Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Philips LCD és LED TV-k
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csemike
aktív tag
Helló

Kivételesen nem kávégéppel kapcsolatosan szeretnék kérdezni, hanem az Omnia Silkről szeretném hallani a véleményeket (már ha van tapasztalat). Nézegettem a boltban, selymes ízt ígér a csomagolás, kíváncsi vagyok, ez igazából mit jelent.

Igazából a gépekkel kapcsolatosan is lenne kérdésem. Hogy lehet megelőzni a vízkő lerakódását? Tudom, sehogy, de legalább hogy lehetne valahogy lassítani a folyamaton? Lassan már hetente kell ecetezni a főzőt...Más. Nemrég voltam egy Frei kávézóban és megkóstoltam a nicaraguai dohánykávét. Fenséges, érdemes kipróbálni!
Bár, egyik fórumtársunknak már volt hozzá szerencséje, és igen erőteljes hatása volt rá, azért szerintem ennyire nem durva.
Legalábbis, nekem semmi bajom nem lett tőle, azon kívül, hogy ha a pénztárcám engedte volna, simán bedobok belőle még hármat az íze miatt... És a várható hatás sem tartott volna vissza ettől. 
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Legalábbis, nekem semmi bajom nem lett tőle, azon kívül, hogy ha a pénztárcám engedte volna, simán bedobok belőle még hármat az íze miatt... És a várható hatás sem tartott volna vissza ettől.