Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• verti1

aktív tag

vicces1: A pontos hőfok szabályzás akár egy PID-es otthoni gépen vagy egy PID-es kannán pont olyan fontos mint a század milliméter pontos őrlő ha hardcore kávézásról beszélünk. Gondolom ez elég egyértelmű dolog. A tized fok pontosságot az akár +/-3 fokos kilengéssel is működő kannákkal állítottam szembe. Nem azt mondtam, hogy tized fokra állítom a hőmérsékletet. Viszont ha beállítom 98-ra szeretném ha akkor az mindig 98 lenne, pont ahogy te is beállítottad ma a malabart. Gondolom holnap reggel is ugyan azzal a hőmérséklettel szeretnéd nyakon önteni a reggeli malabart vagy ha változtatsz akkor azt szeretnéd, hogy a két fok eltérés az kettő legyen.

Parci: Ez egy baromi jó, kompromisszum mentes cucc, ami észrevétlenül teszi a dolgát. Elfogadom, hogy nem fér bele mindenkinek az értékrendjébe, de ne legyen már nevetség tárgya aki ilyet vesz. Számtalan megmagyarázhatatlanul drága cuccot lehetne felhozni csak a kávés eszközöknél maradva amire simán kiadunk több százezret minden gond nélkül. A voodoos vackokról nem is beszélve. 10-20 ezrek simán kiugranak kosarakra meg a kávé tetejét simogató csoda vackokra. Van amiért én nem adnék egy fillért se, de elfogadom, hogy valaki abban hisz vagy akár a dizájn miatt többet áldoz rá. Pont a 45-60 ezres vízforralón akadunk ki amikor 3500-4000 Ft-ért veszünk negyed kiló kávét?

Új hozzászólás Aktív témák