- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- CPU léghűtés kibeszélő
- Projektor topic
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Hisense LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Egérpad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Igen, ezek eléggé hiányoznak permanens módon. Ahogy szerintem a vonat témához is hasonlóan hanyagolt az állomás és egyéb cuccok. Buszok feltűnnek nagy ritkán, de mi pl. azt sem vettünk még, 2-3 éve lazán követve csak a témákat. Így most ez is tetszik, de ugyanúgy felemás, a busz és a másik jármű igen, az állomás nem, de azt már tárgyaltuk is.
Sajnos az állatos vonalat, ha nem is haszonállat témában, de nem bírtuk kivárni. 2 marék kisállat nemrég került beszerzésre.
Én nem vagyok benne annyira a régebbi szettek historikus múltjában de mintha most változna a Lego hozzáállása is. Ezek az állatfigurák is hiánycikkek és ritkaságok voltak amennyire látom, most ehhez képest eléggé elárasztják a piacot. (És akkor még ott az emlegetett Duplo. Kerestem a kisebb gyerkőcnek és elég drágán, de ami a lényeg, csak miniszettekben találtam ilyeneket jellemzően. 1-4 állat max. Az is időben teljesen elosztva, nem egy időben voltak kaphatóak a készletek.
Oké, ahogy nézem a mostani MSRP-n 30-50k között megálló nagyobb Duplo állatos szetteket, elég mélyen zsebbe kell nyúlni, de 10-15-20, eddig ritkának számító vagy nemlétező, kidolgozott, nagy figurát adnak. Itt sem kell majd sakkozni tovább ha valaki ilyeneket szeretne. (Feltéve, hogy van elég pénz és gyártani is tudják. )Bolt szempontból én is 1-2 Friends szettet mutattam múltkor a fiamnak aki nézett rám, hogy ezmiez. Aztán rájött ő is, hogy ott van ellátmány. Vmi zöldséges-gyümölcsös autós izét néztünk de színvilág miatt egyelőre nem tértünk rá erre az útra. Talán most volt is akció rá az Auchanban.
@Dilikutya
A kisállatok most a Cityben is megjelentek, minden szettben van egy. És indokolatlanabbak mint valaha. De a gyerekek jót játszanak vele.[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
Pont a minap jutott eszembe, mennyire jó lenne, ha lennének tematikus kiegészítő szettek, mint régen. Pl. növények, fák, jelzőtáblák, ilyenek tuti voltak, de lehetnének szerszámok, egyéb eszközök, háziállatok, vadállatok.
Friends szettek tele vannak kisállatokkal, gyakorlatilag nincs egy se, amiben ne lenne egy, a téma szempontjából teljesen indokolatlan kisállat.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest