Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Memóriakártya topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdöcske
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vásároltam Gaggia baby-t (new v. mi, amikor vízszintesen van 4 gomb), elvileg alig használt pár éves, de ez látszott is rajta. A gondom a következő, eleinte nem volt vele semmi, viszont most 1-2 kávé lefőzése után nincs nyomás, bár meglehet hogy mostanra már eleinte sincs a megfelelő, de ahogy lefőzők 1-2 kávét utána a vízhozam szinte semmi, előtte lefőzi a kávét, ízre is jó. Légtelenítettem, tegnap citromsavas fürdővel átmostam szünetekkel, nem sokat állva persze, de továbbra is ezt csinálja.
Mi okozhatja ezt a nyomás változást?
Ha meg kell bontani mivel kezdjem, nem áll tőlem messze az ilyen szerelgetés, kitakarítás.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DF64V DC motoros kávéőrlő gyári vagy plusz SSP HU késekkel
- Krups EA 877d10 Intuition Experience+ automata kávéfőző
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- Új multikapszulás, multifunkciós kávéfőzők garanciával. DG, NESP, POD, Őrölt kv. egy gép.
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest