Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen SSD-t vegyek?
- VHS, Betamax, Bakelit lemez, Compact casette és társai hívei IDE!
- Raspberry Pi
- Home server / házi szerver építése
- OLED TV topic
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
levytee
csendes tag
válasz
HaDeSzKa
üzenetére
"Én is ugyanezeket nézegettem egy ideje, írtam is ide, de aztán nagy meglepetésre feleségem jött az ötlettel, hogy ha már ennyi idő alatt nem lett, akkor nincs e valami kombi gép, ami szép, akkor találtam Anitára, Ő rögtön beleszeretett... Így már nem csak tudásban, szépségben is felül kellene múlni

Mégiscsak nagy szó, hogy az asszony beenged egy másik nőt az életünkbe
Egyébként még most is szívesen fogadok javaslatokat, amik a fenti kritériumoknak megfelelnek"Én javasoltam.Igaz én nem használtam lelitet, de nem is ez volt a kérésed,ha az érdekel kinek van ilyen és ki használ ilyet, azt kérdezd. Amit én írtam neked, hogy nekem nem is tetszik és így nem is akarom használni. Szubjektív véleményem van, úgy a gépről és a kereskedőről. Eszem ágában nincs téged meggyőzni, főleg nem adatokkal (gondolom a Rancilionak Silvianak is utána tudnál nézni , ha akarnál). Írtam is egy litániát, de töröltem, mert csak fingfűrészelés lenne belőle, vagyis már van.
Amúgy részemről off. mert bila szaga van ennek az egésznek.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest