Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Autóhifi
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudikpal
senior tag
Végül csak ez lett a nyerő. Szuper, mert eddig nem is tudtam, hogy létezik ilyen egyszerű módja a bonyolult queryzésnek.
Igaz volt 1 kis pitty-putty, mert 2 napig szenvedtem az EntityManager behúzásával (, és amikor sikerült, akkor jöttem rá, hogy én Mongoban vagyok, ahhoz meg nem ez kell, hanem MongoTemplate, amit csak beinjektálok, és kész.
De csak nem megy kárba a dudás, mert közben beütött a felismerés, hogy élesben meg MariaDB lesz...sose lesz kész
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
Aktív témák
- Goddess of Victory: Nikke
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Diablo IV
- Tőzsde és gazdaság
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Háztartási gépek
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Gyári Apple tokok iPhone 12-13-14-15-16pm
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Xbox Ultimate előfizetések
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest