Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Asztrofotózás
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
roberto211
őstag
Hali. Nem régiben írtam ide,hogy elég rossz teljesítményű az akksi na és beküldtem szervizbe mert azt mondtátok nem normális. Na ugye bevittem vodának, pár napig ott állt a márkaboltba, aztán ma újra néztem szervizfigyelőt és 14.-én tehát ma bekerült a logisztikai központban (gondolom ez ilyen "útbairányító"),utána már szervizbe, és utána visszaküldték megint logisztikai központban, tehát gondolom már küldik vissza a vodának. És ez mind egy nap alatt. Ez szerintetek mi lehet mert az évek során pár telót beküldtem és sose volt ilyen. Vagy az lehet hogy megunták a fejem, mert jópár telót beküldtem kisdolgokért, de hát ha van rá gari akkor miért ne ugye és írták vodának hogy cseréljék ki, vagy csak "nincs ennek semmi baja, csináltam egy visszaállítást és visszaküldöm" story lehet? Szerintetek? Nem éppen témába vágó,meg idetartozó tehát offolom.
Üdv: R211
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GQ50F-B - 27" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest