- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- Mini PC
- 3DMark (2013) eredmények
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
Üdv mindenkinek!
Otthoni kávéfőzögetésre van két hagyományos verziós kávéfőzőm. Az egyik talán a "kotyogós" fedőnevű változat olcsó-de-gyengétfőz jellegű alfaja. A másik a kis standard ráteszed a fedelét - ráhajtod és rátekered a rögzítőt és várod míg jön minden ami a csövön kifér. Mármint van kis csövecske, amin keresztül a szabadba üríti a kávét (lehetőleg raksz alá poharat vagy mást).
Az első verziós kevesebb kávét kap egy lefőzéshez, vagy másfélszer annyi vizet és még a tömítőgyűrűje is büdös. Nem is tudtam vele mit kezdeni. Két-három adag beáldozása, masszív gumi mosás-főzés-tisztítás után se tudom eldönteni, hogy ez büdös műanyag, vagy olajszagú. A kávét elbökte, úgyhogy ez pihen.
A másik főző jó, csak lassan elbomlik a tömítő gumigyűrű és venni kellene újat. Elvileg ez és a "kotyogó" is kétszemélyes, de a gyűrű mérete eltérő. Valaki tudja mi ennek a csöves-hagyományos házi kávéfőzőnek a "hivatalos" neve? Gondoltam keresek valami boltot ahol szerezhetek újat, de csak a kotyogós főzőre találtam rahedli sok találatot, erre a típusra nem. Egy egyszerű gumikarika képe alapján meg nem ismerem fel, hogy ez jó lesz-e
Ha valaki profi a témában, akkro ossza meg az infókat!
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Windows 11
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- Mini PC
- 3DMark (2013) eredmények
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest