Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    válasz ayo #49952 üzenetére

    Igen, ezek eléggé hiányoznak permanens módon. Ahogy szerintem a vonat témához is hasonlóan hanyagolt az állomás és egyéb cuccok. Buszok feltűnnek nagy ritkán, de mi pl. azt sem vettünk még, 2-3 éve lazán követve csak a témákat. Így most ez is tetszik, de ugyanúgy felemás, a busz és a másik jármű igen, az állomás nem, de azt már tárgyaltuk is. :)

    Sajnos az állatos vonalat, ha nem is haszonállat témában, de nem bírtuk kivárni. 2 marék kisállat nemrég került beszerzésre. :)

    Én nem vagyok benne annyira a régebbi szettek historikus múltjában de mintha most változna a Lego hozzáállása is. Ezek az állatfigurák is hiánycikkek és ritkaságok voltak amennyire látom, most ehhez képest eléggé elárasztják a piacot. (És akkor még ott az emlegetett Duplo. Kerestem a kisebb gyerkőcnek és elég drágán, de ami a lényeg, csak miniszettekben találtam ilyeneket jellemzően. 1-4 állat max. Az is időben teljesen elosztva, nem egy időben voltak kaphatóak a készletek.
    Oké, ahogy nézem a mostani MSRP-n 30-50k között megálló nagyobb Duplo állatos szetteket, elég mélyen zsebbe kell nyúlni, de 10-15-20, eddig ritkának számító vagy nemlétező, kidolgozott, nagy figurát adnak. Itt sem kell majd sakkozni tovább ha valaki ilyeneket szeretne. (Feltéve, hogy van elég pénz és gyártani is tudják. :D)

    Bolt szempontból én is 1-2 Friends szettet mutattam múltkor a fiamnak aki nézett rám, hogy ezmiez. Aztán rájött ő is, hogy ott van ellátmány. :D Vmi zöldséges-gyümölcsös autós izét néztünk de színvilág miatt egyelőre nem tértünk rá erre az útra. Talán most volt is akció rá az Auchanban.

    @Dilikutya
    A kisállatok most a Cityben is megjelentek, minden szettben van egy. És indokolatlanabbak mint valaha. :D De a gyerekek jót játszanak vele. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák