- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen TV-t vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pánik a memóriapiacon
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
TODI1111
veterán
["Szép" lépcsőzetes emelkedés] így a kameránál 12,4 mm lesz.
-
-
Ricardo
titán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
"Ha valóban így fog kinézni, akkor az Ultra esetében ez a plusz, „lebegő” kamerás sziget egyáltalán nem illik az amúgy is széttagolt kameraelrendezéshez, mintha egy fantáziátlan óvodás tervezte volna."
Pedig egyre inkább úgy tűnik valóban ilyen lesz"
[link]Persze biztosat, majd csak a februri bemutató után lehet majd tudni.
-
tn90
csendes tag
Az ünnepek alatt állítottam be édesanyámnak a szintén T-től vásárolt A56-ot (12/265GB-os verzió), és ott ugyanez a felület fogadott: Monopoly-Temu-Tile Explorer kötelezően telepítve.
A tavaly használtan vett S23U-mnak még teljesen más rendszerű volt az "első" indítása, bár az még akkor 15-ös androiddal és ha jól emlékszem UI7.0-val volt még. -
janeszgol
félisten
válasz
forumpista
üzenetére
Oké ez igaz. Valóban csúsztatás volt. Pláne akkor, ha eza Google sara, nem a Samsungé.
-
forumpista
aktív tag
válasz
janeszgol
üzenetére
Mar meg ne haragudj, de az hogy bizonyos telefonokon ismeretlen esetben a telepiteskor egyszer ez elojon vs amit irtal hogy
”plusz reklámmal szórják meg a szoftvert”az rohadtul ket kulonbozo dolog. Vagy szandekosan csusztatsz vagy fogalmad sincs mit jelent ha egy szoftver meg van szorva reklamokkal.
-
janeszgol
félisten
Igen. Amint bekerül a szolgáltatói sim jön a hozzátartozó app.
Amit Zzola linkelt az nem az Android 16-al jött. Android 11-en is volt már, csak akkor még nem volt Temu, meg sokáig 6 volt kipipálva, a többi nem, de mind a hat elöl el tudtad venni a pipát és akkor semmit nem telepített. Sokáig ez volt. 2014 óta van az, amit Zzola is linkelt, hogy 3 fixel felmegy.
Ez van más markánal is, de az nem rémlik, hogy pontosan így menne-e mindenhol. -
janeszgol
félisten
Köszi Zola, ez az!! Nem tudom pontosan, hogy ez a Samsung vagy a Google sara.
Nálam itthon sem úszom meg, illetve a munkám lvl1 support, telefonokkal, laptopokkal foglalkozom. 90%-ban Samsungokat adunk (A0x, A1x, A2x nincs, csak e felett), és ugye ha új, vagy ha valaki leadja, akkor gyári visszaállítás. És ezt, illetve ennek, amit fotóztál 2022 óta láttam a fejlődéseit. Rengeteget lesem ezt a képernyőt munkámból kifolyólag. (Magas a fluktuáció, jönnek-mennek a cuccok emiatt.)De örülök a képeidnek!
-
zzola
titán
Tudjuk, ha te nem láttad akkor nem létezik.
Semmi érdekes nincsen, csak amit a Csamcsung app letölt FW gyanánt."Szerintem valamit felraktok a beállítások közben, amit nem kellene...nem a legjobb a next, next, finish telepítés. Valószínű értelmezni kellene a telepítés közbeni kérdéseket...
én ilyen képernyőket nem láttam."Nagy segítség ez a családoknak! Köszönjük Emese!

-
gabyka
senior tag
Akkor Nektek valami érdekes os jutott...Kíváncsi lennék, mivel érdemeltétek ki a remek lehetőségeket.
Végülis nekem mindegy, a lényeg, hogy nem találkoztam ilyesmivel, mint ahogy (itt, aki írta) más sem.
Szerintem valamit felraktok a beállítások közben, amit nem kellene...nem a legjobb a next, next, finish telepítés. Valószínű értelmezni kellene a telepítés közbeni kérdéseket...
én ilyen képernyőket nem láttam. -
janeszgol
félisten
Akit megsértettem attól elnézést kérek, és természetesen BUÉK ezerrel!
Még látni fogtok tőlem ebben a témában posztot. -
janeszgol
félisten
Köszi srácok. Egyelőre jegelem a témát. Ma reggel elég volt egy laptop újra beállítás, sajna megadta magát a 13 éves laposom. Még visszatérünk valamelyik fórumban erre!
-
forumpista
aktív tag
-
klaya86
őstag
Monopoly, Temu? 😀 Az elmúlt pár évben volt asszem 3 Samsungom, ezeken biztos csináltam összesen 6-8 gyári beállítást (eladás, bármi miatt) nekem Temu se rémlik,de hogy Monopoly 😀 nincs az biztos. A szokásos Google és Samsung appok mennek fel. Magasság, életkor stb max a Samsung Healtbe kell, ami nyilván egy aktivitás monitorozó app. Tényleg ne menjünk már át IQ betyárba. A xiaomin ,redmin itt viszont biztos,hogy vannak előre telepített appok első használat után. Sőt demo játékok , stb. Illetve olyan dolgok, amiket csak adb -vel lehet törölni. Xiaomiztam pár évet illetve most is van a gyerekeknek két hulladék redmije.
-
janeszgol
félisten
Nézzétek srácok! A videóban lévő felületre gondoltam. Odaállítottam a videót már. [link]
Ennek a vége a kéretlen app telepítés. -
janeszgol
félisten
Én akármelyik Samsungot állítom vissza itthon, bedobja ezt a beállítást. Azért gondolom Samsung specifikusnak ezen appok telepítését, mert más márkán máshogy néz ki.
De lehet visszaállítok egy Xiaomit is és megnézem. Lehet tévedek és a Google sara lesz?
Nem android verziótól függ, mert ahogy lefrissül a One UI, már megváltozik a Beállítás befejezése opció. -
janeszgol
félisten
válasz
cherubion08
üzenetére
Ne magadból indulj ki.
-
gabyka
senior tag
válasz
janeszgol
üzenetére
Szerintem ez fas'ság...s25u-t vettünk asszonynak ősszel, én állítottam be, semmi ilyen nem volt. Semmiféle másik beállító felület nem jött elő. Nem tudom honnan veszed ezeket, biztosan ugyanarról a samsungról beszélsz?
Az iphone se kért ilyeneket, az ipad se. De biztosan bármelyik
gyártó ilyen... -
-
janeszgol
félisten
válasz
adamklark
üzenetére
Megveszel egy Samsungot, de gyakorlatilag bármelyik telefonnál így van. Eljutsz a főképernyőig. Nos a legtöbb mobil tesz még fel appot. Google Drive, meg ilyesmiket, már itt is lehet olyan app, amiért fizettek a Samsungnak, hogy kerüljön fel.
Viszont bejön egy másik beállítási felület. Életkor, magasság, majd bejön egy app választó. Régen, ez mondjuk 2018 és 2024 között több appot tartalmazott, amiből hat ki volt pipálva, hogy feltegye, de te el tudtad venni ezeket és nem tett fel semmit.
2024 óta viszont három kötelezően felmegy: Temu, Monopoly, meg még egy játék, talán kártyajáték. Ezekért fizettek a Samsungnak. Ergo reklám.És igen ezek letörölhetők. Nekem az elvvel is bajom van. Ha ezt megengedi magának, akkor mi jön még? Motorola módjára majd a havi frissítések is tolnak fel kéretlen appokat? Mert a Moto ezt csinálja.
A Xiaomi más, ő is rak fel kéretlen appot, meg ott reklám bannerek is vannak, gáz az egész.Ezt utoljára voltam hajlandó itt leírni. A párbeszéd alapja a közös tudás. Anélkül csak személyeskedés van. Ez utóbbit nem neked írtam, hanem a többieknek.
-
MrBazsi
senior tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Fejtsd már ki légyszi h miért is hulladék? 23at használtam 2évig, megjelenés óta sima s25öt és az égadta világon semmi bajom nincs vele... azért ez erős volt egy kicsit!
-
janeszgol
félisten
-
klaya86
őstag
válasz
janeszgol
üzenetére
Lövésem sincs beállításnál mit rak fel,mert valószínűleg utána nettó 15 mp törlöm ami nem kell. Ez ha neked reklám, akkor javaslom egy xiaomi/poco/redmi kipróbálását. AZ reklám! Az hogy felrak első bekapcsolás után néhány appot,amit aztán törölhetsz ,az nem reklám! Ne keverjük a fogalmakat!
-
janeszgol
félisten
Amikor beállítod a telefont. Akkor frissítéssel felteszi 18-at, meg még hármat (de több van kijelölve, viszont hármat kötelező, és ez a három reklám alkalmazás). De ezt már többször írtam. Igen tudom egyszer kell beállítani a telefont stb. Nem! Nálam ez mérce alatt van.
Ráadászl ofátlan módon tukmálja a Samsung Accal való belépést, de ettől eltekintek most. Az elejéről lévő beállítás metodikája az utóbbi 3.5 évben minimum 5x változott. Mivel napi szinten állítok be telefont, így tudom. -
klaya86
őstag
válasz
janeszgol
üzenetére
Nem a Samsungot védve,de azért megkérdezem, hogy hol a bánatban látsz te reklámot a szoftverben? Mert hogy kurva ég, hogy egy sincs.... A Samsung Storeba belépve dob fel alkalmazás ajánlást,de én pl fél évben egyszer megnyitom ,ha megnyitom. A szoftver viszont teljesen reklámmentes.
-
janeszgol
félisten
Én Samsungot lehet már soha többet nem veszek újonnan. Használtan két évesen az eredeti ár harmadáért jó lesz majd.
Utálom, hogy lófaszt nem csinálnak, plusz reklámmal szórják meg a szoftvert. Kéretlen applikáció telepítések, Temu, Monopoly, meg stb. A Temu szarért haragszom a legjobban, mindenki azt nyomja. A Viber is. -
MikeWazowski
veterán
Sima s25-öt 1 hónapig használtam. Maga a rossz vicc volt, hulladék. Samu jó ideig nem kell, nem is ajánlom senkinek. Remélem az AI is fizetős lesz, és hagyják a francba az emberek a márkát. Nyilván az ultra jó... ott a ceruza a bajom. Elengedhetnék már és mehet a helyére is az aksi.
-
sfefe
addikt
Jó ronda ezzel a sziget akármivel..
Végre eltüntették erre visszahozzák.. beszarás..
22 ultratól kezdett jól kinézni... letisztult...stb...
Samut szinte már csak a kupon lejmolás miatt vesz vki... Úgy csinálnak mint régen a Nokia...rá ültek a babérra aztán elmegy mellettük mindenki... Samum van de kövi valószínű nem az lesz ha így folytatják... -
Vtwo
őstag
Most megint úgy néz ki az alap S hátsó rész mint az A széria.

-
Jó nagy dögök. És nekem is a "mintha már láttam volna" ötlött be. Lássuk mi lesz a színekkel. Eddig ez olyan lapos és unalmas mint egy olcsó temus tűzijáték. Besült.
-
janeszgol
félisten
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Egyetértek a kinézetre adott nemtetszéseddel. Végre kezdett letisztult, szép karaktert mutatni az S széria, erre visszatérnek erre a középszar kinézetre. Lehet hogy unalmas volt az S23-S24 vonal, de többedik generációra minden unalmas. Az iPhone is baromi unalmas kinézetre, mégis ritkán változik. (Bár most nem előnyére történt.)
Az S21-S22 is okés volt, de nálam az S23-S24 hátlapi kinézet a nyerő.
-
klaya86
őstag
A renderképeken jobban tetszett az új Ultra és a hátsó kamera sziget is. Így ezek a dummyk annyira nem adják. Bár ezek szerintem elég buták még, nyilván nem teljesen aprólékos a kidolgozás illetve normális színekkel más lesz élőben a hatás.
-
Aryon87
félisten
Sikerült egy jó "ronda" dizájnt csinálni neki, és még rondább lenne, ha követték volna az Alma féle kinyújtott szigetet... S22U-S24U-ig volt a legszebb nekem. Gondolok itt a szögletes formára és letisztult kamerarendezésre.
-
Ha valóban így fog kinézni, akkor az Ultra esetében ez a plusz, „lebegő” kamerás sziget egyáltalán nem illik az amúgy is széttagolt kameraelrendezéshez, mintha egy fantáziátlan óvodás tervezte volna.
Ezzel szemben az S24 Ultra ezen a téren sokkal letisztultabb, az egyszerű, kameragyűrűs megoldás éppen a minimalizmusával vált széppé.
janeszgol
Szerintem marad minden úgy , ahogyan az S25 esetében is volt.
(UI; memóriára gondoltam itt). -
janeszgol
félisten
Oké, akkor jöhetnek a tippek. Szerintetek a sima, kicsi S26-ban marad a 12 GB ram vagy visszakapja a 8 GB-ot? Mármint az alapkiszerelés, amit a legtöbben vesznek. És hogy lesz-e
gázáremelés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Xiaomi 15T Pro 12/512GB Mocha gold
- iPhone 17 Pro Max 256gb fggetlen,bontatlan EU
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB 12GB RAM Dual eladó, cserélhető S25 Ultra telefonra
- Samsung Galaxy A54 5G (128GB) - HIBÁS
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AlzaErgo ErgoArm D65BN Essential
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).