Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
Na, végre meghoztam a masinát!
KÉPEK
A 8012-es eladó! Mennyiért lehet eladni? kb 2 éves, megkímélt és van rá még 3 év garancia, mert 5 évvel vettem...
Az új masinával megy az ismerkedés. A 8010-es őrlőt lehet nem kell hekkleni, elég finom talán amit készít. Azért kértem hozzá egy alátétet, hátha később beteszem. Negatívum, hogy a kanálba nem igen tud darálni anélkül, hogy kis mennyiség ki ne szóródna az asztalra. Erre még ki kell találnom valamit, mert nem akarok mindig törölgetni...
Mindjárt egy kérdés a profikhoz: Én általában mindig dupla eszpresszót iszok, mert a szimpla mindig ott fogy el ahol a legjobb.
Tehát dupla esetén is 30s körül kell hogy legyen a főzés és 9bar legyen? Ilyenkor kicsit durvábbra kell darálni, mintha szimpla lenne? Én a másikon a dupla fenekű szűrővel készítettem mindig és olyan 7bar-ig ment ki... Ha 9-barra daráltam, akkor nagy ütős lett már... Ja a kávé caffé perté, a képeken...
Szóval milyen beállítás javallott a géppel, ha dupla eszpresszót iszok? Használjam a normál szűrőt inkább és daráljak finomabbra?
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett ÚJ állapotban
- LEGO készleteim eladóak - Bontatlan szettek (48db)
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs