Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPad topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple MacBook
- ASUS ROG Ally
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen monitort vegyek?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
togvau
senior tag
Sziasztok!
A problem: van egy entity amihez ugye tartozik egy tábla, de vagy egy bonyolult összeszámolgatás, ami db view-el van megolda, ami ugyanolyan struktúrát ad vissza mint a tábla, így a valós tábla entityjének, és a view entityjének közös abstract osztály @MappedSuperclass az őse, így a 2 entity annyi, hogy név, extends... és fölötte @Entity, @Table...Gondoltam, hogy a közösséget megoldom azzal, hogy repository az abstracttal tér vissza, és a service castolja amire kell. De nem tudja castolni "No converter found capable of converting from type"...
mit nézek be? Talátam ezt a @SecondaryTable dolgot, de elég zavaros.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Xduoo TA-20 plus csöves fejhallgató erősítő tuning csövekkel
- Új Asus Vivobook 15 FHD OLED Ryzen5 7520U 4.3Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 610M Win11 Garancia
- Elmag Yamaha motoros áramfejlesztő aggregátor
- Eladó több db belső (3.5) merevlemez
- Logitech G535 Lightspeed Kék - Garancia (mediamarkt), gyönyörű állapot
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest