- Autós kamerák
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen monitort vegyek?
- Házi erősítő építése
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
btraven #11749 üzenetére
Hat ennyibol csak azt lehet megmondani, hogy vagy rossz az interface design-ja, ha igy kell hasznalni akkor irhatott volna melle kommentet hogy minek, vagy tenyleg hibas a sor duplazasa. Ezen felul vagy felesleges (abban az ertelemben hogy nem okoz semmi elterest), de akkor rossz az elnevezese a fuggvenynek [pl. ha set jellegu, egy par csak 1x lehet akkor ne nevezze add-nak], vagy kimondottan problemat okozhat (pl. memoria), ha egy "add" egy peldanyt fog letrehozni azaz szumma 2-t, de kesobb muvelet csak az egyikkel van (es megszuntetes is 1x).
Es szerintem me'g mindig nem fedtem le az osszes lehetseges kombinaciot... Nyilvan attol is fugg, hogy hol van ez a kodreszlet, ha egy standalone jatek (amire elsore asszocialni tudok), akkor kiszeded es kiprobalod, de prod kornyezetben ez nyilvan egy teljesen mas folyamat (es itt me'g csak nem is arra gondolok hogy forumrol vagy mashonnan szerzel hozza infot).
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest