- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paulie86
tag
Üdv,
Egy Monsoon Malabar kávét sikerült beszereznem hirtelen Media Markt-ból (sok "m" betű) , a meg nem nevezett hely kávéja ugye.... a lényeg az, hogy okt.- 15 a pörkölés, de elég bajlódós idáig és nem tudom mit lehetne vele még tenni? Már a határokat feszegetem annyira finomra darálom és így is gyorsan folyik át, a végeredmény pedig bőrösödő és buborékosan hamar eloszló krém. A hővel is olyan szinten lennt vagyok már, hogy ennyire alacsonyra kb. még sosem állítottam. Ízre sem mondanám jónak, sima kotyogóssal is megpróbáltam, az íz ott sem volt az igazi... Egyelőre úgy gondolom hagyom még pihenni akkor, jobbat nem tudok. Nektek voltak ilyen tapasztalatok ezzel a fajta kávéval? Fórumon visszaolvasva azért olvastam hogy voltak hasonló jelenségek vele...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest