Hirdetés
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- ASUS notebook topic
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
reset
senior tag
válasz
norkov84
üzenetére
Elég nehéz volt belőni. Mert nincsenek gyárilag bejelölt viszonyítási pontok a fogaskoszorún, tölcséren, akármin. Ha kibontod a csomagot, Te döntöd el, milyen opcióban rakod föl a tölcsért a darálóra - nincs vezető horony, bárhogy fölrakhatod. Nem babráltam a szemcseméret-állítócsavart. Szembefordítottam magammal a gépet, ráraktam a tölcsért úgy, hogy a fokozatokat jelölő skála közepe (3-as 4-es között) szembe nézzem velem. Aztán egy nagyon rövid időre bekapcsoltam; egyáltalán forognak-e a tárcsák, nincs-e rendellenes hang stb...Ez ok' volt...Ekkor elővettem egy zacsi olcsóbb szemes kávét, felöntöttem a garatra. Kiraktam 6 db hófehér porceláncsészét az asztalra - és jött a daráló finomhangolása. Elindítottam a 3-as fokozaton. Egy adagoló kanálnyit őröltem. Ez volt az 1-es számú minta, ez került az első csészébe... Meggusztáltam: szemre, színre, tapintásra...Aztán ismét bekapcs. Bekapcs. után rögtön szabályozás a kívánt irányba. A második darálmány a 2-es csészébe került... A második és minden további mintavételnél számolj vele, hogy az első gramm még az előző beállításból származik, egy kis "fáziseltolással" jelenik meg a következő szemcseméret...Aztán jött a 3-ik csésze és így tovább

No szóval én így lőttem be a darálót - Végül ennek megfelelően "összejelöltem" a fogaskoszorút és a tölcsért...
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- OnePlus 15 - van plusz energia
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen egeret válasszak?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Coca Cola Vanilla
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest