Hirdetés
- Mesterien csapta le az OpenAI reklámparáját egyik konkurense
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Autós kamerák
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gravity1234
tag
En miutan az ujjammal elegyengedtem a kavet, hogy sima felulet legyen, a tomoritovel nyomok rajta egyet, nem tul erosen, majd finoman megkoccantom a szuro oldalat hogy a szelen fennmaradt sav leessen, ezutan tomoritek megint, egy felkort leirvva most ugyelve arra hogy szemre egyenes legyen a tomorito es a szuro pereme es a vegen megporgetem hogy minden apro kis maradek szep sima legyen. Utana megforditom a szurot, kiszorom belole ami kihullik, korbetorolgetem es mehet.
Nalam (7 honapja ez a technika) egeszen kivalo kavekat kostoltam mar. Szamomra talan a legfontosabb, hogy ahogy a ket ujjammal lenyomva tomoritek, egyenletes legyen, mert az elejen hajlamos voltam "csak" arra koncentralni hogy milyen erovel tegyem ezt, es utana lattam hogy ferde, mert valamelyik ujjamnal erosebben nyomtam.
En soha nem mertem hogy hany kiloval kell nyomni, rajottem az eppen aktualis orleshez kepest, de ha megis valami viszonyitas kene, akkor semmikeppen sem fekszem ra izombol.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs