-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehet, valamit rosszul csinálsz. Nem kell JB, nekem sincs, minden ráklomot blokkol nálam.
Telepítsd ahogy írja.
Nézd meg, hogy a wifi beállításon belül automatán maradt-e az alsó sor (nem tudom mi az, nincs nálam ipad), ha igen, akkor ott van-e a megadott elérési útvonal vami .....is végződésű.
Ha ez ok, akkor indítsd újra a Safarit és nem lehet benne reklám!Tubexet passzolom.
@Ragnar: nem kell JB -> életemben nem csináltam. Azt tudom tapasztalatból, hogy droidon az Adaway csak roottal megy, de itt anélkül is, mert a forgalmat vezeti keresztül egy proxy-n, az szedi ki a szart. (nem vagyok informatikus.)
Este teszek be nektek screenshotot reklámmentes Prohardverről, ha hitetlenkedtek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Samsung Book Cover tok
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- iPad Smart Keyboard
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi