Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Egérpad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
simi.esp.28
csendes tag
válasz
meander
üzenetére
A szürke textil az ovf soft, a fehér vatta meg az ovf fsb.
Nekem a soft-tal az a bajom, hogy az összes helyen lebeszéltek róla, hogy a magas hőmérsékletet(>80°C) nem bírja, elkezd foszlani, meg a vizet se nagyon csípi, habár azt nem kellene kapnia ott. Viszont a szerkezete tetszik, hogy sűrű, valószínűleg el is látja a dolgát, de én nem mertem ezt beszerelni.
Az FSB határozottan bírja a hőt, habár kicsit összébb áll idővel, meg ha ráragassza az ember a kazánra , akkor elég undorító is tud lenni, ha szerelni kell a gépet később. Én ezt gyorskötözővel a ragasztós oldalával kifelé raktam fel mostanában, így jól szerelhető később a gép. Maga az anyag szálas, tényleg vattához hasonlítani, így nem annyira jól szigetel mint a soft, viszont vastagabb, összenyomható.Szerintem az igazság valahol a kettő anyag között lenne, a soft szerkezetével és az fsb hőállóságával, habár szerintem nem kell akkora jelentőséget tulajdonítani ennek az egész hőszigetelésnek.
Ja és azzal a szivacsos hőtükör fóliával ne próbáljatok hőszigetelni, maradjon meg a helye a radiátor mögött. Nemrég kb 1 órán keresztül vakarásztam egy kazánról, és a gép burkolatáról, több-kevesebb sikerrel, faszán ráégett. (Innen is pacsi Balázs!)

Valakinek nincs ismerőse Milánóban? Ha igen, dobhatna egy pm-et.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Projektor topic
- Kedvenc zene a mai napra
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Képregény topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egérpad topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- További aktív témák...
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - 2 akku, táska, makulátlan állapot
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DJI RC2 drón távirányító
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Google Pixel 10 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest