- Milyen házat vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- HP notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
btraven
őstag
válasz
Aethelstone #11798 üzenetére
Nem tudom hogy az hol van Windows 10-en. Én mondjuk nyomát se látom az én gépemen.
-
btraven
őstag
jpackage paranccsal csináltam egy exe fájlt. De hova kerül a System.out ilyenkor ha futtatom ezt az exe-t?
-
Ablakos
őstag
válasz
Foglalt név #11793 üzenetére
Köszönöm szépen a magyarázatot! Az OCP-ben hasonlókkal szórakoztatnak.
Lesz vele küzdelem.
-
Foglalt név
addikt
válasz
Ablakos #11791 üzenetére
Ez egész jó ki feladat.
Szóval a programban nem szerepel a 4. sorig "alma", ezért a közös String poolban sem.
Mivel az 1. és 2. parancs a new kulcsszavat használja, ezért mindkét String a heapbe kerül.
Az intern, amíg a pool-ban nem szerepel az érték, átrakja oda. Ergo az s1 átkerül, az s11 nem, az s2 pedig az intern után van, ez csak rámutat az s1-re.
Ha felcseréled a 3. és 4. parancsot, az s2 már az s1.intern előtt megcsinálja az almát a pool-ban, így az intern nem fogja az s1-et átmozgatni, ergo 3 különböző memóriacímet foglalsz (1-et a pool-ban kettőt pedig a new-k miatt a HEAP-ben).Ki tudod próbálni ha az s11 és s2 közé is raksz "=="-t
-
Ablakos
őstag
public static void main(String[] args) {
String s1=new String(args[0]);
String s11=new String(args[0]);
System.out.println(s1.intern() == s11.intern());
String s2="alma";
System.out.println(s1==s2);
}(a main "alma" paraméter kap.)
1. Tudna valaki magyarázatot, miért lesz a konzol kimenete a true/true a fenti esetben?
Úgy tudom a String immutable. Az s1 a heap-en jön létre az s2 literál az SCP-n ül.
Az intern() miatt átkerül az SCP-re?2. Amit végképp nem értek, ha a 3.és 4.utasításokat felcserélem akkor true/false a kimenet.
-
Zsoxx
senior tag
-
törölt tag
válasz
bambano #11786 üzenetére
Nos, a telefonban van scanner, de nem tudom hogyan lehetne okosítani. Azon kívül, hogy megmutatja a dekódolt szöveget és link esetén megnyit egy browsert semmi egyebet nem láttam még benne alapból. Aztán hogy éppen ezen a telefonon valahogy talán össze lehet mégis barkácsolni, hogy custom url-t hívjon, de esetleg egy másikon nem ezért szerintem jobb egy külön app erre.
Az említett leltározó program remek, de idő közben újabb igény merült fel, így magam kell írjak egy egyszerű appot. Szerencsére sok forrást találni a már említett ZXing libre alapozva, ezek lesznek a kiindulási alapok.
ZXing embedded lesz természetesen, hogy ne kelljen külső app a használathoz.
Kotlin-nak nem állok most neki, egyelőre JAVA alapon fogom elkészíteni.
Szóval a kiinduló kérdés itt el is dőlt. -
törölt tag
Nem tudok Android appot készíteni sajnos. Szóval valami free megoldás volna jó erre. A rest már rendben lenne spring-ben, még tokenezgetni sem kellene, mert teljesen lokális hálón lenne a dolog. Szóval nem volna bonyesz.
Viszont az android oldal teljesen off nekem.
Esetleg az olvasóra volna ötleted? -
törölt tag
Sziasztok.
Ismertek valami olyan technológiát, amivel free módon lehetne mobil telefont vonalkód/barcode leolvasóként használni bluetooth/wifi kapcsolattal és azt spring boot-ban feldolgozni?
-
Szmeby
tag
válasz
floatr #11774 üzenetére
Az ilyen kérdések nem segítségkérésre valók, lévén nem konkrétak. Talán együttérzésre vágyik, ventilálni jár ide. Nincs ezzel semmi baj, a lelki támogatás is fontos. Mondjuk én személy szerint nem tudok velük mit kezdeni, de hátha valaki igen.
btraven: Gratula a játékhoz!
-
btraven
őstag
Csalódtam a Java-ban. Évek óta fejlesztek/használok egy játékot eclipse-ben. Jó sokat játszottam vele, mert olyan jó.
Na gondoltam, kirakom az itch.io-ra.
Na de ha jar-ból futtatnám akkor hirtelen minden fájl elérés megváltozik.
Még önmagával se kompatibilis.
Mi lenne ha linuxon is kipróbálnám? Jaj -
Ablakos
őstag
Aki eligazodik az OCP-k között....
Az epub(pdf) változat ingyenes vagy hogy is van ez? A 11-est ugyan letöltöttem a github-ról, de a neten dollárokért árulják. -
btraven
őstag
A Javadoc-ot is aki kitalálta..
int
playAsMusic(float pitch, float gain, boolean loop)
azt írja: float gain-re: the gain of the sound
Tényleg? Hűha most okosabb lettem.
Gondolom a float miatt 0.0f és 1.0f közötti érték lehet. Legalábbis color-nál így van. -
Ablakos
őstag
Hogyan hívják a meghívott osztály változó nevét megmutató kiegészítést? Sehogyan sem jut eszembe. (name: age:)
public Person giveMePerson() {
return(new Person(name: "Anti",age: 40));
} -
Aethelstone
addikt
válasz
Aethelstone #11765 üzenetére
Forget it! Solved
-
Aethelstone
addikt
Üdv!
A probléma.
Adott egy Linux alatt fordított so, amit Java-ba JNA-val húzunk be. Vamn egy kvázi kliens és egy kvázi szerver oldal, ami ugyanazt az so-t használja, két interfészt csináltunk rá. Az so mögötti C kódban van egy csomó static hivatkozás, ami azt eredményezi, hogy az so működése rendkívül hektikus, nem is mennék bele a részletekbe. Az van, hogy ha az alkalmazást két VM-ben indítjuk, kiválóan működik, de egy VM-ben meg gatya. Ezt a részét értem, hogy miért, a kérdés az lenne, hogy van-e lehetőség szerintetek JNA-ban arra, hogy az so-t izoláltan töltsük be, custom classloader vagy bármi? Mert by design a JNA singletonként húzza be az so-kat.AE
-
dudikpal
senior tag
Végül csak ez lett a nyerő. Szuper, mert eddig nem is tudtam, hogy létezik ilyen egyszerű módja a bonyolult queryzésnek.
Igaz volt 1 kis pitty-putty, mert 2 napig szenvedtem az EntityManager behúzásával (, és amikor sikerült, akkor jöttem rá, hogy én Mongoban vagyok, ahhoz meg nem ez kell, hanem MongoTemplate, amit csak beinjektálok, és kész.
De csak nem megy kárba a dudás, mert közben beütött a felismerés, hogy élesben meg MariaDB lesz...sose lesz kész -
dudikpal
senior tag
válasz
Drizzt #11761 üzenetére
Elképesztő mennyire egyértelműnek veszem, hogy ha én tudom miben van a projekt, akkor mindenki más is
Szóval Spring Boot projekt, Spring Data JPA-val, MongoDB-vel.
A jpql alapból nem játszik, mert igaz nem mondtam, de a több érték két lehetőséget takar:
- értékek tömbben
- 2 érték, amikkel kell egy gt-lt vizsgálat
Ezt jpql-el mondjuk meg lehetne, csinálok egy helpert, az megnézi h mi van az attribútumban, és úgy konkatenálja össze a queryt. Bár ettől kiráz a hideg, ha csak belegondolok
Akkor már inkább töltse fel a filterPredicates tömböt, ha már a CB-nek amúgy is van between methodja.A nullal meg nem is kell foglalkoznom, mert a modelmapperem setSkipNullEnabled, közben beugrott.
-
dudikpal
senior tag
Van egy entitásom 39 attribútummal (lesz még több is).
Ezek szerint kéne szűrnöm az adatbázisból (az ugye nem opció, hogy findAll, és majd a serviceben filterezek), DE!
MINDEN attribútum opcionális, és egy vagy több érték lehet benne.Először nekiestem az ExampleMatcher-nek, ami nagyszerűen működik, de nem kezel multiple value-t.
Szerintetek mi lenne erre a legmegfelelőbb:
- CriteriaBuilder a Predicate-ekkel
- QueryDSL
- vmi egyéb okosság? -
axioma
veterán
válasz
btraven #11749 üzenetére
Hat ennyibol csak azt lehet megmondani, hogy vagy rossz az interface design-ja, ha igy kell hasznalni akkor irhatott volna melle kommentet hogy minek, vagy tenyleg hibas a sor duplazasa. Ezen felul vagy felesleges (abban az ertelemben hogy nem okoz semmi elterest), de akkor rossz az elnevezese a fuggvenynek [pl. ha set jellegu, egy par csak 1x lehet akkor ne nevezze add-nak], vagy kimondottan problemat okozhat (pl. memoria), ha egy "add" egy peldanyt fog letrehozni azaz szumma 2-t, de kesobb muvelet csak az egyikkel van (es megszuntetes is 1x).
Es szerintem me'g mindig nem fedtem le az osszes lehetseges kombinaciot... Nyilvan attol is fugg, hogy hol van ez a kodreszlet, ha egy standalone jatek (amire elsore asszocialni tudok), akkor kiszeded es kiprobalod, de prod kornyezetben ez nyilvan egy teljesen mas folyamat (es itt me'g csak nem is arra gondolok hogy forumrol vagy mashonnan szerzel hozza infot). -
btraven
őstag
Szerintetek mi értelme van hogy ez a sor kétszer van a programban? Kitöröltem az egyiket mert felesleges.
addWar(requesterId, againstId);
addWar(requestedId, againstId);
-
Spidi77
csendes tag
Még a setterrel kapcsolatban lenne egy kérdésem.
A beolvas metódusban szeretném átadni közvetlen a setternek az értéket de nem nagyon jött eddig össze.
Valahogy így gondoltam, de lehetséges, hogy rosszul csinálom nagyon.public void beolvas(Scanner sc) {
System.out.println("Kérem a diák nevét!");
this.setNev(nev) = sc.nextLine();
}
public void setNev(String nev) {
this.nev = nev;
} -
btraven
őstag
Ez az "interneten gyorsan megnézem tudású" programozás is vissza tud ütni.
Használtam a slick audio-t internetes példa alapján hogy na, ok, működik.
Aztán pár év múlva nekiálltam hogy ne csak eclipse-ben hanem jar fájlból is futtatható legyen a program.
Már órák óta kínlódom a getResourceAsStream meg File meg egyéb nyalánkságokkal.
Aztán egyszer csak kiderül hogy az audio meg hoppá működik mind a két helyen.
Kiderült hogy a slick-ben meg van csinálva egy ResourceLoader ami mindent kezel.
Hogy miért nem az audio betöltése van előbb a programban mint a többi kép, adat stb? Mert akkor azzal kezdtem volna. -
Spidi77
csendes tag
válasz
btraven #11741 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segítséget így valamennyire előrébb vagyok. Kezdem már érteni a setter feladatát. Megpróbálom átadni a beolvas metódus értékét közvetlen a setternek, akkor valószínűleg már el fogja fogadni a kiértékelő program.
A tesztelés csak a következő tananyagban lesz egyenlőre annyira nem akarok előre rohanni. -
btraven
őstag
válasz
Lortech #11742 üzenetére
Tényleg
Android Studio-t használom nagy ritkán hobbi projectre.
Ma úgyis elnyomoztam vagy fél napot mert memóriaszivárgásom volt.
Ahelyett hogy 15 perc alatt méltóztattam volna átnézni a szóban forgó kódot.
Persze pár napja beleírtam valami új dolgot, a takarítás meg elfelejtődött. :facepalm:
Viszont ez újdonság volt, mert nem a heap hízott, hanem a Windows folyamat memóriája. -
btraven
őstag
válasz
Spidi77 #11737 üzenetére
Azért klassz dolog a setter mert nemcsak védve van az adattag.
Hanem amikor keresed hogy hol lett módosítva/elrontva az adattag akkor könnyű megtalálni hol hívták a setter-ét.
Ha például életszerűen 100 helyen olvassák és 1 helyen írják. Mert egyébként setter nélkül nézhetné végig az ember mind a 101 helyet. És azt nem kívánom senkinek. -
btraven
őstag
Nem tudja valaki véletlenül hogy libgdx-ben hogy lehet megadni hogy egy Stage/viewport csak a képernyő egy részét használja?
Például van egy 1920x1080-as képernyőm. Egy térképet csak a bal felső részen szeretnék megjeleníteni. Persze ez a térkép zoomolható, scrollozható. Az lenne jó ha csak egy 1500x700-as területen dolgozna, és nem rajzolgatna a többire. Most az egész képernyőt használja, akármit csinálok. Fit/Fill/Stretch/ÖsszesViewPortot próbáltam már.
lwjgl-ben olyan szépen lehet szeletelni a képernyőt. Egyik részen 3D, a másik részen 2D, tetszés szerint. -
Spidi77
csendes tag
Sziasztok Segítséget kérné mivel kicsit elakadtam a tanulásban.
Lenne egy feladat amit nem tudok értelmezni,
és a setterek megírásával gondban vagyok.
Egyenlőre írtam egy vázlatot mire is gondoltam de a settereket még nem írtam meg rendesen, gondolom ott kellene levédeni az adattagokat???import java.util.Scanner;
/*Készítsünk a korábbi Diak osztályhoz konstruktort!
Tegyük a benne található adattagokat kívülről módosíthatatlanná!
Működjön a következő kódrészlet:
Diak jozsi = new Diak("Nagy Jozsef Leopold", 1999, 4.5);
System.out.println(jozsi.getAtlag());
System.out.println(jozsi.getNev());
A futtatás eredménye a következő lesz:
4.5
Nagy Jozsef Leopold
Az osztályban a korábbiakhoz képest ne legyen új adattag!
Legyen minden adattaghoz getter és setter!*/
/**
*
* @author spidi
*/
public class Diak {
private String nev;
private int szuletesiEv;
private double atlag;
private Diak() {}
public Diak(String nev, int szulEv, double atlag) {
this.nev = "Nagy Jozsef Leopold";
this.szuletesiEv = 1999;
this.atlag = 4.5;
}
public void beolvas(Scanner sc) {
System.out.println("Kérem a diák nevét!");
this.nev = sc.nextLine();
System.out.println("Kérem a diák születési évét!");
this.szuletesiEv = sc.nextInt();
System.out.println("Kérem a diák átlagát!");
this.atlag = sc.nextDouble();
}
public void kiir() {
System.out.println(getNev() + " (" + getSzuletesiEv() + "; "
+ getAtlag() + ")");
}
public void setNev(String nev) {
this.nev = nev;
}
public String getNev() {
return this.nev;
}
public void setSzuletesiEv(int szuletesiEv) {
this.szuletesiEv = szuletesiEv;
}
public int getSzuletesiEv() {
return this.szuletesiEv;
}
public void setAtlag(double atlag) {
this.atlag = atlag;
}
public double getAtlag() {
return this.atlag;
}
} -
btraven
őstag
1.9.14-gyel indult a projekt. Csak belefutottam egy hibába ami a 15-ben javítva van állítólag. Közben máshogy(jobban) sikerült kikerülni. Nincs kedvem feleslegesen upgrade-elni. Így is van bajom elég. Mindig elkezdek egy kis játékprogramot írni hogy na gyorsan összecsapom, aztán már játszhatok is vele. Aztán egy év után még mindig nincs kész a "kis" program.
-
btraven
őstag
Upgradelni szeretnék lingdx-et. Gradle project.
ezt írtam át 1.9.14-ről a build.gradle-ben:
gdxVersion = '1.9.15'Eclipse-ben nyomtam Refresh Gradle Projectet. De most minden piros.
Mit kell tennem hogy jó legyen? -
Drizzt
nagyúr
Foglalni kell egy új tömböt, aminek a mérete a két tömb méretének a szorzata, a cikluson belül pedig egy indexet kell növelgetni és arra a poziícióra kell elhelyezni az éppen megalkotott elemet, ahol tart az index.
String[] lastNames = {"Nagy", "Kovács"};
String[] firstNames = {"Júlia", "Béla"};
String[] combinedNames = new String[lastNames.length * firstNames.length];
int i = 0;
for (String lastName: lastNames) {
for (String firstName: firstNames) {
combinedNames[i++] = lastName + " " + firstName;
}
}
System.out.println(Arrays.toString(combinedNames)); -
togvau
senior tag
Sziasztok!
A problem: van egy entity amihez ugye tartozik egy tábla, de vagy egy bonyolult összeszámolgatás, ami db view-el van megolda, ami ugyanolyan struktúrát ad vissza mint a tábla, így a valós tábla entityjének, és a view entityjének közös abstract osztály @MappedSuperclass az őse, így a 2 entity annyi, hogy név, extends... és fölötte @Entity, @Table...Gondoltam, hogy a közösséget megoldom azzal, hogy repository az abstracttal tér vissza, és a service castolja amire kell. De nem tudja castolni "No converter found capable of converting from type"...
mit nézek be? Talátam ezt a @SecondaryTable dolgot, de elég zavaros.
-
-
Ellia
addikt
Sziasztok!
Amatőr kérdés
Van két előre szöveggel feltöltött tömböm.
Feladatban ki kéne íratnom az összes lehetséges névkombinációt konzolra. Ezt, hogy tudom megoldani a legegyszerűbben?
-
btraven
őstag
eclipse-ben gradle project. Ha nem a main programra nyomom a Run-t akkor egy gradle configuration indul el a program helyett.
-
togvau
senior tag
válasz
Lortech #11717 üzenetére
Szűz springboot appnál a session scoped beanek tökjól működnek authentikáció nélkül. Securitys appnál nincs session, mindig elfelejtődik ugyanolyan beanekkel.
Úgyhogy deklaráltam egy mapet, aminek a kulcsa a principal.getusername, aztán abba rakosgatnak, vesznek ki a feldolgozók
-
floatr
veterán
https://docs.spring.io/spring-session/reference/http-session.html
Amúgy nem tudom, miért erőlteti a security-t ennyire. Az Acegi sosem volt praktikus, és még most sem tudták használható formába gyúrni. Erre a célra max egy cache-t használnék egy-két metódusra kötve, nagyjából ennyiben ki is merülne a "session" funkciója. Igazság szerint a session is csak egy cache, aminek a kulcsát adja-veszi a frontend és a backend
-
Lortech
addikt
válasz
togvau #11714 üzenetére
Egy spring alkalmazásban (is) a session életciklusa beállítás kérdése. Amit írsz, azt szerintem benézed, vagy spéci beállításod van (tehát nem szűz spring boot app ), nem ez a default működés.
Egy request feldolgozás viszonyában a session (id) alapvetően attól függ, hogy a böngésződ küldött-e a requestben session id-t (JSESSIONID cookie (default)) , és hogy mi a spring appod sessionCreationPolicy-je, ezektől függően fogja a Spring (újra)használni a kapott sessionid alapján a meglévő sessiont (az objektumot, nem az id-t) vagy újat gyártani vagy nem gyártani vagy teljesen ignorálni a sessiont (springen kívül továbbra is létrehozható session).a session.setAttribute-ban állított dolog pedig mindegyik globális, mindegy milyen böngészőről/kliensről van a beállító kérés, mindegyiknek ugyan az lesz a getattribute valami értéke amit az egyik legutoljára settelt
Ez nem így működik, pont az a session lényege, hogy egy session példányhoz és állapothoz (így a session attribútumaihoz) csak azok a kliensek férnek hozzá, amelyek azonos session id-val rendelkeznek.
Szerinted téged a spring session fixation védelme zavarhat meg, emiatt látsz különböző session id-kat és emiatt tűnik úgy, hogy a sessionök különbözőek (valójában ugyanazok a sessionök különböző session id-val), mégis ugyanazok az attribútumai. -
togvau
senior tag
válasz
Lortech #11709 üzenetére
Na igen, ez a kérdés. Mert spring security nélkül, egy sima szűz springboot alkalmazásban, a restcontroller getmapping metódusainak httpsession id-je minden kérésnél különbözik, a session.setAttribute-ban állított dolog pedig mindegyik globális, mindegy milyen böngészőről/kliensről van a beállító kérés, mindegyiknek ugyan az lesz a getattribute valami értéke amit az egyik legutoljára settelt...
Most tényleg valami principal azonosítót kérjek le, és azokat kulcsként használva töltögessek egy adattároló map-et, ahonnan a kulcs alapján lekérdezhető az adott userhez tartozó adat?
Azt hittem hogy erre van valami belső megoldás mert azért nem hiszem hogy annyira réteg igény lenne. -
seredy
tag
válasz
yossarian14 #11712 üzenetére
köszi szépen
. majd próbálkozom!
