Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Paulie86

    tag

    Üdv,
    Egy Monsoon Malabar kávét sikerült beszereznem hirtelen Media Markt-ból (sok "m" betű :) ) , a meg nem nevezett hely kávéja ugye.... a lényeg az, hogy okt.- 15 a pörkölés, de elég bajlódós idáig és nem tudom mit lehetne vele még tenni? Már a határokat feszegetem annyira finomra darálom és így is gyorsan folyik át, a végeredmény pedig bőrösödő és buborékosan hamar eloszló krém. A hővel is olyan szinten lennt vagyok már, hogy ennyire alacsonyra kb. még sosem állítottam. Ízre sem mondanám jónak, sima kotyogóssal is megpróbáltam, az íz ott sem volt az igazi... Egyelőre úgy gondolom hagyom még pihenni akkor, jobbat nem tudok. Nektek voltak ilyen tapasztalatok ezzel a fajta kávéval? Fórumon visszaolvasva azért olvastam hogy voltak hasonló jelenségek vele...

Új hozzászólás Aktív témák