Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csemike
aktív tag
Helló

Kivételesen nem kávégéppel kapcsolatosan szeretnék kérdezni, hanem az Omnia Silkről szeretném hallani a véleményeket (már ha van tapasztalat). Nézegettem a boltban, selymes ízt ígér a csomagolás, kíváncsi vagyok, ez igazából mit jelent.

Igazából a gépekkel kapcsolatosan is lenne kérdésem. Hogy lehet megelőzni a vízkő lerakódását? Tudom, sehogy, de legalább hogy lehetne valahogy lassítani a folyamaton? Lassan már hetente kell ecetezni a főzőt...Más. Nemrég voltam egy Frei kávézóban és megkóstoltam a nicaraguai dohánykávét. Fenséges, érdemes kipróbálni!
Bár, egyik fórumtársunknak már volt hozzá szerencséje, és igen erőteljes hatása volt rá, azért szerintem ennyire nem durva.
Legalábbis, nekem semmi bajom nem lett tőle, azon kívül, hogy ha a pénztárcám engedte volna, simán bedobok belőle még hármat az íze miatt... És a várható hatás sem tartott volna vissza ettől. 
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Legalábbis, nekem semmi bajom nem lett tőle, azon kívül, hogy ha a pénztárcám engedte volna, simán bedobok belőle még hármat az íze miatt... És a várható hatás sem tartott volna vissza ettől.