- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Projektor topic
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Steam Deck
- HTPC (házimozi PC) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
btraven #11749 üzenetére
Hat ennyibol csak azt lehet megmondani, hogy vagy rossz az interface design-ja, ha igy kell hasznalni akkor irhatott volna melle kommentet hogy minek, vagy tenyleg hibas a sor duplazasa. Ezen felul vagy felesleges (abban az ertelemben hogy nem okoz semmi elterest), de akkor rossz az elnevezese a fuggvenynek [pl. ha set jellegu, egy par csak 1x lehet akkor ne nevezze add-nak], vagy kimondottan problemat okozhat (pl. memoria), ha egy "add" egy peldanyt fog letrehozni azaz szumma 2-t, de kesobb muvelet csak az egyikkel van (es megszuntetes is 1x).
Es szerintem me'g mindig nem fedtem le az osszes lehetseges kombinaciot... Nyilvan attol is fugg, hogy hol van ez a kodreszlet, ha egy standalone jatek (amire elsore asszocialni tudok), akkor kiszeded es kiprobalod, de prod kornyezetben ez nyilvan egy teljesen mas folyamat (es itt me'g csak nem is arra gondolok hogy forumrol vagy mashonnan szerzel hozza infot).
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged