Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- Vaskos ventilátort villantott a Seasonic
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kávé Kálmán
tag
válasz
Bazsee71 #107139 üzenetére
Hát, ha akkora májer cupper lennék (mint ahogy nem vagyok), akkor akár igazad is lehetne
. Szerintem, hogy mit gondol egy magyar pörkölő az álatala "barnított", különböző őrlökön aprított kávék ízéről, az sokkal kevésbé izgalmas, mint hogy egy meglehetősen jól mérhető és klasszul reprodukálható eredményt adó eszköz, jól dokumentálva, milyen objektív eredményeket hoz.
Amúgy meg nem szép dolog más cerkájával a csalánt rendbe vágni! Ennyi cuppingba a mi főddhöz ragadt cupping szeánszaink protokollja alapján nyilván elhaláloznék túladagolásban... Csaka a szar kávékat szoktam az erre rendszeresített pohárba üríteni öblögetés után.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest