- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kávé Kálmán
tag
Huhh! Micsoda tüzijáték volt itt az elmúlt napokban. Nem kell ezen szörnyülködni. A HB-n és a Kaffee-Netz-en is parázs viták mennek a mindenféle táborok között. Szerintem ezek az eszmecserék, ütközések nagyon sok információval szolgálnak. Én is csak annyit tudok hozzátenni, hogy igazán érdemi véleményt akkor alakíthat ki az ember, ha ismeri vagy legalább egyszer kipróbálta ezeket az eszközöket. A Robotolók, Flair userek azt gondolom mindegyike használt már pumpás gépet. Van, aki most is felváltva nyúzza őket. Én minden fűtés nélküli eszpresszó alkalmatosággal kapcsolatosan roppant szkeptikus voltam. Egész addig, amíg ki nem próbáltam.
Na, de a lényeg: a Kávébár Bazáron nyomásprofilozó ügyességi versenyt tervezünk lebonyolítani, amin a Flair-rel lesznek kénytelenek az indulók a La Marzocco LevaX nyomásprofilját szimulálni. Az ötlet onnan jött, hogy a HOST Milanón, betévedt hozzánk a görög barista bajnok, aki elővette a saját kávéját és a Flairrel készítettem el neki. Totál el volt képedve. Leva-n dolgozik és azt állította, hogy nem tudna különbséget tenni. Nem értékelem túl a dolgot, mert nem egymás melletti összehasonlítás volt. A Bazáron megtehetitek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
Állásajánlatok