Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
addikt
Kis segitseg ill iranymutatast szeretnek kerni.
Rendszeres kavefogyaszto vagyok. Otthon automatabol
melohelyen Nespresso (mint arany kozeput) barmilyen "kulsos" esemenynel a legkozelebbi ujhullamos kavezo a celpont. Espresso, FlatWhite vagy cappuccino.Viszont az utobbi idoben azt azert nem mondom, h megcsomorlottem de ugy gondoltam, h kiprobalnek v.mi mast, v.mi ujat. Aeropress esetleg "csepegtetos"
Mivel ilyet meg egyaltalan nem probltam igy nem is tudom, h merre fele kellene elindulnom? Azt azert meg kell jegyeznem, h a legkozelebb a szivemhez az ujhullamos kavezok FlatWhite-ja al. Mert az az iz ami nekem nagyon bejon a tejjel elegyedve.
Ennek tukreben mit ajanlanatok ami hozzhatja azt a fajta izelmenyt?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
melohelyen Nespresso (mint arany kozeput) barmilyen "kulsos" esemenynel a legkozelebbi ujhullamos kavezo a celpont. Espresso, FlatWhite vagy cappuccino.