddig ritkának számító vagy nemlétező, kidolgozott, nagy figurát adnak. Itt sem kell majd sakkozni tovább ha valaki ilyeneket szeretne. (Feltéve, hogy van elég pénz és gyártani is tudják. )Bolt szempontból én is 1-2 Friends szettet mutattam múltkor a fiamnak aki nézett rám, hogy ezmiez. Aztán rájött ő is, hogy ott van ellátmány. Vmi zöldséges-gyümölcsös autós izét néztünk de színvilág miatt egyelőre nem tértünk rá erre az útra. Talán most volt is akció rá az Auchanban.
@Dilikutya
A kisállatok most a Cityben is megjelentek, minden szettben van egy. És indokolatlanabbak mint valaha. De a gyerekek jót játszanak vele.[ Szerkesztve ]
-
apholyon
aktív tag
Én nagyon szeretem az eredeti SW filmeket (IV-V-VI) (<- ez így olyan, mint egy TIE fighter ), az újak katasztrófák szerintem, az Ep. I. viszont nekem nagyon bejött (legjobb zene, legmenőbb Sith), még a régiek után is és pont annyi újdonság volt benne, hogy tetszett. A II-III nézhető kategória.
Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)
-
ayo
veterán
válasz Dilikutya #49953 üzenetére
vannak most is, bár inkább alap dolgokból, nem egy nyuszi, malac v ilyesmi. azok mindig drágák sajna.
én ezt vettem, a kisfüleshez adták pár hete. ezt is beépítettem a boltba, mint külön mézes pult, meg a rekeszek is jól jöttek. aszem 900-1000 forint volt az újság, viszont tele volt drága elemekkel, amiket amúgy is akartam. szóval azért ki lehet fogni jó polybageket is sztem.
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
Mozaart
aktív tag
válasz proci985 #49950 üzenetére
Attól is függ hány évesen láthattad. Én 7 évesként láttam az EP1-et. Teljesen elvarázsolt. Jar-Jart nem éreztem bugyutának de nem is fogott meg..
Mai napig ha meglesem a Phantom Menace előzetesét, hangerő fenn, vissza tudja azt az érzést hozni, amit akkor gyerekként éltem át. Még most is borzongok mikor ezeket írom.
Én az EP1 Premier előtt láthattam plusz a 4-5-6ot szóval pont jól jött ki minden.
[ Szerkesztve ]
AT-AT: https://flic.kr/s/aHsmWKTBXH
-
Mozaart
aktív tag
válasz Freddy76 #49948 üzenetére
Egy ponton már tényleg felesleges ennyi figura / szett.. de legalább van miből választani.
Pont ma írtam meg páromnak, hogy ha a vitrinem megtelik figurával, lehet visszább fogom magam.. ami nem tudom sikerül-e. Ha jön valaki vendégségbe neki így is irdatlan mennyiségnek tünik.
Az én szemem meg hozzászokik ha lenne 500 figura ahhoz is.. Persze kimondani jobb érzés 500-at mint 120-at..
Ha lenne rá keretem, tuti az lenne hogy dobozban állna idő után. Később meg már nem szívesen bontanám ki őket..AT-AT: https://flic.kr/s/aHsmWKTBXH
-
proci985
MODERÁTOR
válasz ADAM1337 #49955 üzenetére
plusz ujkoraban is kb raneztel es szetesett .
viszont en is akartam sokaig, aztan egyszer volt szerencsem korbetapizni .
---
apropo, kiegeszito setek:
Speed Champions Audi S1 ala agyalok valami szep barna (vagy feher) dioramaszerusegen. pl Tree house alja jo lenne, de inkabb nem bontanam szet. van valami hasonlo xtra set, avagy viragagyas / foldut / havas ut?
a "kickstarteres" alpesi hazat is neztem (pont ugy nez ki, mint Monaconal a rajt / cel), viszont azt tulzasnak ereztem a celra.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz RapaNui1 #49951 üzenetére
en is. 4et egyebkent ujraneztuk valamikor ket eve, a frizurakon kivul meg mindig elvezetes.
egyebkent pontositasnak az EP7re elrangattak moziba. Rouge Onera is, az jo volt. viszont utana valahogy annyira nem ereztem at, hogy ez nekem meg mindig kene az eletembe .
Legobol neztuk egyebkent az SW seteket, de csaladtaggal szoktuk epiteni, es nem vagyunk hajlandoak predominansan egyszinu es/vagy repetativ setekkel foglalkozni .
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Dilikutya
félisten
Pont a minap jutott eszembe, mennyire jó lenne, ha lennének tematikus kiegészítő szettek, mint régen. Pl. növények, fák, jelzőtáblák, ilyenek tuti voltak, de lehetnének szerszámok, egyéb eszközök, háziállatok, vadállatok.
Friends szettek tele vannak kisállatokkal, gyakorlatilag nincs egy se, amiben ne lenne egy, a téma szempontjából teljesen indokolatlan kisállat.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
ayo
veterán
valami jó akcióban fogom venni őket az tuti, témailag nagyon kellett már. nekünk pl. van már saját kis bolt meg ilyesmi, szóval én is inkább elemek szerint nézem, valahogy beépítjük a sajátba majd.
meg persze a farm téma is jó, állatok zöldségek mindig jó ha elérhető áron vannak.http://jateknaplo.blog.hu
-
Freddy76
addikt
válasz Mozaart #49923 üzenetére
Ha lenne milliós fizetésed, akkor sokat dolgoznál a milliós fizetésért, nem lenne időd sorozatokat nézni, így hidegen hagynának a sorozatokhoz kapcsolódó készletek . Nekem sincs időm sorozatokat nézni, nem is foglalkoztatnak ezek a készletek...
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
sb
veterán
válasz Dilikutya #49940 üzenetére
Azt én is nézegettem, a traktorral együtt.
Nyuszi, 1-2 zöldség közben nálunk lett... és ha kell akkor traktor is van, csak az erdei változat. Így az kiesett.
Utánfutós lakókocsi is van már régebbről, aztán a kórházhoz lett baba is. De a lakókocsik mindig jók, tényleg jó kis "normális" autószerű valami. A szokásos specókból (tűzoltó, rendőr, stb...) meg úgyis van már.* Így ezzel még továbbra is szemezek.*Ott is ilyen kiegészítős rendszerben.
Kórház: mentő + kisheli
Kis tűzoltóság 1 autó + 2-3. autónak a Burgerezős tűzoltó és egy homokfutó. Majd kap egy hozzáépített garázst.
Rendőrség nincs, de már kb. a fele megvan elem szinten az épülethez. Mellé kis rendőrautó és hamarosan a kiosztásra kerülő bankos szettből egy nagy rabszállító + heli.Hamarosan a teljes infrastruktúra meglesz. Még a saját állomás+vonat (villamos?) kell.
@ayo
Új City: az áruk egyelőre nekem elrettentőnek tűnik azzal a kettősséggel, hogy maguk a fő épületek/megoldások annyira nem jönnek be de a téma + a kiegészítők nekem is vonzóak. -
h3lios
addikt
válasz kbalage2 #49924 üzenetére
Már a 18+ és az Adults Welcome is fail volt, tekintve, hogy a weblapon ugyan úgy Creator Expertként hivatkoznak rá..
Szerintem amúgy vannak nagyobb gondok is az elnevezésen kívül.Nem lenne rossz megoldani, hogy megjelenés után 2 nappal már ne legyen out of stock az adott készlet.
Pont a felnőttek nem érnek rá éjfélig fent várni csak azért, hogy biztos, hogy hozzá jussanak az adott szetthez.B-tag: H3lios#2825
-
ayo
veterán
válasz Dilikutya #49942 üzenetére
ha akciót akarsz venni akkor igen
a piros traktor megvan, az nem lett annyira népszerű, viszont olcsón vettük és van benne pár olyan fontos elem, ami alapvetően drága: nyuszi, rekesz, sok zöldség.
a mostani city-k viszont szem izgalmasak lesznek, sok állat meg zöldség, bolt. egy jó akcióban jó lenne beszerezni, mert sok elem eddig nagyon drága volt külön.
http://jateknaplo.blog.hu
-
apholyon
aktív tag
válasz ADAM1337 #49935 üzenetére
Kérlek ne érts félre, én ezt értékelem, csak a "szent grál" kifejezésre reflektálva írtam, hogy egy ilyen készletért (én legalábbis - teljesen szubjektíven) nem adnék ennyi pénzt. Sajnos (nem sajnos) én anno tinédzser koromban elajándékoztam a LEGO-imat féltesómnak és szegényebb gyerekeknek... én már nem játszottam velük... tárolni meg nem volt hol.
Sajnos igen drágák és pár szett nekem is nagyon bejön, de eddig tudtam magam tűrtőztetni...
Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)
-
Dilikutya
félisten
Pedig nem akartam megvenni, mert van Friends barátság busz meg lakókocsi, de olyan jó kis készletnek tűnt.
Azt sajnálom, hogy tavaly 3200-ért az Auchanban már nem jutott az ugyanekkora fagyis kocsiból.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Mozaart
aktív tag
-
Dilikutya
félisten
Auchan jelenlegi akcióban vannak jó ajánlatok. A Speed Champions-ból elhoztuk a Lamborghini-t, meg még hiányzott a kék McLaren. A Lambo szép, pont olyan baltával faragott szépség, mint az igazi.
A McLaren mint autó nem tetszik, ezek a modern dizájnos sportkocsik nekem nem jönnek be, de építeni jó, meg jól is néz ki amúgy. Fura ez a szélvédő nélküli kivitel, de ahogy utánanéztem, ez nem egy nagy szériás autó, szóval belefér. A hátsó lámpa mondjuk érdekes megoldás.
Lett még egy City lakókocsi is a babával, jópofa, igazából ez az ideális méret egy ilyen járműnek, teljes mértékben játék, de a figurákhoz képest nem túl nagy, nem is aránytalanul kicsi.
Nagyjából gyereknek vesszük, de az SC vonal engem is megfogott. Asszony még nem tudja, de az ágy alatt van egy Creator Mustang, arra a napra szánom, amikor megvan a jogosítvány, aznap nem tud belekötni.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
edgR
őstag
-
Mozaart
aktív tag
Tudtam, hogy eljön ez a pillanat.. direkt csinálják tuti.. bár lenne milliós fizetésem.. de ez csak műanyag.. műanyag.. műanyag..
AT-AT: https://flic.kr/s/aHsmWKTBXH
-
Freddy76
addikt
válasz Throme #49921 üzenetére
Nekünk ezt azután kellett megvenni, hogy a lányom a könyvben eljutott Piton történetéig. Teljesen összetört, hogy korábban mennyire utálta Pitont... És ugyebár ebben van az arany Piton figura.
Jól látom, hogy a három kis csokibéka-kártya közül az egyik Hugrabug Helga? Nekünk van már rengeteg ilyen kártyánk, de pont ez hiányzik, pedig a gyerek hugrabugos... Hajlandó lennék cserélni, vagy megvenni
[ Szerkesztve ]
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Throme
veterán
Ma gyerkőccel megépítettük a Harry Potter sakkot.
Van benne monotonitás, de valahogy nem éreztem zavarónak.
Még a bástyával barátkozni kell, mert nem lett rossz, de valahogy oda
tényleg egy bástya kéne.
Ettől függetlenül tetszenek a figurák.A kardok elég flexibilisek. Jobban kedvelem a merevebb kivitelt, mint ami pl a 6073 szettben található.
Minifigek jól néznek ki, de a játékhoz (sakk) nem igazán kellenek, vagy majd helyettesítek velük bábúkat , minta filmben is.
Szombaton voltunk Alle-ban mozizni gyerkőccel és utána a Lego shop-ba is benéztünk. Ezt a szett megtetszett neki (már ismeri a sakkot nagyjából), de mondtuk, hogy ááá drága (amúgy ott szinte minden drága). Persze már auchan akcióban pár hete megvettem.
Majd még helyet kell neki találni, de ezt tényleg a gyereknek vettem...tényleg... tényleg neki... de komolyan... tuti... -
RapaNui1
aktív tag
No elkezdtem összerakni a Dagobah diorámát. Az első 3 zacskóig jutottam. Ez lesz méretben a legnagyobb a három közül és lehet hogy a legszebb is, de a harmadik zacskó csak kis zöld elemeket tartalmazott. Eltartott egy ideig mind felrakni a helyére, de talán majd a végeredmény kárpótol érte. Ez lesz az egyik olyan készlet amit ha eladok ne szívesen szedném szét.
-
Đusty
addikt
Félő kérdés de hátha valaki megválaszolja estleg priviben ha törlik is de nagyon érdekel:
Amit kínai kompatibilis modellnek írnak azok alkatrész szintjén is kompatibilisek egymással vagy csak ugyanúgy néznek ki de a felépítésük más?[ Szerkesztve ]
-
-
Đusty
addikt
válasz HUN_Sector #49911 üzenetére
A bugattit sajnálom szerintem normális áron még fogyott volna belőle bőven. -
balint82
senior tag
Nem tudom, hogy országos akció - e, de Budakalászon az Auchanban elég sok polybag 700 ft, többek között :
-sc aston martin
- 30559 Frozen
- 30432 minecraft
- 30560 dots képkeret
- 30581 papagáj
- 30589 city versenyautóElég bestbuy gyakorlatilag mindegyik.
Google Pixel 4a
-
HUN_Sector
őstag
technic end of life
[link] -
RapaNui1
aktív tag
-
ADAM1337
nagyúr
El is felejtettem hogy a ph-n is van lego csoport. (tavaly december óta rávettem magam, hogy a régi készleteket összerakjam + beszereztem ezt azt idővel)
Elkezdtem a gépes sarokba felrakni 2 polcot, illetve egy szekrényen is már 2 helyen vannak legok:A szekrényen a régi szettjeim + egy moc:
Valamint az új suprához találtam egy MOC-ot:
Az auchanos akcióba még a dupla ford szettet elhoztam:
Illetve egy szekrény még teli van Ninjago tematikával de ott most takarítás jön, egyelőre a sw + marveleset szeretném elrendezni valami diorámásan.
-
Throme
veterán
Lehet sokan prüszkölnének miatta .
Itt nincs olyan, hogy felsorolják az adott lépéshez szükséges alkatrészeket
Találd meg az előzőhöz képest mi változott. Elvétve van segytség.
Mint, amikor nehézséget választasz egy számítógépes játékban, vagy sorban kikapcsolod a segítségeket egy szimulátorban...Másrészt ez is lehet - a manual zacskó elhagyás mellett - környezetvédelmi megoldás, hogy kevesebb papír kell egy manual-hoz.
Függetlenül attól, hogy kisebb, mint a 31120 creator vár, itt csak 1 helyebn lehet megbontani a falat. 2 további helyen zsanérozott, ahol nyitható, így hozzáférhető játszható, legalább stabil. A 31120 3!!! helyen szétbontható, harmatgyenge kapcsoknál és ugyanúgy 2 helyen zsanérozott. Gyöngyöző homlokkal teszem fel a polcra, félve hogy szétjön és darabokra hullik a padlón...
Ha lesz érkezésem, ezeket a bontási pontokat redukálom 1-re. -
Throme
veterán
Megépítettem a régi 6073-as várat. Az építési útmutató valahol másik dobozban lehet, így a bricklinkes útmutatót használtam, jobb híján (legó oldalon ez nincs fent)
Érdekes ez a régi útmutató. Nagyon ki vagyunk szolgálva az újkoriakkal.
1 lépésben több minden be van zsúfolva, arra se mutatnak rá, nincs kiemelve.
Tényleg "van 7 különbség találd meg" szerű az egész.1 db 1x1 kocka és 2db 1x1 kis lapos építőelem megmaradt, de nem látom, hogyhiányos lenne az építmény.
Lehetett keveredés, mert a felvonóhíd alján sem a lyukas 2x4 bütykös van, hanem teli . Valami keveredés lehet más szettekkel. A katona kezében az alabárd, vagy hosszú bárd sem tartozék.Nem tudom mennyire fog hajazni ezekre a régi várakra az új, évfordulós kiadás, nekem minden esetre a 6073 kimaxolta a retro vár kategóriát.
-
RapaNui1
aktív tag
Üdv. Esetleg van valaki aki Mátészalkán lakik, vagy útba esik neki valamikor? Meg tudna esetleg nekem nézni egy apró legot és ha minden ok átvenni és elpostázni nekem. Nem tudom hogy ilyet lehet e ide írni, ha esetleg nem akkor off és keressetek meg privatban. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest