Hirdetés
- Powerbank topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Természetfeletti erő? Acer Nitro V 16 AI notebook Gorgon Pointtal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eziskamu
addikt
De azt hittem van legalább pár emberke aki az ízére megy rá, nem pedig a ''bódulatra'' . Az már a másik véglet, ahol szintén nem az ínyencek állnak, hanem Pista bácsi a kannás borral, mert az nagyot üt

Thrawn: köszi a linket. Kár, hogy így készül. Na itt kéne alkalmazni a géntechnikát. Azt hittem tudtak már csinálni koffeinmentes babot, ha inzulintermelő bacikat, meg gyomírtószertermelő kukoricát is tudnak. Bezzeg a csokiban a szója meg génkezelt, de minek, (egyálltalán mi a f@xot keres szója a csokiban?) .
Tényleg mi a véleményetek a különféle, kávéízesítésre készült kiscsokoiról, amit egyes vendéglátó helyeken adnak? (Tudom, nem jó
)
Valamint, itt említette valaki a Segafredót (remélem jól írom), mely üzletláncolkban kaphatóak a termékeik, mert boltban még nem láttam, csak étteremben.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- HP 250R G10 - 15.6"FHD IPS - Core 5 120U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)