-
seredy
tag
sziasztok, abszolút laikusként, hobbiból nézegetem a programozást, csak érdeklődés meg egy-két alapszintű feladat szintjén volt eddig javascript, python meg most java. pályát nem akarok módosítani, csak elfoglalom magam
felmerült bennem egy miniprojekt: olyan programot szeretnék írni, ami az egyik helyi topik hozzászólásaiból mentené le a képfájlokat a merevlemezre (mondjuk adok egy -tól-ig intervallumot, és ha az adott topik hozzászólásaiban volt kép, azt menti le). kérdésem: ez egyáltalán megvalósítható? és ha igen, javával megoldható? vagy az ilyenekhez más kellene? köszönöm előre is, ha valaki válaszol
.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Lortech #11709 üzenetére
Remek kérdés, hogy egyébként mit ért floodon? Csak annyit, hogy ne tudjon mondjuk 5 másodpernél gyakrabban post-olni valami endpoint-ra és elég ha eldobja a requestet, amennyiben az túl friss?
Mert akkor valahol simán el kell tárolni, hogy mikor jött a legutolsó sikeres request userenként és ha túl gyorsan, akkor eldobni. Erre is lehet persze csomóféle megoldás, a singleton beanben levő maptól a redisen át az adatbázisba eltárolt lastUpdateDate-ig. Függően attól, hogy mi a cél, hány instance van, etc.
Ha meg DDoS-tól kell védekezni, az nem a Spring boot alkalmazás feladata lenne ideális esetben valóban. -
Lortech
addikt
válasz
togvau #11708 üzenetére
Magától értetődően legegyszerűbb maga a session (HttpSession), ha tényleg van... Ugye ez nem egyértelmű RESTful API-nál és JWT authentikációnál, aminek statelessnek kéne lennie.
Komolyabb alkalmazásnál floodot még az alkalmazás előtt célszerű megfogni, api gatewayen, proxyn, load balanceren stb. -
togvau
senior tag
Mi a legegyszerűbb módja springbootos, jwt springsecuritys, frontenddel rest-en kommunikáló alkalmazásnál az adott sessionhoz, vagy userhez kötött, több requesten átívelő ideiglenes adattárolásra?
Igazából annyit kellene tárolni hogy adott user sessionben hány requestje volt az alkalmazás felé, floodot megelőzni.
-
btraven
őstag
Van olyan hogy Collections.shuffle(List).
Ez a tudás hogy ezt meg kell találni. Nem pedig neki állni és leprogramozni (tök feleslegesen). -
-
don_peter
senior tag
Mesterek, kérném a segítségeteket.
Van egy SQL lekérdezésem, abban sok adat és köztük egy kép URL-je is.
Szeretném ezt a sok adatot listában megjeleníteni és minden adat elején a kis képet is kitenni, ami az URL-en van.
Tudnátok segíteni?public ResultSet TableResult(String SQL, JFrame frame)
{
ResultSet resultSet = null;
try{
Connection myConn = MySQLConnection.getConnection();
PreparedStatement preparedStatement = (PreparedStatement) myConn.prepareStatement(SQL);
resultSet = preparedStatement.executeQuery();
return resultSet;
/*while(resultSet.next()){
return true;
}*/
}catch (Exception exception){
JOptionPane.showMessageDialog(frame, "Database error: " + exception.getMessage());
}
return resultSet;Tudom, hogy nagyon fapados a lekérdezésem, de még csak most kezdtem el vele foglalkozni és ez lesz az első "önálló" programom.
Ez a kis rutin visszatérési értékét kellene listában megjelenítenem, és minden sor elején a képet kitenni, ami kb 10x10px nagyságú, hogy a sorokra illeszkedjen.
Kérdés, hogy mivel oldjam meg a listázást, hogy megjelenjen a kép is.
Eddig próbáltam TextArea-ban és TextPane-ban, de nem működött a kép, tövábbi adat megjelenne.
Egy sql lekérdezés ilyesmi:SELECT nev, leiras, kepFROM felhasznalok
Előre is köszi.
-
don_peter
senior tag
válasz
togvau #11703 üzenetére
Te benne vagy a témában? Indítottam neki témát, ha esetleg lenne további infód és tapasztalatod szívesen venném itt: Flutter téma címe
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- HP Elitebook Folio 9470M laptop (14/i7-G3/6GB/256SSD)
- LG 45GS95QX-B 45" ÍVELT OLED MLA WQHD 240HZ 0.03 MS GAMING MONITOR
- HP Zbook 15 laptop (15,6FHD/I7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS Ultra 7 165H 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- LG 45GR95QE-B Ívelt OLED 2K WQHD 240Hz, 0.03ms, NVIDIA G-Sync ,FreeSync Premium ,HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged