-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
faki_
senior tag
-
faki_
senior tag
10. generációs iPadre egy 7-es mentését rátöltve számíthatok anomáliákra, kezdjem inkább tiszta lappal vagy ez nem jelent problémát?
-
faki_
senior tag
Cellular verzió bizonytalan helyről:
Apple iPad (10. generáció) 64 GB Wi-Fi + Cellular ezüst - 200e FtHivatalos viszonteladótól wifis:
APPLE iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi Ezüst (mcm74hc/a) - 150e Ft
APPLE iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi Kék (mcm84hc/a) - 150e Ft
Hozzá, szintén akciós mobil router:
MERCUSYS 4G LTE mobil Wi-Fi router, fekete (MT110) - 12,5e Ft -
faki_
senior tag
Kicsivel olcsóbb, mint máshol: APPLE iPad 10,9" (10th gen) 64 GB WiFi+5G Rózsaszín (mq6m3hc/a) - 225e Ft (MediaMarkt).
-
faki_
senior tag
válasz
Parson
üzenetére
Köszönöm mindenkinek! Átgondoltam, veszek egy 10-est, de lehet, csak wifiset és mellé egy 4G modemet, a régit meg így eladom vagy megy a szekrénybe, nem cseréltetek akksit (kimenetel kérdéses, utánajárás macera, nem kell az nekem).
Jól emlékszem, nem nagyon szokták ezeket akciózni Black Fridayre?
-
faki_
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Persze ez is szempont, de most nem elsődleges. Használni akarom, tudása kb. megfelelne még mindig, de nem tudom, hogy egy cserélt akksis, 5 éves iPad-re meddig lehet még számítani. Egyelőre hajlok egy új felé, ott a garancia is egyértelmű.
Kicsit bosszant, hogy így még töltőről sem lehet hasznát venni, mindig újraindul.
-
faki_
senior tag
5 éves 7. gen. iPad akkuja megadta magát. Itt találtam hivatalos, viszonylag elfogadható árú cserét: Care Center - 45500 Ft. Szabad, érdemes? Tapasztalat valakinek, esetleg más alternatíva? Az utángyártottakat mellőzöm, régebben iPhone-nál nem volt egy sikertörténet.
Viszonyításként: kis előrelépésnek a 10. gen.-t látom, ennek a cellular verziója 220e Ft.
-
faki_
senior tag
válasz
zoli62
üzenetére
Nálam ezt a Feedly saját böngészőjében csinálta többször, direkt a Safariban megnyitva általában jó.
Kicsit körülményesebb teljes oldalra, de emberközelibb eredményt ad a DeepL Translate.
-
faki_
senior tag
válasz
zoli62
üzenetére
Safarinál a weboldal megosztás gombjára feljövő menübe épül be. Rákattintva lefordítja az egész oldalt. Kijelölt szöveg megosztásánál kiválasztva csak az adott részt fordítja.
Szerk.: Ha másmilyent keresel, az alkalmazások topikban esélyesebb választ kapni.
-
faki_
senior tag
-
faki_
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi