Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Milyen monitort vegyek?
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Milyen széket vegyek?
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem tudom, nem azt mondtam, hogy így csináld, csak annyit akartam mondani, hogy nálam van, ami így jó. se időt, se térfogatot, se arányokat, se semmit nem mérek viszont, ebben nem tudok segíteni. de ha vacak egy kávé, akkor elkezdek variálni. gyorsítom-lassítom, hőfokot emelek-csökkentek, shotot sokáig-rövid ideig hagyom.
a sidamo és a yirga tud vicces lenni amúgy, ha jól sikerül, akkor nagyon nagy anyag, savas, de édes is. ha rosszul, akkor nettó citromlé. jobban belegondolva egyébként ezek az etiópok általában akkor muzsikálnak jól (nálam), ha magas a kioldódás.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Házimozi haladó szinten
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Path of Exile (ARPG)
- BestBuy ruhás topik
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Projektor topic
- Gitáros topic
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Vivobook 15 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1+ év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest